![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tiary- Musisz zdoby tiarę lub ją wytopi ze sreba. Potem idziesz do miejca gdzie robisz runy(z tiarą i amuletem) i używasz tiary na ołtarzu(altar). Gotowe.
BTW jak masz odpowiedni lvl runecraftingu będziesz więcej run robił. A jeszcze coś korzystaj ze knowledge base na runescape.com
Jarassimus- na zawsze w naszej pamięci :F Może wróciłem, może nie ![]() 272 posty Ostatnio edytowany przez Tawer Redeye - 23-11-2006 o 09:13. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Zbanowany
|
![]() RuneScape: jednym słowem LOL ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 01 2006
Lokacja: Sosnowiec
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Icearahor
Profesja: Druid
Świat: Galana
|
![]() Cytuj:
@topic swego czasu grałem, nawet mnie wciągnęło, jednak przestałem, bo powróciłem do Tibii ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
|
![]() @2up i 3up
jak coś się nie podoba to możesz wyjść. Zresztą może ktoś mieć inny gust. @up ja też miałem podobnie jak ty tylko odciągnęła mnie gra Mount and Blade Co do rs nadal mogę pomóc, pytania proszę w tym topicu lub na pw, mogę pomagać grając.
Jarassimus- na zawsze w naszej pamięci :F Może wróciłem, może nie ![]() 272 posty Ostatnio edytowany przez Tawer Redeye - 25-11-2006 o 12:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 05 2006
Lokacja: Białystok
Imię: Rexar Blacksun
Profesja: Paladin
Świat: Secura
Poziom: 37
Poziom mag.: 34
![]() |
![]() Wydaje mi się ze w grze nie liczy się tylko grafika lecz także grywalność wiec lepiej niech gier nie oceniają ludzie którzy usłyszeli tytuł zarejestrowali się zalogowali się zobaczyli "o boże co to jest !!??!!??" i wyłączyli ja, a tacy którzy grają już od jakiegoś czasu grają i wiedza o co chodzi.
Gladiatr skoro Lord Wardi napisł "RuneScape: jednym słowem LOL ..." to chyba wiedział co to za skrót bo nie widze tutaj nic nie poprawnego on po prostu to wyśmiewa ... A ja tam do gry osobiście nic nie mam. Jak by nie patrzeć jest wyjątkowa w pozytywnym bądz negatywnym tego słowa znaczeniu ![]() ![]()
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2005
Stan: Niegrający
|
![]() Hmm jak masz zamiar grać dla kasy to graj w tibie znajdziesz tam dużo debili i frajerów, a w runescape masz bardziej klimat nikt nie wygania nie wyklina prawie z każdym się dogadasz i w grach nie liczy się tylko grafika tylko system gry :/
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 03 2005
|
![]() @up
Popieram. o nadal gram w jakies stare gierki ^^. Ta gra na poczatku mi sie podobala. Z profesji do profesji mozesz wszystko trenowac... itd itp Jednym slowem nie widzialem lepszej grafiki sciagnietej w minute(uu 3d) ;p ani tak rozbudowanego trybu gryw minutke). Polecam ja wszystim. Lepszej gry nikt nie zajdzie, ktora sie sciagnie (na stronce) w minute. I to jest jeden wielki plus. Jedyny minus to monotonne zarabianie pieniedzy.. P.S Mi sie wydaje, ze sumuje sie skille atacku i def, potem dzielimy sume przez liczbe tych skilli, i mamy combat lvl. (tak sie oblicza combat lvl) |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2005
|
![]() no coś takiego
![]()
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
|
![]() @2up nie koniecznie attacku i streghta ale też prayera, shieldinga i gdy gramy magiem lub łucznikiem magic/distance
![]() |
#32 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 12 2005
Imię: Thy slayer
Profesja: Rookstayer
Świat: Candia
Poziom: 9
![]() ![]() |
![]() Czy tylko ja nie słyszę muzyki?
@down: oczywiście, że włączyłem. I nie mów na mnie archeolog, bo lepsze to, niż pisanie kolejnego tematu o tym samym. btw. odświeżanie tematu sprzed miesiąca to nie jest aż taki archeologizm. Ostatnio edytowany przez Celoz - 06-01-2007 o 19:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 05 2006
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() pshaw ot i mi archeolog wzia temat z 2 miechów ja widzialem takich co z 3 lat pochodzil ostatni post a ty tutaj ganisz go za 2 miechy.
on topic a powiedz ty mi jakiej przeglądarki uzywasz.
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 12 2005
Imię: Thy slayer
Profesja: Rookstayer
Świat: Candia
Poziom: 9
![]() ![]() |
![]() firefox 2.0
znaczy się niektóre odgłosy są, ale nie ma muzyczki która buduje cały klimat :/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja czasami bo reinstalce windows-a słyszę czasami nie. Jak przeinstaluje jave to nieraz powraca to, że słyszę
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() ja tam nie slucham tam muzyczki bo jak dla mnie to ona klimatu nie buduje ale wręcz mnie wk*rw!@ dlatego zazwyczaj gram bez niej a wlanczam sobie cos innego.
A spróbuj IE najnowszym moze pomoze lub jak jak koleś u góry przeinstaluj jave.
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Guest
|
![]() Jeśli ktoś chce moge mu pomóc w runescape niech pisze na nr gg:5066770
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2006
Lokacja: Gliwice
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Poziom: 95~
|
![]() OMG... ta gra jest idiotyczna i nudna. Te odglosy potworow itp. Grafika gorsza niz w tibi. Mozna pograc 15 minut dziennie, ale siedziec przy tym po kilka godzin, tak jak w tibi to nie da rady.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 05 2006
|
![]() Cytuj:
Nie grałeś,to nie graj.Jednego noobka mniej ^^ |
|
![]() |