|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
Stan: Niegrający
|
![]() z gierek najlepsze były: Budukai
najlepsza postać: super jakiś tam ŻÓŁW (ten zboczeniec) najgorsza postać: eee? Radim(nie wiem jak to się pisze ![]() najlepsza seria: "Z" (z tatą oglądałem ![]() najgorsza seria: "GT" (takie łe.... dziwne kolorki ![]() najlepsza walka: z BuBu (ze wszystkich bede miałem) i Hercules vs Cell |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Tam, gdzie... Cholera. Tam, gdzie... -Dobranoc.-Powiedzial diabel.
![]() ![]() |
![]() Heh akurat do Vegety najbardziej mi pasuje ten francuski-japonski niezbyt(oglaldalem gdziestam po japonsku, nie pamietam gdzie
![]() ![]() A wogole to Radditz tez calkiem fajny byl-co prawda slaby ![]() ![]() ![]() A walka Goku z Freeza nie przypadla mi do gustu... Po 1sze Freeza 4 wygladal jak transwestyta(ta szminka!!! I to wkladanie palca wskazujacego do ust ![]() ![]() Ech teraz to ja ani nie szukam po necie info o DB ani nic... Niby sie tym nie interesuje... Ale jakby znowu zaczelo leciec to bym ogladal na 1000% ![]() ![]()
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2004
Lokacja: Forgotten Realms
Stan: Tutor
Imię: Val'ndar
Profesja: Elite Knight
Gildia: Great Eagles
Świat: Eternia
![]() |
![]() DB forever
![]()
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 06 2004
|
![]() Ja tam wole mange manga jest lepsza bo tam sa orginalne nazwy.Miasto Herkulesa??dupnie brzmi o wiele lepiej jest Satan City
![]() Ulubiona gra:Mugen 2 z 100 ilomas postacimi Ulubiona postac:Trunks i Future trunks i mini trunks(duma vegety) i vegeta ![]() Najgorsza postac:Evul Shenlong #3 Najelpsza saga:Sayjan saga,Cell saga,Buu Saaga (trunks ![]() Najlepsza seria:Z Najgorsza seria:GT Najlepszy atak:Big Bank Atack i Fala Oigong chyba nie pamietam (ta vegety co nia cella mial rozwalic) Ulubiona walka:Gohan VS Cell Najsmniejszejsza postac:Satan Pisal bym jeszcze duzo Ale mi sie Niechce |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2004
Lokacja: Forgotten Realms
Stan: Tutor
Imię: Val'ndar
Profesja: Elite Knight
Gildia: Great Eagles
Świat: Eternia
![]() |
![]() Coś dla fanów DB i MU =]
![]()
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2005
Lokacja: Śląsk/Pyskowice
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dark Brozyn
Profesja: Royal Paladin
Świat: Pandoria
Poziom: 174
Skille: 105/73
Poziom mag.: 23
|
![]() Może najlepszym rpgiem okaże się MMORPG o dragon ballu ?
http://www.dbo2.pl/site/portal.php start jest 1 września więc jeszcze każdy ma szanse
http://s10.photobucket.com/albums/a149/Dark_BrozYn/ 21:24 Zarazestor Masumil [9]: nic jurz |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 03 2005
Lokacja: Płock
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Knight
Gildia: Fading Suns
Świat: Titania ;)
|
![]() Odswiezyles temat sprzed 2 lat wiesz? Idiot.