|
Notki |
Grafiki Masz talent do grafik? Zamieść swoje prace tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2006
|
![]() @up
ten sword zamiescilem ze wzgledu na zalgadisa ktory twierdzi ze skopiowalem ten kamien w rekojesci miecza. chcialem mu jakos udowodnic ze sie myli chyba sie ze mna zgodzisz ze wcale nie jest fajnie jak ci nieslusznie zarzucaja plagiat? miales taka sytuacje w twoim dziale ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Prezes Supportu
Data dołączenia: 14 09 2005
|
![]() Taa prace całkiem fajne tylko dlaczego umieszczasz je w nowych postach, że trzeba szukać ich po całym temacie...? Nie lepiej edytować pierwsyz. Jak się wchodzi to masz lepsze wrażenie widzą kilka praca naraz, a nie dwie tarcze z dopisakami, że jestes początkującym grafikiem.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 09 2006
|
![]() O tak! A teraz zaspamujemy Cie postami i usuną Ci ten temat
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Guest
|
![]() ![]() koles niezajmuj sie takimi rysunkami zrub cos dla uzytkowników forum i nie wystawiaj takiego czegos bo tylko kazdy cie wysmieje ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() Wiesz... ćpnij taką czarną obwódkę na 30pix. Będzie wyglądać jeszcze lepiej >.<
Ale tak to ujdą
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 09 2005
Lokacja: Legnica
|
![]() zrób jakąś pracke bo ci temat zamkną xD
zrób mi Archangel sword(tylko niezkalecz go jak ten twoj 1 sword) |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
archangel sword - dobry pomysl ,zrobie @up 3x i reszta - co macie na mysli ze mam cos dla innych robic? @ wohoho - to jest prymitywne! >.< dobra, mam bardzo malo czasu (2 szkoly naraz - muzyczna i gimnazjum) narazie tylko to ale bede sie spieszyl ![]() Ostatnio edytowany przez Maciey - 15-09-2006 o 17:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 12 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Thy slayer
Profesja: Rookstayer
Świat: Candia
Poziom: 9
![]() ![]() |
![]() człowieku!
nei wieże że to Ty zrobiłeś! niee, nie zazdroszcze - ale jeszcze tydzień temu to co dawałeś to śmiecie a teraz się poprawiłeś. jak zrobiłeś to w 100% samemu to ogromne gz!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ha! podoba ci sie??
dzienki!! wiem ze te moje pierwsze prace to ...... ale zastrzegam sobie: nie kopjuję cudzych prac! mam wieksze ambicje! zreszta jak hccesz to dla dowodu daj mi zlecenie na cos takiego ( w tym stylu a zrobie ci) pozdrawiam celoza (jeden co sie nie czepia ![]() Ostatnio edytowany przez Maciey - 15-09-2006 o 17:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ludzie help plx
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2003
Lokacja: In a Galaxy Far, Far Away...
![]() |
![]() faktycznie, coraz lepiej wychodza ci prace, tylko mimo wszystko ja uwazam ze tlo jest troche zbyt ciemne, dawaj nastepnym razem na troche jasniejszym (ale nie zbyt jasnym)
chcesz zlecenia? prosze bardzo, zrob mi helm lorda vadera (oczywiscie maska tez sie zalicza)
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
|
![]() nie mam czasu ani ochoty nudzic.
vader mask. anti aliasing po bokach byl masakryczny do wykonania wiec nie wyszlo super :/ ![]() aha i podpisuję prace zeby nie mowili mi o plaigiacie >.< Ostatnio edytowany przez Maciey - 15-09-2006 o 19:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
|
![]() niepodpisuj to tylko rozwala efekt pozatym pod każdym itemem mozna podpisac swoje imie nawet nie twoim :>
maska ladna a ten ax fazowy gratulacje tylko gdzie moj archangel sword??? co??? 9/10 xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
|
![]() zaomnialem
![]() co do podpisu - chcialem zebys nie myslal ze plagiatuję pozatym gdzie bym znalazl rysunek do plagiatu w którym akurat bym zmiescil ten napis. ito w dodatku jeszcze musi byc na 32x32 pixelach! |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
|
![]() ty niekombinuj tylko zrób mi arch sworda -.-
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
|
![]() podobny do archangelsworda kwaso'a i dlatego mi sięnie podoba
chodziło mi owiększe skrzydła nie zmetalu tylko z piór ostrze jasny metal rękojeść może niebieską |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
|
![]() dawno mnie nie było
zmieniam jakosc prac - teraz troche poczekaie na nastepne, za to są duzo lpesze. w przygotowaniu: oriental shield - 60% - in progress |
![]() |
![]() |