![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ty chyba nie myslisz że mozna hakowac tylko keylogerem i stronka -.- firewalle gówno pomoga jak prawie każdy kayloger ma omijanie fw i anty vir
![]() |
#23 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2005
|
![]() Cytuj:
I jedyne co mnie rozbawiło to twoje "Rolf", człowieku albo coś wiesz albo nie wiesz nic, Rotfl, to skrót pierwszych liter wyrazów pewnego zdania .. A co do "hackowania" ja się bawię trojanami, ale nie po to aby kogoś okraść, tylko po to żeby wiedzieć jak się przed takimi syfami bronić, najprostszy sposób to zmiana nazwy katalogu windowsa podczas instalacji z standardowejm na jakąś udziwnioną.. sorry za off po za tematem .. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zbanowany
Data dołączenia: 01 09 2006
|
![]() @up
a moglbym wiedziec jakimi trojankami obecnie sie obawisz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 07 2005
Stan: Aktywny gracz
Imię: Sir-Wojtek
Profesja: Elite Knight
Gildia: Brute Force
Świat: Hiberna ^';,;'^
Poziom: 113
Skille: 90/83
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
"pro gammer" co wali z axa :s w Tibi... Śmiać mi sie chce jak czytam to co piszesz......"zostaje ze mnie popiół i nic wiecej" Kerio to jeden z najlepszych f-walli na rynku ....ale faktycznie nie dla debili i totalnych lamerow. Cuz widocznie twórcy (blędnie) zalozyli ze IQ przeciętnego odbiorcy przekroczy magiczne 65 ![]() Zanim napiszesz kolejny post...to zastanow sie 666x razy czy wiesz o czym piszesz.... btw zmiana katalogu nic nie daje gdy tworca trojana ma choc odrobine wiekszą pomyslowość od twojej ( niebywale prosta sprawa ) ;
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 07 2005
Stan: Aktywny gracz
Imię: Sir-Wojtek
Gildia: Brute Force
Świat: Hiberna ^';,;'^
Poziom: 113
Skille: 90/83
Poziom mag.: 7
|
![]() bo pro gammer pisal te keylogerry ;s
![]() |
#27 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 09 2006
|
![]() szkoda takie itemy stracic;/ ja wiem jak to jest haka miec;/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2005
Lokacja: Sosnowiec
![]() |
![]() Rzal.br
"Kórde ale ten znat pszeciwka to jest h*j! Schakował mojom postać" Tiaa... przykra sprawa... kolo się obłowił, zresztą jak zawsze. W sumie te filmy z hackowania to jedno i to samo, różnią się tylko wartością shaczonych itemków... Edit: Cytuj:
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Upierz - 13-09-2006 o 22:00. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 02 2005
Lokacja: Szczecin
Imię: Sowa~
Gildia: wrocilem : )
Świat: na thorie : )
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2006
|
![]() Ujme to tak;
firewall, naprawde jezeli jest dobry to ukrywa adres IP np. w GG, poza tym sa programy, dzieki ktorych mozna korzystac z jakis tym Hide IP, bawilem sie w to ale nazwy dokladniejszej nie pamietam. Anty wirus- sluchaj nawet jezeli jest to wersja VIP danego trojana czy k loggera to nie wejdzie ci na dysk jezeli nie jestes lamą chociaz w 1% i nie dasz sobie syfu jakiegos wcisnac. Czy mozna sie wlamac inaczej niz przez program typu spyware albo IP? Jezeli tak, to powiedz jak i ja ci 10 pomyslow dam jak sie nie dac, bo to wystarczy troche wiedzy i logiki.. A co do evil hackierow ktorzy instaluja koledze na kompie np. spolszczenie do San Andreas, ktore jest zbindowane z normalnym spolszczeniem a po instalacji masz trojana w systemie (czy inny syf jak to wspominalem juz) i jezeli to jest naprawde twoj znajomy to nie widze problemu abys namowil go "chodz lognij sie zobacze jak tam lvl skille eq itp.". Cos dodac cos ujac?