|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 06 2006
Lokacja: Poznan
Stan: Aktywny gracz
Imię: Mighty Centix
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Suicide Squad
Świat: Secura
![]() |
![]() @The Shodow
Glupi jestes cwaniaku? Jak chary kupujesz na allegro i myslisz, ze jestes fajny? Ty tez pewno zaczynales od tego poziomu i latales jeszcze z kislem w majtach pytajac sie "co to jest forum.tibia.pl?" lub "gdzie jest thais?!" Blz? Nie podoba Ci sie to nie rob na zlosc, zostaw nas, my cie nei lubimy, wyjdz! @Mazurxx Nie przejmuj sie glabami, robia ci na zlosc to ignoruj, i miej w leju, poprostu rozwijaj temat i postac, gratuluje ci skilli i zycze dalszych sukcesow na forum jak i w tibii, zebys nei mial do czynienia z takimi "Teh" Shodowami (osholomami?) Gratulacje ![]()
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 02 2006
Lokacja: Białystok
Stan: Niegrający
Świat: Obsidia
![]() |
![]() @up
dobrze powiedziane ,a ten koles co sie podniecal 80lvlem to nie wyglodal mi na kozaka ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 04 2006
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Eternia
Poziom mag.: 5
|
![]() Eee... ty bedziesz bloczyl te gsy ? xD
Zobaczymy jak to wyjdzie ;]. powodzenia w grze; p |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 09 2006
|
![]() No To Może I Ja Coś Wkleje
![]() ![]() Wiem Że Nie Ma Sie Czym Chwalic , Ale Zawsze Coś Na Początek ![]() Pozdro Mazurxx |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 02 2006
Stan: Na Emeryturze
|
![]() @The Shodow
weszłem specjalnie na konto ktorego juz nie "powinienem" uzywac, specjalnie dla ciebie bo twoja inteligencja przekracza moje mozliwosci...watpie zebys mial chara powyzej lvlu 25 , masz poprostu kompleks nizszosci lub problemy w domu.Musisz sie na kims wyzyc i wybrales tego 13 lvla |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2006
Lokacja: Wrocław
|
![]() @Natax & Mazurxx
nieprzepadam za takimi tematamia ale rozumiem twoja wole ze chcesz sie pochwalic swoimi osiagnieciami ![]() ![]()
Ostatnio edytowany przez Dregar - 16-09-2006 o 10:44. |
|
![]() |
![]() |