|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 04 2006
Wpisy bloga: 1
Stan: Na emeryturze
Imię: Dechariius
Profesja: Sorcerer
Świat: Titania
Poziom: 10
Skille: 30/27
Poziom mag.: 3
![]() |
![]() ![]() ![]() 1. ![]() 2. ![]() 3. ![]() 4. ![]() 5. ![]() 6. ![]() 7. ![]() 8. ![]() 9. ![]() 10. ![]() 11. ![]() -------------------------------------------- Nie plujcie się ze efekt to filtry ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2006
![]() |
![]() Zal patrzec?
Fabula -> 1/10 (niedobijaj mnie ze listm bog prosi zeby przyszedl do niego jakis smiertelnik...) Grafika -> Omfg? Podoba mi sie jedynie Ten outfit maga Sklejanie -> w miare... Pixele -> Czarne kropki w murach. Ciezko naprawic tego problemu? Ja zawsze naprawiam. Efekty -> Nieumiesz nic innego wymyslec? W gimpie jest mnostwo pomyslow... Ogolem -> dalbym ci... 1/10 ... Niepodoba sie... PRzyloz sie do nastepnego o wiele lepiej zebym poczul ze moge ci dac 5/10 ! Pomoc? 5328971 ;p numer gg
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
|
![]() Deharius Chyba nie zabijasz czy cos Byków Jak napiszales w 1 pośćie....
![]()
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2006
Lokacja: niedaleko monitora
Stan: Aktywny gracz
![]() |
![]() A mi sie podoba fajnie mi sie czyta co do błędów to :
-Kropki w ścianach, -ee na ostatnich obrazkach trochu drzewa krzywo -Pusty Domek bochatera -wydaje mi sie ze w 9 obrazku on sobie pomyslal "Heh ten numer zawsze dziala" a nie normalnie powiedzial ![]() ----------------------------------------------------------------------------- zapomnialem ;p moge rulke w fake obojetnie ktora strona dobra/zła oby fajne zycie miala
_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/ ·´`·.(*·.¸(`·.¸*¸.·´)¸.·*).·´`·» «·´¨*·.¸¸.~..~RYHA~.~.~.¸¸.·*¨`·» «·´`·.(¸.·´(¸.·´*´·.¸)`·.¸).·´`·» _/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/ ![]() ••••••••••••••••••••••••••••• _/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/ Ostatnio edytowany przez Ryha xD - 18-09-2006 o 18:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Drakon Tene
Profesja: Knight
Gildia: Grupa zjaranych Gejów
Świat: Wszedzie
![]() ![]() |
![]() No ten juz lepszy
elf nawet łądny cyklopy chodź nie twoje to z biegiem zcasu sie do nich przyzwyczajam ![]() troche zabawny efekt schludny lepszy niż poprzednie
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2006
|
![]() Specjalnie je rozmazał na ostatnim obrazku(w poprzednich nie zauważyłem) a "krzywo" to "lekkie" niedopowiedzenie.
@Topic ee... dziwne to jakieś- gość dostał list od boga który przyniósł posłaniec który jakoś wszedł do domu i nagle "odświeżyła" temu gostkowi pamięć i poszedł do lasu gdzie znalazł długłowe cyklopy(chyba chciałeś ogry zrobić) pilnujące portalu po przejściu którego ekran się rozmazuje ale fajnie wierszem w prologu napisałeś ocena jakieś 2\10(lubie jak ktos umie tak pisac) Down@ Jakbym w wieku 10lat wyjechał za miasto to po pięciu latach albo bym dawno wrócił albo mieszkał w mieście. Akurat na pierwszych obrazkach nie wygląda jak elf. A i tak po kilkuset? latach nawet elf zapomni jeśli do tego czasu ni umrze(tylko 2000lat życia ![]()
Ignorując przeszłość, ściągasz na siebie pogardę innych. Ignorując teraźniejszość, stajesz się leniwy. Ignorując przyszłość, prosisz się o nieszczęście. ........................ R. Newcomb Ostatnio edytowany przez Lagon Night - 20-09-2006 o 20:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() A nie zauważyłeś jaką on ma rase? Jest ELFEM! czy ty jakbyś w wieku powiedzmy 10 lat wyjechał miasto dalej to za 5 lat nie pamiętał byś gdzie mieszkasz?
--------------------------------------------- Ja caly czas fake robie userbarek juz mam ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Rothes - 23-09-2006 o 09:08. Powód: Połączenie dwóch postów napisanych jeden pod drugim |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2005
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Druid
Świat: Aurea
|
![]() kiepski fake :/
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
|
![]() Prolog - fajne efekty.
Pierwszy odcinek - jakiś taki... dziwny. Niepodoba mi się. Rób dalej, to ocenie ![]()
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2005
![]() |
![]() wróciłem chwilowo pisze z kompa kuzyna (przy moim pękł dysk) :cry:
po pierwsze Chciałeś się popisać, że adeptujesz w gimpie rozumiem to z pierwszej części ktora jest do d... po drugie Zdecyduj sie w jakim formacie zapisujesz. Ja widze bmp i png a w jednym PNG i drzewa w BMP? "Standardowy" domek te monotomne ozdóbki naprawdę wnerwiają 2/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Witam kolejna część do waszego użytku następne będe robił z "Wszechmocnym" Koperem
![]() 1 : ![]() 2 : ![]() 3 : ![]() 4 : ![]() 5 : ![]() 6 : ![]() 7 : 8 : ![]() 9 : ![]() 10 : ![]() 11 : ![]() 12 : ![]() Ostatnio edytowany przez Decharius - 27-09-2006 o 19:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zbanowany
Data dołączenia: 21 06 2006
Lokacja: W bloku
Imię: Trudno napisać
Gildia: Taka tam dziwna...
Świat: Taki duży...
Poziom: 666
Skille: 666
Poziom mag.: -9
|
![]() Niekture efekty mi się niepodobają... następne... Pusto na większosci obrazkach... Popracuj nad tym... Na 10 obrazku efekt przyslania napis...
I w ostatnim nie powinno byc "Rozbijmy się" Co mają się rozbic ?? Heh powinno byc "Rozbijmy tutaj obóz" |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Next parta nie będzie, po co mi fake bez komentow? zamknac temat..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Ludzie... Decharius... Jak nikt niekomentuje to poczekaj 2-3 dni! Sezu jakos nieplacze -.^ Niekomentowali mu od tygodni a on dalej robil. Zachowujesz sie jak dziecko. Jezeli niekomnetuja to musi byc brzydko ^.- Postaraj sie lepiej a napewno bedzie wiecej.
No to teraz fake: Fabula: 4/10 Grafiki: 2/10 Efekty: 5/10 Sklejanie: 8/10 Inne uwagi: 6/10 Ogółem: 6/10... Staraj sie bardziej.
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Dobra nie zamkykac
![]() @up powinno byc 7/10 za to ze jestes w fake xD <joke> |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @up
Chcialbys ![]() ![]() Czekam na next part =)