Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów

Notki

Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 22-12-2006, 20:21   #21
Azazello
Użytkownik Forum

Azazello's Avatar

Data dołączenia: 27 10 2006

Azazello ma numer GG 1731106
Brak ikony

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Damczo Pokaż post
Mnie lejom ale ja nie poddaje sie stracilem juz g armor, c armor , k legs , gs crus helmet juz prawie wszystkie ziomy poodchodzili z servera ale ja sie nigdy nie poddam br dedajom pl i sie cwaniaczom zabijesz nooba 20lev ktury zaczyna cie bic i zaraz przylatujom 60+ noob server i tyle ale trzeba walczyc nie poddawac sie i robic ss jak br cos muwiom o polakach i do GM wyslac
Damczo co ty tam wiesz? Ledwie zacząles grac na neptera, Nie poddawać się też mi coś, co trzecia osoba to pisze...A jak sobie nie umiesz dać rady z pk, to go nie bij, a już na pewno nie uzalaj się nad tym co stracileś...

PS: Nie chce być złośliwy, ale uzywaj słownika, bo to aż się nie milo czyta...

Azazello jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 22-12-2006, 22:40   #22
ValrasiaN
Użytkownik forum

Data dołączenia: 09 12 2006

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Neptera
Poziom: 154
Skille: 102
Poziom mag.: 23
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vojtass Pokaż post
Neptera
Neptera :Założona w lutym roku 2004 młody świat opanowanym przez BR gra tu około (znaczy grało przed wojną ale zaraz o tym powiem ) 70% BR 20% PL 10% innych narodowości. W roku 2005 miesiąca czerwca Polacy nie wytrzymali Gildia Elotic pod przywódcą Habbora i innych BR atakowali PL zabijali w każdym miejscu.
Wszyscy Polacy pouciekali na inne servery z myślą ,że będzie lepiej uciekliśmy na Xerene niektórzy zostali ale oni i tak zostali zabici , tak więc na Xererze jak powychodziliśmy z rookardu zabijali nas jak króliki... ten server był gorszy Polacy zabijali Polaków Szwedzi zabijali Polaków i na odwrót było jeszcze gorzej.
W lipcu i sierpniu powracaliśmy na starą dobrą Neptere no i... nie wytrzymaliśmy powiedzieliśmy WOJNA!! WOJNA!! Od lipca do końca sierpnia trwała najkrwawsza wojna powstała gildia Legends Never Die było w nich trochę Polaków (50+) i BR (55+) niektórzy BR też chcieli spokoju niektórzy lubili Polaków...
Nie czekaliśmy długo na zwycięstwo gildia Elotic przegrała Habbor się poddał. Polacy przed depo rozmawiali już po polsku Wszyscy są szczęśliwi do dnia dzisiejszego.
Ale kto wie może BR się wkurzą i znowu będzie wojna teraz MY Polacy wzmacniamy levele potrzebujemy nowych Polaków i tych którzy odeszli z niej niech powracają Neptera was powita jak BR nas zaatakują będziemy godni odegrać jej ataki tak więc:
POLACY NA NEPTERE!
Odbijemy Server
Razem
Możemy dużo!

"Wszyscy Polacy pouciekali na inne servery z myślą ,że będzie lepiej uciekliśmy na Xerene niektórzy zostali ale oni i tak zostali zabici" Buhaha, to żeś mnie rozśmieszył.. Ja nigdy z neptery nie odszedłem, więc co piszesz, że wszyscy polacy pouciekali? ... Wogóle mówisz, że coś wrzeszczałeś?.. Wojna, wojna... No bez przesady śmiać mi się chce jak to czytam. Ciekawe z kim walczyłeś, hym? Jakiś frag? Nie sądzę..

Tak na marginesie, to po co zakładałeś nowy temat, jak jest już o nepcie? ...
ValrasiaN jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 22-12-2006, 22:51   #23
ValrasiaN
Użytkownik forum

Data dołączenia: 09 12 2006

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Neptera
Poziom: 154
Skille: 102
Poziom mag.: 23
Domyślny

Do Masta_DJ_Max:
Nie wolno dodawać narodowości do nicku postaci, tak na przyszłość.. więc nie pisz, że się cieszysz, że nie dodałes sobie do nicku PL, bo gdybyś tak zrobił to pewnie namelocka byś dostał po jakimś czasie i tyle..
ValrasiaN jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 13-01-2007, 21:18   #24
First Doom
Użytkownik Forum

First Doom's Avatar

Data dołączenia: 22 12 2005
Lokacja: Głogów

Stan: Niegrający
Świat: Xerena
Poziom: 66
Skille: 89/88
Domyślny

sellne rookstayera na nepterce 30 lvl ;P msg plx
First Doom jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania