|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 06 2005
|
![]() re:up
dlaczego takich debili jak ty nie banuja? gz +1posta.. n/c Btw. tez tak mam i jest to lekko mowiac, wkurzajace.. i to nie ruscy, to ukraincy/bialorusini --" grasz w gre, slysysz dzwiek itd. i tu nagle ktos zaczyna ci przieprzyc cos, niby slychac dzwiek w grze ale jest to wkurzajace, na szczescie jest specjalny program zmieniajacy fale dzwiekowe jakie odbiera twoj komp, pozniej dam link. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 05 2004
Świat: Aurea
|
![]() To teraz kup sobie mikrofon i wywolaj III wojne swiatowa...
![]()
![]() |
![]() |
#24 |
Guest
|
![]() Blaszak po poziomie twojej wypowiedzi wnioskuje ze masz 10-12 lat i nie potrafisz sie smiac i pomysl zanim cos na piszesz i jak kogos obrazasz to z klasa bo jedyne słowa w twoim slowniku to k***a, debil i inne prostackie wyzwiska
|
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Haha, niby to uciążliwe, ale swoją drogą śmieszna musi być mina osoby, która na noc zapomniała wyłączyć głośników i budzi ją głos rosyjskiego spikera xD
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Ja mam podobnie, ale móia tak cicho, że nie mozna zrozumieć słów. taki bełkto cichutki co byle co go zagłusza.
O zgrooz jak założe słcuhawki to też to słysze ![]() Ale tylko jak podłaczone wsio do kompa
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 01 2005
Stan: Niegrający
|
![]() O KUR... to to...
Bo mi sie przypomnialo, ze jak bylem maly grajac w Heroes II, czy III nagle zaczelem slyszec "szatanskie" glosy, ktore nijak mialy sie do gry. Natychmiast wylaczylem glosniki i kompa na ostro, jeszcze kilka dni sie balem, a w Hirołsy nie gralem chyba z miesiac.