|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 |
Zbanowany
Data dołączenia: 07 05 2006
Lokacja: Ozorków
Imię: Karpik Knight
Profesja: Elite Knight
Gildia: -------------------
Świat: Calmera
Poziom mag.: 4
|
![]() lul? 12:19 Elder Driud'Mastah [31]: nieche mi sie sluchac planow dziecka z porzeniem mozgowym ;D
@Barnak 1. eq z drugiej postaci... nie upadlem tak nisko zeby krasc ![]() 2. no wiesz w 3 lata to ja mam konto zrobione O_O postac ma miesiac... 3. ja noobem... a nadal nie ujawniles co znaczy noob ;/ a ssow tez cos nie ma ! 4. daje daje ^^ dam ![]() P.S. wyjasnie o co mi chodzi... wg. waszego mistrza, eldera, tibia polega na... "lvlu"... wiec ja mam inne poglady ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Guest
|
![]() Wes idz se bo niewytrzymam -.- omg moze niektorzy niemaja czasu zeby duzo grac... a ty masz zajebsite plany
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 08 2006
Lokacja: Mielec
Stan: Aktywny gracz
Imię: Darrana Inus
Profesja: Sorcerer
Gildia: Fraternal of Faith
Świat: Refugia
Poziom: 61
Skille: -/24
Poziom mag.: 53
![]() |
![]() Każdy gra JAK CHCE i ILE CHCE. A tak btw. karpik nie widzę wielkiego sensu w biciu jak największego mlvla na 8 lvlu. Obrażeń od różdżki ci to nie podniesie, a obrażenia od czarów i run zależą też od lvla. Lepiej mieć 60lvl i 50magic niż 8lvl i 50magic. Pozdro
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 05 2006
Stan: Usunięty
|
![]() I jak on tam sie nazywa Gownik paladyn teraz wkleja podrobione zdjecia...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Guest
|
![]() Jak mowie dziecko z porazeniem mozgowym Gru~ ma racje lepszy level niz mlvl ...
|
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 08 2006
|
![]() OMG ja też robie tak jak on. na Faccu robie tlyko runy i zbieram soule [exp przy okazji] no a dopiero na paccu sobie pdoekspie [btw bede miał duzo kasy za runy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Nie mówię, że lvl ważniejszy, ale wydaje mi się, że większy sens ma bicie lvla i mlvla (podczas exp też nieźle idzie). Bicie samego mlvla na małym lvlu dużo nie da.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Guest
|
![]() NO ja tez biegam po dwarf mines roty bije i dwarfy robiac runy ale to tylko jak mam lagi i niemoge expic przy okazji sobie eq kupuje... a ja taki psychol niejestem zeby siedziec i bic mlvl ciagle...
|
![]() |
![]() |
#30 |
Zbanowany
|
![]() lol jakie komenty ^^
@Gru~ wejdz sobie w kalkulatory... lvl - 2% sily magii m lvl - 3%... a i jak umiesz czytac, to sie doczytasz, ze na 20 LVLU nie 8... i kto jest nop? a wyobraz sobie ze da WIECEJ @Suzu- jeden madry ktory zagoscil w temacie... czy jego filozofia nie jest dobra? moja jest podobna... @Vader Michał - noob w najczystszej postaci ![]() ![]() @Barnak - nie mozesz wytrzymac tego, ze naprawde mam plany, a ty nie? ja przynajmniej mysle! a skoro teraz trenie m lvl, to pozniej (od grudnia) bede mogl spokojnie expic, nie bede marnowal czasu na cos takiego jak "bezsensowne siedzenie i bicie m lvla" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
po 1. tak wklejam ssy, ale po 1: a) nie sa podrobione b) sa to jedyne ssy od jakiegos czasu... myslalem ze ten temat to Zdjecia a nie rozmowy ![]() po 2. jestem KarpikPaladyn a nie jakis Gownik paladyn ![]() po 3. widzisz sie tutaj? ![]() ![]() powtoze sie! jestes ten co lezy ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Karpik, a czy ja napisałem, że jesteś noobem? Napisałem tylko, że każdy gra jak chce i ile chce. Napisałem też, że moim zdaniem lepiej jest i bić lvl i bić mlvl. Naucz się czytać ze zrozumieniem, proszę. żal.br
Edit. Ah, zapomniałem dodać. Expić możesz na FACC'u spokojnie do 50lvla, a nawet więcej. Na PACCu sensowniejsze byłoby robienie run np. SD, bo: 1. Robisz je o 2-3h krócej 2. Masz amunicję na przyszłe hunty Ja je sprzedawałem i to był błąd. Naprawdę ludzie nie doceniacie FACCa Ostatnio edytowany przez Gruszmen - 30-09-2006 o 16:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 04 2006
Imię: Master Mynd
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Children Of Chaos
Poziom: 214
|
![]() @KarpikPaladyn[All Posty]
Czasami oplaca sie pojsc do szkoly nie?;] Siegnij do slownika ortograficznego. Kazdy gra jak chce. Zabardzo Cie ta gra podnieca widze "Ja mam 30 mlvl na 8 lvl a Ty nie" , "Kupie Pacc to Cie wyscigne" zal.pl . Kolejne dziecko neo, ktore siedzi przed kompem calymi dniami i napie***** w tibie. Przytul sie do kompa bo Ci jeszcze go zabiora ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Master Mynd masz rację. Pozdrawiam
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 05 2006
Stan: Usunięty
|
![]() Więc poublikuje takiego ssa.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zbanowany
|
![]() @up - JAKIE to... ciekawe! bardzo nas obchodzi ze zdobyles 13 lvl, i to w jakim stylu (!) a czemu na moje posty nie odpowiesz? skonczyly sie pomysly?? gdy ja mam racje? jaka szkoda :/
@Gruszmen - te twoje herezje... do 50 lvla tak? a ile czasu przy tym zmarnuje? a sdki to 45 lvl, i z paccem czy bez niego i tak trwa to dlugo, wiec lepiej sd kupic O_o wez przestan biadolic bo masz takie kurde gadki... zadam ci pytanie - kto szybciej zrobi 50 lvl - sorc z 8 lvl 40 m lvl + z paccem, czy sorc z 8 lvl 0 m lvl i bez pacca? no wlasnie... @Mynd - okazalosc... szkoda, ze juz jestem dziecko neo? pewnie nie wiesz co to dokladnie znaczy ale Ok. nie bede z Toba gadal... tak- sam powiedziales, kazdy gra jak chce, wiec czemu nie moge robic tego m lvla? ![]() calymi dniami? ja? ohhh... popatrz na innych ludzi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 04 2006
Imię: Master Mynd
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Children Of Chaos
Poziom: 214
|
![]() @up
Ale po co po nim jezdzisz co masz do niego?;d Co Ci to daje?Podnieca Cie to?;d Myslisz ze jestes najmadrzejszy takiego cwaniaka tutaj udajesz;]
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Zbanowany
|
![]() Mynd... jade po nim bo mnie wkurzyl
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 05 2005
Stan: Początkujący
Imię: Knight Adamus
Profesja: Knight
Poziom: 25
Skille: 62/61
![]() |
![]() Witam wszystkich ktorzy robia z siebie jaja. Otoz zgadzam sie z Karpikiem z kilku powodow. Po pierwsze kto jest na tyle madry aby chwalic sie adv. na 13 czy 12 lvl juz nie pamiatam ale to jeden z ss'ow wyzej. Po drugie teksty macie zalosne. Zaloze sie ze stoi kolo was mama albo tata i dyktuja co macie pisac. Szanowny mistrz tego tematu: Sir Debil do potegi chyba zalozyl owy temat, bysmy mogli sie z niego i z niejakiego Mierzynskiego ponabijac za co serdecznie dziekuje. Przyznam w Tibie rzadko gram ale takich postow jak te wasze to nie widzialem juz od dluzszego czasu. A poza tym kazdy ma prawo do bledow. Uwazacie sie za wielkich uczonych a ja wam powiem co innego. Niewazne czy zdobedziecie lvl 100 i skille po 110, bo to nie ukryje waszego prawdziwego JA. Dla mnie bedziecie tylko biednymi glupcami probujacymi szukac jak najwiecej argumentow po to, aby uswiadomic sobie ze to WY macie racje a nie Karpik.
P.S. W ss'ach Karpika nie dopatrzylem sie sztuczek takich jakie stosuja fake-masterzy. A po za tym. Fake'i wymysla sie do pokazania ciekawych, zmyslonych historii np. osadzenie grafiki tibijskiej w swiecie Tolkiena, a nie dla pokazania ze jest sie w czyms lepszym. Nie sadzicie ze jakby chcial to by mogl zamiast tego 30 to 50 wpisac? Czekam na idiotyczne posty, ktore na pewno poprawia mi humor.
![]() |
#40 |
Guest
|
![]() Brak slow ^.- kazdy ma jakies plany a ty sie ciagle chwalisz swoim Karpik... jak juz to niepisz glupich postow tylko idz i bij ten mlvl ...
@re up .. widzisz jestes z celmary jak bys byl z refugi to bys popieral mnie.. powtarzam kazdy gra tak jak moze.. pozdrawiam |
![]() |