|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() Prawdopodobnie ta Wasza "miłość" (jeśli wogóle tak to można nazwać) skończy się szybciej niż się zaczęła. Nie wierzę w związki na odległość, tymbardziej zawierane podczas grania w gierkę internetową.
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() Och, piękny związek 2 x 1024 pikseli...
|
![]() |
![]() |
#23 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Bialystok
Stan: Niegrający
Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
|
![]() Zycze wam powodzenia
![]() A jaki jest sens tego tematu? Moze pokazanie, ze tak glupia gierka jak tibia moze czasami zaprowadzic do czegos wiecej niz wysokie skille i fajny domek - ot chociazby ostatni przypadek gdy przez tibie poznalo sie przyszle malzenstwo ;] A do tych wszystkich ktorzy pluja jadem - radze wyjsc i sie przewietrzyc... Cytuj:
![]()
![]() Ostatnio edytowany przez spider-bialystok - 08-10-2006 o 19:11. |
|
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2006
Lokacja: Ab'dendriel
Wpisy bloga: 7
Stan: Usunięty
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Antica
Poziom: 8
Skille: 15/16
Poziom mag.: 1
|
![]() hehe to bylo dobre
![]() no ale nie tylko to chce napisac o ile sie nie myle calkiem niedawno Dr. Omader napisal w news'ach podobny temat o pewnej parze ktora tez sie zakochala w tibii i malo kto odwazyl sie napisac cos zlego na temat milosci tamtej pary ![]()
#25 | |
Manga & Anime
Data dołączenia: 25 01 2005
![]() |
![]() Cytuj:
/\TO bylo niezle. Lecz sam gralem kiedys na tym swiecie Znalem cie , pamietam jak raz byla historia ze ta niby Ksiezniczka mnala wypadek ble ble ble cos takiego dobrze to pamioetam spytaj sie Damiana pooha Delda i reszty a to bylo jakies klamsto walniete przez kogos... Xien...
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 12 2004
Lokacja: Memoria
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Faxes
Profesja: Elite Knight
Gildia: Rulers of dark
Świat: Astera
Poziom: 161
Skille: 99/97
Poziom mag.: 8
|
![]() no nieee jeszcze dostałem ostrzeżenie za pare słów prawdy... chyba za to że jestem kibicem Barcelony choć nie wiem skąd ty to wiedziałeś
![]() ![]() nie właże tu wiecej bo jeszcze bana dostane za to że Barca zdobyła 2 razy mistrza i LM w zeszłym sezonie...ups sory nie chciałem prowokować nara
07.05.2006 01:22 You advanced from Level 99 to Level 100. ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() * Dark Sven *******nął łbem o biurko jak zobaczył ten temat...
* Dark Sven zaprasza na blogi
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2005
Lokacja: III RP
|
![]() hahaha, leze i kwicze
Naprawde, wzruszyla mnie twoja historia... hahahahaha, rooofl
#29 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 08 2006
Lokacja: Wroclaw
Imię: Boskie Piskle
Profesja: Knight
Poziom: 53
Skille: 91/92
Poziom mag.: 6
|
![]() Po pierwsze, bardzo dziekuje za przywrocenie tematu...
No wiec jest tak jak myslalem, wielu mnie wysmialo, ale to normalne w tych czasach. Mlodziez sie zepsula tylko tyle powiem, wiem po swoich kolegach, ze szkoly, z podworka. Malo jest takich co ich interesuja sprawy milosne itd. Wszedzie picie, cpanie, cwaniakowanie itd. A do tych co pisza, ze ten zwiazek jest przez "interenet" - sa w bledzie. Nasz zwiazek jest prawdziwy, przez internet my sie tylko kontaktujemy. A zeby was zwiesc z wysmiewania sie ze nam sie nie uda to powiem tylko tyle, ze wyjezdzam do Ksiezniczki na wakacje i zostaje tam na stale, meldunek i szkola juz powoli sa zalatwiane. Rodzice nie maja nic przeciwko. Wiem, iz pomimo tych wyjasnien nadal przez niektorych bede wysmiewany, ale akurat mnie to grzeje... Jak sie chce ktos wyrzyc - prosze bardzo... Cytuj:
Pozdrawiam... P.S - Kocham Cie Ksiezniczko :* |
|
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2005
Lokacja: Gostyń/Wlkp.
Stan: Niegrający
![]() |
![]() No to gratuluje, ale jesteś pewien, że ja kochasz? Bo kochać kogos a być w nim,niej zakochanym to jednak róznica. IMO na to by kogoś pokochać potrzeba troche więcej czasu.
btw. Do wszystkich którzy zaczynaja posty od "po Ch!@# ten temat", "głupi jesteś" etc. Sami jesteście głupi i po Ch!@# takie posty? A ty Pisklak się nimi nie przejmuj, wiekszośc z nich to banda gówniarzy którym w głowie tylko tibia , pokemony itp. może kiedys też zaczna się interesować płcia przeciwną. Pozdro4All.
Ostatnio edytowany przez Adrian! - 08-10-2006 o 20:39. |
![]() |
![]() |
#31 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Stan: Na Emeryturze
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() Przepraszam za oderwanie się od tematu, ale pozwolę sobie na coś odpowiedzieć:
Cytuj:
Dodam jeszcze, że lepiej było, jak temat był zakmnięty, bo straszny flame się robi. Ostatnio edytowany przez Dr.Unknown - 08-10-2006 o 20:58. |
|
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
![]() Miłość sobie możecie wyznawać na gg/w rl/w Tibii - grzyba nas to obchodzi? Na świecie są setki milionów kochających się par.
![]() |
#33 |
eX Moderator
Data dołączenia: 18 09 2003
Lokacja: Szczecin-Zdroje/Wroclaw
Imię: Gimli Ent
Gildia: Defenders of Fangorn
Świat: Azura
Poziom: 89
![]() |
![]() Teraz dziesiatki nastolatkow uzaleznionych od tej gry, beda siedziec w niej jeszcze dluzej z nadzieja ze znajda tu wymarzona dziewczyne. Rofl'n'lol
@topic I couldn't care less. |
![]() |
![]() |
#34 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 12 2004
Lokacja: Memoria
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Faxes
Gildia: Rulers of dark
Poziom: 161
Skille: 99/97
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
to z Barcą to był joke ofc ale nie wszyscy jak widać go zkumali no i chciał bym powiedzieć że dostałem 2 warny za 1 i ten sam post, modki rox może odrazu mi dajcie bana i wszyscy będą happy
07.05.2006 01:22 You advanced from Level 99 to Level 100. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2005
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() O rly? Może nie zauważyłeś ale oni WZIĘLI ŚLUB, a nie porozmawiali na gg, raz się spotkali i Love.
Podejrzewam, że gdybym grał w tibie i inne takie tałatajstwa to znalazł bym ci gg związków na tony. btw. Nie zdziwiłbym się, że Ksierzniczka (xD) ma takie samo IP jak ty -.-
![]() |
![]() |
#37 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
![]() Cytuj:
Hm... chyba zacznę szpanować, że mam, choć nie mam. Założyć topik czy nie założyć?
![]() |
![]() |
#38 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 08 2006
Lokacja: Wroclaw
Imię: Boskie Piskle
Profesja: Knight
Poziom: 53
Skille: 91/92
Poziom mag.: 6
|
![]() Cytuj:
Ten koles mnie rozwala ;] Czytam Twoje posty z wielkim podziwem i stwierdzam smialo ze moj brat mimo tego iz mlodszy to znacznie madrzejszy od Ciebie ;] IP se sprawdz, sa sposoby. |
|
![]() |
![]() |
#39 | ||
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Wiesz, są też inne sposoby na kontakty z płcią przeciwną oprócz grania w Tibię.
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! Ostatnio edytowany przez Raul - 08-10-2006 o 21:14. |
||
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2004
Lokacja: Bydgoszcz
![]() |
![]() zakladaj, tez sie dolacze ;> topic@ ehhh szkoda gadac
|
![]() |