|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 07 2004
Lokacja: Titania, Venore, Łódź
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Wszystko zależy od tego, gdzie mieszkasz.
![]() 1. Południowy zachód - Kroliki (Mięso,Marcheweczki) 2. Też południowy zachód ![]() ![]() 3. Znowu Południowy zachód ![]() ![]() ![]() 4. Ach Ten Południowy zachód ![]() ![]() ![]() 5. Południe - (Musisz mieć linę i łopatę) : a)Rotfle (Miesko, Szyneczka) b)Swamp Trolle (Prawie zawsze ryba,Czasem wędka)[Ja mam juz 7 wedek!] 6. Zachód-tuż za mostkiem i troche w górę - respawnik wilczków (Szyneczka mięso) Tylko nie narzekajcie, że za moło urozmaicona dieta] ![]() 7. Zachód- Feministki (Amazonki ![]() ![]() 8.WĘDKOWANIE! Bardzo ważne, szczególnie dla rune-makerów. --- Jeśli komuś z was pomogłem nie bójcie się postawić +, ok? PS.Armandeo nie zabijaj mnie i kumpla PLZ PLZ PLZ! (Rechta i Krzychuleo) |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2004
Stan: Aktywny gracz
Imię: Light Evan
Profesja: Knight
Gildia: none :/
Świat: Astera
Poziom: 23
Skille: 67/67
Poziom mag.: 5
|
![]() czerwo.. piecczone korale yyyy przejde do rzeczy
carlin 1. mozesz chodzic na rabbity do okola miasta 2.w okolicach ab sa gobliny (niedaleko cyckow) tam sa swinie 3.beary w drodze na wyspy lodowe 4.lowisz ryby 5.kupujesz jedzenie u npc