![]() |
#21 | ||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2005
Lokacja: Wrocek
|
![]() Za to [CHAR]bezok[/CHAR] (na war) potrafi tylko padać i zdradzać.
Cytuj:
|
||||
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Trailer:
gdyby wiecej niz 10% iridii czytalo i stosowalo ten pricelist to bylby tam raj gospodarczy, wszystko oplacaloby sie huncic (bo zawsze jakis zysk), jednoczesnie ceny nei sa zbyt wysokie zeby 50-60 knight nie mogl zarobic na dsma @Berger: [quote=berger;1023812]poki co wczoraj uciekales przed Rau i tym nabbowskim asslickerem ezekielem....QUOTE] "uciekal" rofl ok berger gowno wiesz wiec gowno mowisz /bez obrazy ;p/ masz za malo wlasnych problemow zeby sie innymi przejmowac? to jego sprawa co kto z kim za co po co dlaczego kiedy i jak JEMU robi
#23 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Żory
Stan: Rookstayer
Imię: Chris'Ronaldo
Profesja: Elite Knight
Gildia: ~~
Świat: Iridia
Poziom: ~~
Skille: ~~
Poziom mag.: ~~
|
![]() Cytuj:
Nie powiedzialem ze mam zgode, ale to ze zginie to prawda i tego sie dotrzymam =) No i po raz kolejny dzielni wojownicy MM w*******aja sie w nie swoje sprawy- najpierw kash, teraz ty... uzyje tego slowa ponownie- żałocha!! Cytuj:
![]() Btw. Rau mozna zestawić z przyslowiem "Krowa która dużo ryczy, malo mleka daje" taki jest wlasnie nasz mężny Rau, który poluje na połowe Iridii : )
13:29 Lordnazgul [120]: ill go soon to eat 13:29 Chris'Ronaldo [117]: im already eating 13:29 Lordnazgul [120]: lal im not eat in front of the computer xD 13:30 Lordnazgul [120]: i need have 2 hand to kiil dragys and dls 13:31 Chris'Ronaldo [117]: i need just leg 13:31 Chris'Ronaldo [117]: to use exura 13:31 Lordnazgul [120]: leg???? 13:32 Lordnazgul [120]: aaa left hand u mean? 13:32 Chris'Ronaldo [117]: lol its joke 13:32 Lordnazgul [120]: xD Ostatnio edytowany przez Paco88 - 09-10-2006 o 16:20. Powód: cytat nr2 |
||
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: LODZ
Stan: Niegrający
Imię: Berger on Iridia
Profesja: Rookstayer
Gildia: Rookgard Masters
Poziom: 10
Skille: 15/16
|
![]() @Chris - mi mowiles ze jak po ciebie przyjdzie padnie xD o to mi biega;p.. Ehh ta wojna tak rozni ludzi
![]() Ja wam powiem jedno ze ja sobie robie w moim prywatnym notesiku liste PA i ci co mi podpadna badz dowiem sie ze szerza Pa beda po kolei eliminowani ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez berger - 09-10-2006 o 17:26. |
![]() |
![]() |
#25 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
13:29 Lordnazgul [120]: ill go soon to eat 13:29 Chris'Ronaldo [117]: im already eating 13:29 Lordnazgul [120]: lal im not eat in front of the computer xD 13:30 Lordnazgul [120]: i need have 2 hand to kiil dragys and dls 13:31 Chris'Ronaldo [117]: i need just leg 13:31 Chris'Ronaldo [117]: to use exura 13:31 Lordnazgul [120]: leg???? 13:32 Lordnazgul [120]: aaa left hand u mean? 13:32 Chris'Ronaldo [117]: lol its joke 13:32 Lordnazgul [120]: xD |
|
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2006
Lokacja: Białystok
Stan: Początkujący
Profesja: Paladin
Gildia: Violence
Poziom: 135
|
![]() Tego Rebbs to ja bym ubil swoim sorcem
![]() ![]() ![]() ![]()
#27 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Wsrod wspomnien Kolor oczu: niebieskoszare IQ:czasem mysle(...) xD
Stan: Usunięty
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: Yy?
Skille: Zmienne
Poziom mag.: <3
![]() |
![]() Meczyles sie z nim dobre 10 minut, padl, gdy znoobil i dal sie zapedzic w oczywistego trapa. Koniec runow i manasow tez mial na to spory wplyw, nie powiem. Btw, przepraszam, ze nie uzylem mwalli. Zapomnialem o nich
![]() Cytuj:
Takie 3 grosze. Ok, kloccie sie dalej. ;f Btw. o ile dobrze pamietam, po waszej stronie ciagle walczy (o ile proby pkingu, gdy druga strona gra normalnie mozna nazwac jeszcze wojna) Xandar. Jako jeden z pierwszych do waszej krucjaty przylaczyl sie tez Maxxonek. O ile dobrze pamietam, jedni z dwoch najstarszych draconitow na iridii. Zaczniesz rzez abuserow od nich, czy bedziesz snil o powrocie DB na iridie? |
|
![]() |
![]() |
#28 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 04 2005
Lokacja: Sulechów
Stan: Na Emeryturze
Imię: Maxxonek
Gildia: Doom Brigade
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
#29 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 09 2005
Lokacja: u cioci na imieninach
Imię: Naro Slayer
Gildia: United Forces
Poziom: 102
Skille: 10 fist
Poziom mag.: 99
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#30 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Wsrod wspomnien Kolor oczu: niebieskoszare IQ:czasem mysle(...) xD
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: Yy?
Skille: Zmienne
Poziom mag.: <3
![]() |
![]() Cytuj:
Czy naprawde Xandar i Maxx byli tacy wyjatkowi? Jesli nawet, nie byles w DB, nie zaczerpnales nawet 1/10 historii tej gildii, wiec obawiam sie, ze nie Tobie to oceniac. Nasuwa sie przy tym oczywiste skojarzenie z tekstem Godslike'a, ktorego zawsze pamietalem jaki najta 60+ lvl z rsem - o tym, ze wszyscy Armanio to abuserzy, a ja sam (sic!) zabilem go, jak mial nizszy lvl. Notabene, to byl pierwszy raz w tibii, kiedy widzialem go dluzej, niz minute. Pytanie do Grodka, Bentera, Bergera, czy jak woli sie nazywac, bylo absolutnie retoryczne, nie oczekuje na nie odpowiedzi. Chcialem, zeby - na pozegnanie w tym threadzie - dalo mu do myslenia. Czy da, nie wiem i szczerze powiedziawszy, mnie to nie obchodzi. Pozdrawiam Maxxa, panow i - cytujac Dostojewskiego - drzace kreatury, grajace na Iridii (bo takie na pewno tez sa). Machinae Supremacy - Player one. Pa, pa. ;f |
|
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 09 2005
Lokacja: u cioci na imieninach
Imię: Naro Slayer
Gildia: United Forces
Poziom: 102
Skille: 10 fist
Poziom mag.: 99
|
![]() To ze sie kogos ceni za osobowosc nie znaczy ze chce sie cokolwiek zyskiwac swoimi postami. Napisalem to co napisalem bo tych ludzi cenie, a jesli myslisz ze chce ich milymi slowami zachec ici do jakiejs aktywnosci w wojnie to sie myslisz - wystarczy ze zapytasz Xandara co mu powiedzialem tuz przed wojna na temat tego czy nam pomoze czy nie. A co do DB to nigdy tam mnei nie bylo , fakt ale to nie znaczy ze malo wiem na wasz temat. Wiem wiecej niz Ci sie wydaje Lamalas i pwootorze ejszcze raz Maxx i Xandar tio ludzie wyjatkowi, a jesli byli w DB to tylko dlatego bo znaja znaczenie slow honor, lojalnosc i przyjazn.
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: LODZ
Stan: Niegrający
Imię: Berger on Iridia
Profesja: Rookstayer
Gildia: Rookgard Masters
Poziom: 10
Skille: 15/16
|
![]() @ Chris - narazie podziwiam swiat z rooka bez RS WR itp... Za jakies 2 tyg tym charem bede grac jesli przegramy ale ja wierze w wygrana. Jesli przegramy moj char wyjdzie na maina by expic szczytnym idealom.
![]() ![]() @LAmalas- Teraz sa sojusznikami wogole nie aktywnymi. Pozatym moje dzialania byly wytyczone konkretnie przeciwko waszej gildi prowodyrem tego byl Ezekiel ktory robil i robi Pa zaslaniajac sie kumplami z Arc i nie tylko(bog jeden wie komu jeszcze dupsko liże). Po tym jak go zabilem powiedzial ze mam hunta u jego gildi i nie tylko, ja mu na to ze moge was spokojnie solowac. On powiedzial ze wkraczamy na wojenna sciezke.... Jak sie to skonczylo wszyscy dobrze wiedza ![]() On robil duze Pa kazdy to wie i dlatego z nim walczylem po tym jak sie DB rozpadlo nie atakowalem nikogo z was mimo iz moglem. Powod? nie bylo tej gildi a mi chodzilo o eze nie spotkalem sie z PA ze strony maxxonka i xanadara ale byli w DB. Nazywam sie Berger kazdy to zna i kazdy wie ze PA i asslikerstwa nie znosze i zawsze bede z tym walczyl, no i z tymi co nikczemne czyny kierowane na miom amigos bo oni sa najwazniejsi ![]() P.S. Ja o Db mialem zdanie wiekszosc z was byla siebie warta. |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2006
Świat: iridia
Poziom: 00
|
![]() @Chris- jak z toba gadalem mowiles ze jak rau po ciebie przyjdzie to bedziesz go siekac ze swojego SCA bo masz zgode arc itp, poki co wczoraj uciekales przed Rau i tym nabbowskim asslickerem ezekielem....
hehe Chris nie miej mi za zle. Ale jest takie przyslowie : Jak cie widza, tak cie pisza. pozdrawiam |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 06 2005
Świat: Danubia/Iridia
Poziom: 108
Skille: 99/81
|
![]() a ma ktos moze pacc na sell ?XD bo by mi sie przydal na lothu :<
|
![]() |
![]() |
#36 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() wez pod uwage ze byl on z ezkielem a nie sam, a ezekiel to maszyna do zabijania!
13:29 Lordnazgul [120]: ill go soon to eat 13:29 Chris'Ronaldo [117]: im already eating 13:29 Lordnazgul [120]: lal im not eat in front of the computer xD 13:30 Lordnazgul [120]: i need have 2 hand to kiil dragys and dls 13:31 Chris'Ronaldo [117]: i need just leg 13:31 Chris'Ronaldo [117]: to use exura 13:31 Lordnazgul [120]: leg???? 13:32 Lordnazgul [120]: aaa left hand u mean? 13:32 Chris'Ronaldo [117]: lol its joke 13:32 Lordnazgul [120]: xD Ostatnio edytowany przez Paco88 - 10-10-2006 o 14:19. Powód: wawdawdasfssaf |
|
![]() |
![]() |
#37 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 04 2005
Lokacja: Sulechów
Imię: Maxxonek
Gildia: Doom Brigade
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Co do postu Bergera o tym, ze bylismy nieaktywni. Dobrze wiesz Bergerku, o czym mowilem, a to, ze trzem osobom, ktorym dalem numer telefonu nie chcialo sie napisac sms z neta to juz nie moja sprawa. Nie moge oczekiwac 24 na h na akcje, tym bardziej, ze mialem problemy prywatne. Pozdrawiam Adolpha takoz ;*
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zwróćcie uwage co sie stanie teraz z Rau jezeli nie zmieni swojego postepowania = )
To jest cos a'la ostatnia szansa na poprawe
13:29 Lordnazgul [120]: ill go soon to eat 13:29 Chris'Ronaldo [117]: im already eating 13:29 Lordnazgul [120]: lal im not eat in front of the computer xD 13:30 Lordnazgul [120]: i need have 2 hand to kiil dragys and dls 13:31 Chris'Ronaldo [117]: i need just leg 13:31 Chris'Ronaldo [117]: to use exura 13:31 Lordnazgul [120]: leg???? 13:32 Lordnazgul [120]: aaa left hand u mean? 13:32 Chris'Ronaldo [117]: lol its joke 13:32 Lordnazgul [120]: xD |
![]() |
![]() |
#40 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 09 2006
Stan: Aktywny gracz
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |