|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Krzyżak
|
![]() @Fermoul:
Żałosny tutaj to jesteś Ty chłopcze. Ta Tibie zrobilki "4 graczowie", którzy stworzyli CipSoft o ile pamięć mnie nie myli bo dosyć dawno z Tibią zerwałem. Szukać Cię nie mam zamairu ale zawsze mogę Cię zniszczyć mentalnie ^^. Piszesz, że "jak gra nam wyjdzie to zobaczymy". Taaa... Właśnie, o ile wyjdzie. Doradzam zakończyć tę żenadę i przestać tu odpisywać... Za kilka dni zapomnimy o Tobie. ![]() @Edit: P.S. Obrażanie czyjejś rodziny z powody braku zdolności do samodzielnego myślenia jest godna pogardy. Ostatnio edytowany przez Glamri - 09-10-2006 o 20:34. |
![]() |
|
![]() |
#22 | |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#23 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 10 2006
Lokacja: Nowa-Ruda
Stan: Na emeryturze
Imię: Nicku nie podam
Profesja: Elite Knight
Gildia: Nie podam
Świat: A co?:)
Poziom: 53
Skille: 76/78
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Cytuj:
-123mhz -Pentium 1 -34mb ram -karta graficzna 8 mb I co myślisz że kozak ze sprzetem dla niewidomych ![]() |
|
![]() |
![]() |
#24 |
Krzyżak
|
![]() Ziomuś - niezależnie od tego jakich konfiguracji sprzentowych danego komputera byś nie podał włącza się go tak samo (jeśli mówimy tu o standardowym PC) Jak taki z Ciebie cwaniak to przestań pierdolić, zrób w końcu tą grę, a my ją ocenimy. Chociaż nie wiedzieć czemu wątpię w Twoje zdolności w tym kierunku... A pomocy już nie masz co tu szukać bo it ak raczej nikt Ci jej nie udzieli...
|
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 10 2006
Lokacja: Nowa-Ruda
Stan: Na emeryturze
Imię: Nicku nie podam
Profesja: Elite Knight
Gildia: Nie podam
Świat: A co?:)
Poziom: 53
Skille: 76/78
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() ....<cenzura>....
Ostatnio edytowany przez Hegemmon - 10-10-2006 o 03:54. |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
rotfl, synu. Więcej szkoły, mniej kompa. I chodź więcej do kościoła, może ci Bozia coś we łbie przestawi na dobre miejsce. ;-)
#27 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Stan: Na Emeryturze
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() Cytuj:
Wyjdz, wstydu oszczędz. Ostatnio edytowany przez Dr.Unknown - 09-10-2006 o 20:49. |
|
![]() |
![]() |
#28 |
Krzyżak
|
![]() @Fer-coś-tam
Przecież już Ci pisałem, ze teksty wjeżdżające na rodzine są godne pogardy. Powiedz mi - skąd wiesz jaki mam sprzęt i nawet jeśli włącza się 3 dni to co z tego? Tak zrób tą grę, daj linka skąd to ściągnąć i wtedy zobaczymy kto jest cwaniak - tu Ci przyznam rację. No i ostatnia sprawa. Przestań, przestań tu pisać bo to przestaje być nawet śmieszna, a zaczyna być żałosne. Jesto to topic w stylu "coś napiszę, a niech spróbują to skrytykować!" kiedy dochodzi do krytyki tego pomysłu "oż Wy 'cioty' ja Wam pokażę! - krytykować MOJE pomysły!?" Kolejny niedoszły 15-latek, który wpadł na niezbyt ciekay pomysł, którego nie zaakceptowano i teraz twierdzi, że świat jest zuy, okrutny i niedobry i ci "fe!" userzy go nie polubili. Zniknij. |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy
Stan: Niegrający
|
![]() http://www.sigonyth.com/
Spójrz, Polacy zaczęli robić kiedyś grę, zrobili naprawdę dużo, mieli własne pomysły i w ogóle, a teraz projekt jest zamrożony. Ty masz 15 lat i chcesz zrobić grę razem z kolegą. Tak się nie da. Sorry.