Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Inne > O wszystkim i o niczym

Notki

O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;)

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 09-10-2006, 20:33   #21
Glamri
Krzyżak

Glamri's Avatar

Data dołączenia: 15 07 2004
Lokacja: Zewsząd!!! /m/ Liczba postów: Nie powiem Głupie pomysły: Za dużo Imię: Krzysio

Stan: Na Emeryturze
Imię: Glamri
Profesja: Knight
Gildia: -
Świat: Hiberna
Poziom: 23
Skille: 75/75
Poziom mag.: 4
Glamri ma numer GG 2728942 Glamri ma login Tlenu glamri@tlen.pl Send a message via Skype™ to Glamri
Domyślny

@Fermoul:
Żałosny tutaj to jesteś Ty chłopcze. Ta Tibie zrobilki "4 graczowie", którzy stworzyli CipSoft o ile pamięć mnie nie myli bo dosyć dawno z Tibią zerwałem. Szukać Cię nie mam zamairu ale zawsze mogę Cię zniszczyć mentalnie ^^. Piszesz, że "jak gra nam wyjdzie to zobaczymy". Taaa... Właśnie, o ile wyjdzie. Doradzam zakończyć tę żenadę i przestać tu odpisywać... Za kilka dni zapomnimy o Tobie. Tak chyba będzie dla Ciebie najlepiej. Jak już jakiś mój przedmówca wspomniał "jak już mamy krytykowac to lepiej wcale nie piszmy" tak? Zapytałem również jaki był Twój czy wasz wkład w tę grę. Napisałeś, że duży. To ta jedna zbroja, pięć mieczy i te parę tarcz, tak? Zaise duzy... Jeżeli ejst większy - udowodnij to!

@Edit:
P.S. Obrażanie czyjejś rodziny z powody braku zdolności do samodzielnego myślenia jest godna pogardy.

Ostatnio edytowany przez Glamri - 09-10-2006 o 20:34.
Glamri jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 09-10-2006, 20:33   #22
Dan the Automator
Dobo Srobo

Data dołączenia: 23 07 2003

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Fermoul Pokaż post
Napisałem tam że większość sami zrobiliśmy!!!!a dobry itemek zajmuje z 30-1h bo jeśli robisz gre dobrze to rób ją dobrze.Po drugie ten ziumuś co napisał że tibie robił CipSoft to ma gupią rodzine bo widać że go odrazu przy porodzie okłamali Tibie robili 4 graczowie tumanie ale skończmy ten temat bo nie będę prowadził dyskusji z kimś kto nie zna sie na rzeczy i nie mowiłem że nikt nie umi tu programować a wkład pracy mam duży widać że cie po nocach biją...ahhh i jeszcze jedno co ty mi możesz zrobić hmm...?A jak wyjdzie gra to sami sie przekonacie aha i jeszcze jedno gra bedzie turowa cos jak Final Fantasy i nie będziesz mógł zaznaczyć stworka...Przykro mi że jesteście tacy żałośni
I tak Ci się nie uda :-).
Dan the Automator jest offline  
stary 09-10-2006, 20:36   #23
Fermoul
Użytkownik forum

Fermoul's Avatar

Data dołączenia: 09 10 2006
Lokacja: Nowa-Ruda

Stan: Na emeryturze
Profesja: Elite Knight
Gildia: Nie podam
Świat: A co?:)
Poziom: 53
Skille: 76/78
Poziom mag.: 5
Fermoul ma numer GG 9851229
Problem

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ghost Nieudany Pokaż post
@Fermoul
Żyłka ci pęknie, gnojku.

Zróbmy umowę - ty nauczysz się poprawnej ortografii i CZEGOKOLWIEK na temat programowania i robienie gier komputerowych, a my bedzięmy klękać przed twoim dennym produktem.

Dil?
A ty coś umisz programować co ty myslisz że stary cie nauczył włanczać komputer z wymaganiami:

-123mhz
-Pentium 1
-34mb ram
-karta graficzna 8 mb

I co myślisz że kozak ze sprzetem dla niewidomych nawet jeśli cos programujesz to sie założe że nie wyszłeś poza game maker
Fermoul jest offline  
stary 09-10-2006, 20:39   #24
Glamri
Krzyżak

Glamri's Avatar

Lokacja: Zewsząd!!! /m/ Liczba postów: Nie powiem Głupie pomysły: Za dużo Imię: Krzysio

Glamri ma numer GG 2728942 Glamri ma login Tlenu glamri@tlen.pl Send a message via Skype™ to Glamri
Domyślny

Ziomuś - niezależnie od tego jakich konfiguracji sprzentowych danego komputera byś nie podał włącza się go tak samo (jeśli mówimy tu o standardowym PC) Jak taki z Ciebie cwaniak to przestań pierdolić, zrób w końcu tą grę, a my ją ocenimy. Chociaż nie wiedzieć czemu wątpię w Twoje zdolności w tym kierunku... A pomocy już nie masz co tu szukać bo it ak raczej nikt Ci jej nie udzieli...
stary 09-10-2006, 20:43   #25
Fermoul
Użytkownik forum

Fermoul's Avatar

Data dołączenia: 09 10 2006
Lokacja: Nowa-Ruda

Stan: Na emeryturze
Profesja: Elite Knight
Gildia: Nie podam
Świat: A co?:)
Poziom: 53
Skille: 76/78
Poziom mag.: 5
Fermoul ma numer GG 9851229
Problem Cioty

....<cenzura>....

Ostatnio edytowany przez Hegemmon - 10-10-2006 o 03:54.
Fermoul jest offline  
stary 09-10-2006, 20:47   #26
Ghost Nieudany
Użytkownik Forum

Ghost Nieudany's Avatar

Lokacja: TO MIEJSCE NA TWOJĄ REKLAMĘ!

Ghost Nieudany ma numer GG 2875067 Adres Jabbera do Ghost Nieudany
Domyślny

@up
rotfl, synu.
Więcej szkoły, mniej kompa. I chodź więcej do kościoła, może ci Bozia coś we łbie przestawi na dobre miejsce. ;-)
stary 09-10-2006, 20:47   #27
Dr.Unknown
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N

Świat: Secura
Dr.Unknown ma numer GG 3815114 Send a message via Skype™ to Dr.Unknown
Domyślny

Cytuj:
i sie nie popisuj tekstami za 2zł od mamuski lesbijki albo jeszcze lepiej dupo dajki jebanego spermochlipa
To mu nie rób na tym polu konkurencji, kolego ;\.

Wyjdz, wstydu oszczędz.

Ostatnio edytowany przez Dr.Unknown - 09-10-2006 o 20:49.
Dr.Unknown jest offline  
stary 09-10-2006, 20:53   #28
Glamri
Krzyżak

Glamri's Avatar

Domyślny

@Fer-coś-tam
Przecież już Ci pisałem, ze teksty wjeżdżające na rodzine są godne pogardy. Powiedz mi - skąd wiesz jaki mam sprzęt i nawet jeśli włącza się 3 dni to co z tego? Tak zrób tą grę, daj linka skąd to ściągnąć i wtedy zobaczymy kto jest cwaniak - tu Ci przyznam rację. No i ostatnia sprawa. Przestań, przestań tu pisać bo to przestaje być nawet śmieszna, a zaczyna być żałosne. Jesto to topic w stylu "coś napiszę, a niech spróbują to skrytykować!" kiedy dochodzi do krytyki tego pomysłu "oż Wy 'cioty' ja Wam pokażę! - krytykować MOJE pomysły!?" Kolejny niedoszły 15-latek, który wpadł na niezbyt ciekay pomysł, którego nie zaakceptowano i teraz twierdzi, że świat jest zuy, okrutny i niedobry i ci "fe!" userzy go nie polubili. Zniknij.
stary 09-10-2006, 20:53   #29
Bambuko
Użytkownik Forum

Bambuko's Avatar

Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy

Stan: Niegrający
Domyślny

http://www.sigonyth.com/

Spójrz, Polacy zaczęli robić kiedyś grę, zrobili naprawdę dużo, mieli własne pomysły i w ogóle, a teraz projekt jest zamrożony. Ty masz 15 lat i chcesz zrobić grę razem z kolegą. Tak się nie da. Sorry.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania