|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik forum
|
![]() cyclo jest zajebiste dla knighta od skila 75 gadajcie co chcecie zwraca sie !!!! nawet na waszym cyclopolis ja tam zarabiam , zadko kiedy uhs schodzi!!!!
`~`cyclo muj faworyt dla knightA~~ |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja na cycach na pohu expilem od 30 lvl do 45 .Pozniej kupilem pacca i bilem cyce w cyclo tak do 60 lvla.Pozniej of czasem jeszcze cyclo itd.Teraz expie na zolwiach (jak wiekszosc knightow) , z checia bym poexpil na cycach ale sa wiecznie zajete.
![]() Cyce mozna bic spokojnie ze skilem 75/75 i bronia jednoreczna bez prawie zadnej straty uh . @do tego ziomka co mowi ze cyce go bija po 50 jak mowisz ze masz c seta rh itd , to moze zaloz go na siebie a nie nosisz w backpacku , chyba dlatego cie bija po "50" o0 |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2006
Lokacja: Stojowice
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Flip Mode Crew
Świat: Danera
Poziom: 117
Skille: 94+
Poziom mag.: 20
|
![]() Mam knighta na 49 lvl ze skilami 80/79 z mila checia bym sie wybral na cyclo ale nie mam pojecia i nigdzie niemoge znalesc mapki z dokladnym opisem. Dokladnie intresuje mnie 2 poziom i 1 jak. 1 z powodu urozmaiconych potworow wystepujacych tam ktore bym chcial ominac xD
|
![]() |
![]() |