|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 06 2005
Lokacja: Chelm
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 12 2004
Lokacja: Bełchatów/"...W państwie pełnym nienawiści..."
Stan: Niegrający
Świat: Kyra
|
![]() Mój przyjaciel ma astme i biega najszybciej z 2 klas na tysiaka. A drugi pobiega troche i się dusi. Jaki wniosek ?? Nie każdy ma takie sam objawy astmy (a może zaawansowanie?)
Nad czaszkami groźby, być złym czy dobrym? Zero pytań, wątpisz ? Strach tonie w liczbach One odbite w źrenicach, a świat upadły w mitach Zamiast powstać w krytykach czynów, kreuje co dnia lepszych skurwysynów Od siebie minimum by z dumą się nie rozstać 2005 Realia Made in Polska |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
|
![]() W życiu byłem cztery razy na meczu piłki nożnej. Nigdy mnie ona zbytnio nie interesowała. Ale jak raz kibice zaczęli zapalać race, to przez bite 10 minut miałem odpoczynek od oglądania meczu... (czerwona zasłona dymna...)
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 05 2004
Lokacja: ubikacja!
![]() |
![]() ja mam astme
![]() Astme mozna podzielic na kilka grup, ale jesli opowiedziec to najlepiej, to podziele to na dwie grupy: Astma zaawansowana Astma nie zaawansowana ![]() jesli mamy astme zaawansowana, chodzimy czesto do alergologa, coo miesiac wydajemy kase na leki, ktore w znacznym stopniu nam pomagaja, tzw. inhalatory, i nie mozemy rozstawac sie z swoim wlasnym inhalatorem. Nie mozemy biegac dlugodystansowo (czy jakos tak ![]() ![]() Ja mam astme zaawansowana Astma nie zaawansowana to taka astma z ktora nie bierzemy tyle lekow, i ktora nie ciazy mocno na zyciu, mozemy biegac, tyle ze tez nie za duzo ![]() Sa pilkarze ktorzy maja astme, tyle ze nie zaawansowana. Pamietam ze jeden z takich to belg (tak to sie pisze?) gra na pozycji bramkarza. qa co do rac: Ke?! Mogą być ![]() Mi nawet bardziej podoba sie mecz, gdy widze te swiatelecka ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Stan: Na Emeryturze
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |||||||
Mytho(L)ogy Hero
|
![]() Ultrasi, to nei to sami co hoolsi.
Ci pierwsi są od opraw, Ci drudzy od ustawek. Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
P.S. Jeden z najlepszych przykładów użycia rac: http://youtube.com/watch?v=V0KCBKz2EJ8 Wszyscy żyją. Ostatnio edytowany przez Parys - 16-10-2006 o 23:24. |
|||||||
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2003
Lokacja: In a Galaxy Far, Far Away...
![]() |
![]() do kibicow zdecydowanie nie naleze, na zadne mecze nie chodze... ale co do zakazywania rac jestem zdecydowanie przeciwny... wystarczy np spojrzec na koncert metalliki z rock am ring 06, kiedy w czasie wykonywania oriona czy nothing else matters zapalonych zostalo kilka rac... do i tak juz niezlej oprawy wizualnej koncertu dodalo to zdecydowanie pozytywnego akcentu i jeszcze milszego klimatu
![]()
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2004
Lokacja: who cares.....?
Imię: Scary Menthos
Profesja: Master Sorcerer
Świat: tu i tam
Poziom mag.: wy
![]() |
![]() niechodze na mecze, ale wlasciwie to nie chcial bym siedziec na nim kolo kolesia ktory macha na lewo i prawo palaca raca, czol bym sie conajmniej nie komfortowo ;]
|
![]() |
![]() |
#29 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 05 2004
Lokacja: ubikacja!
![]() |
![]() Cytuj:
ze czytanie z zrozumieniem sie klania. Mowilem cos o astmie i o astmie oskrzelowej? Czy podzielilem to na dwie grupy? Nie stwarzaj problemu, i czytaj z zrozumieniem. |
|
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
|
![]() Z tymi racami wyglądają jak KKK, słodko
![]() Ktoś tam napisał, coś tam o oprawie. Świetną jest też palenie szalików "zdjętych" z innych, oraz flagi usa(ostatnio czytałem, że coś takiego miało miejsce, na znak jedności z Saddamem -.-') Ostatnio edytowany przez joey - 17-10-2006 o 06:47. |
![]() |
![]() |
#31 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#32 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Ad 2: A ja połamałem koledze kilka żeber młotem, też nie zginął. |
|
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2005
Stan: Usunięty
|
![]() Popieram, czasami jak chodze na mecze MKSa naszego, to to naprawde dodaje smaczku meczowi, a nic zlego sie nie dzieje...
|
![]() |
![]() |
#34 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 01 2006
Lokacja: Find me if you can
|
![]() Cytuj:
Chyba to nie twoi koledzy. Bo ja nie chciałbym mieć kolegów narkomanów.
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
|
![]() Na Odrze było ( Nie wiem jak w tym sezonie, jestem pokrytym czymś w rodzaju "zakazu stadionowego", ale to nie przez mecze itp. , ale mniejsza z tym ) takie coś, że ludzie z racami stali np. 2 metry dalej, i mieli te race nad głową. Nikomu się nigdy żadna krzywda nie stała.
Gdy za malolata podawałem piłki ( ehh ![]() A jak wam dym przeszkadza, to na ogniska też nie chodzćie... Najlepsze zakazy ma klub Swornica Czarnowąsy. Zakaz wnoszenia transparentów ...
~~Wieczny Szejk of Oldschool's maniacs~~ Jestem jaki jestem to fakt Lubie kiedy buja sie mój świat Poruszam sie raz w przód raz w tył Ja piłem, pije i będę pił Historii mojej nie pozna nikt Znów świat się buja a ja z nim To nie jest wyścig , to nie próba sił Ja piłem, pije i będę pił. |
![]() |
![]() |
#36 | |
Guest
|
![]() @up
SWORNICA CZARNOWĄSY ![]() ![]() ![]() ![]() Cytuj:
@topic Użycie rac zależy od inteligencji używającego, a jako iż w ciągu ostatnich kilku lat IQ na stadionach strasznie spadło powinno się zabronić używania rac, za WSZELKIE przejawy rasizmu i agresji klub i kibice powinni ponosić konsekwencje. Chuligani powinni być skazywani od razu na wysokie grzywny/krótkie pobyty w więzieniu. Wtedy może ludzie przestaliby lekceważyć meczy i zaczeliby używać swoich mózgów, co dałoby w efekcie bardzo fajne widowiska sportowe. A na razie musimy się zadowolić chamstwem i kretynizmem. //edit Fakt, nie doczytałem z papierosami. Sorry. @down Co do chuliganów, niestety to oni na stadionie Lecha trzymają race, a jako iż rzadko bywam na innych to nie mam porównania, ale z tego co widze - ultrasi trzymają race na innych stadionach, a nie są to zbyt przyjemni ludzie obojętnie na jakim stadionie. Ostatnio edytowany przez Yassek - 17-10-2006 o 15:16. |
|
![]() |
#37 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2004
Lokacja: Szczecin
Imię: ---
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 62
Skille: 84/70
Poziom mag.: 15
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
@down Sam się najpierw naucz się rozróżniać kibiców od bandytów a potem możesz pisać.
![]() Ostatnio edytowany przez Angel of Death - 17-10-2006 o 15:47. |
||
![]() |
![]() |
#38 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2005
Lokacja: B-stok
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elite Knight
![]() |
![]() Najpierw nauczmy sie rozrozniac kibiców od bandytów a potem piszmy takie tematy..
*2 rady od teletoobis'ia: 1. NIGDY nie dawać passów z forum młodszej zwierzynie 2.TULIMY! Wiesz, jednego Ci zazdroszczę: kiedy ja siedze na forum pełnym idiotów, Ty właśnie czytasz podpis geniusza i przyszłego władcy świata :/ Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
#39 | |
Tupac Legacy
Data dołączenia: 05 12 2004
Lokacja: Olsztyn
Imię: Midurion
Profesja: Elder Druid
Świat: Furora
![]() |
![]() Dym, ktory szkodzi ludziom chorym na astme i inne zwiazane z drogami oddechowymi, niewlasciwie uzyte moga niezle zranic, a nawet zabic.
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2006
|
![]() To wszystko dzieje sie na swiezym powietrzu i dym znika po paru sekundach. Jak juz ktos naprawde umiera od dymu z rac(
![]() |
![]() |