|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
|
![]() 2 knighty, również na bocie.
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
|
![]() czy mi sie wydaje czy Elder druid broni knighta przed sponiewieraniem go przez innych uzytkownikow forum?? knight expi troszeczke wolniej, ale bardziej komfortowo, zakladajac ze knight i druid beda polowac na smoki to knight wejdzie o godiznie 9 i moze polowac do obiadu bez przerwy a druid bedzie po mf latal lub innych o to prosil. ile razy na gc widziialem "can some1 bring me mf's?" i ani razu nie widzialem zeby ktos prosil o przyniesienie uhow na spaw albo sword/axe ringow. Podczas dlugich huntow (po 4+ godizn) czesto zdarza sie ze trzeba po kanapke zejsc, isc do wc, odebrac telefon, wyprowadzic smieci, wyrzucic psa itp. knight ma duzo bardziej komfortowa sytuacje niz druid (niekoniecznie expia na dragach), knight poluje najczesciej solo i nie musi sie prosic jak dziad chleba o poblokowanie hydr czy czegokolwiek, na eterni gdzie wszystko pratkyczeni sie sprzedaje u dzina ciezko o blokera na hero, hydry, bk itp, ja mam wiekszy zysk w of niz w ww miejscach, a do tego robie 50k expa w godzine. Moim osobistym zdaniem najbardziej uposledzona profesja jest paladyn a nie knight, paladyn to takie zmieszanie wszystkich profesji, hp maga, mana knighta, cap maga, sila magi knighta, sila ataku maga(z meele)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2004
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Paladyn ma o w cholere wiecej hp niz mag, o w cholere wiecej many niz knight, o w cholere wiecej capa niz mag, troszeczke wieksza sile magii niz najt, co do sily ataku z melee nie warto sie wypowiadac.
Ostatnio edytowany przez Sozemego - 07-11-2006 o 02:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2006
Lokacja: nie chcesz wiedzieć
Stan: Na Emeryturze
Imię: Po co... -.-
Profesja: Druid
Gildia: Ni ma :<
Poziom: 96
Skille: 18/25
Poziom mag.: 66
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() zgadzam sie z tym[calym twoim textem] ale poza tym wyrzucaniem i wyprowadzaniem ![]()
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2006
Lokacja: Horyniec
![]() |
![]() Knight jest o wiele lepszy od druida...
Ktos napisal ze druid szybciej zabije draga, moze to i prawda ale ma wieksza szanse na deada. Wyobraźmy sobie taka sytuacje: 70~ elder bije draga z vis, czyli musi stanac na wprost niego udeza 2x z vis czyli drag ma jakies 300 hp mniej, a ed dostaje combo za 200, z tylu jeszcze od nastepnego draga dostaje z wave za ~150, czyli 350 hp mniej z ~500. Wrzuca utamo zeby ratowac sie przed deadem i zabija 2 dragi i traci przy tym jakies ~400 many. Natomiast 70~ ek ze skillami 83/83 + sword/axe/club ring zabije 2 dragi tracąc jakies 5 uh bez ryzyka deada ... Więc kim sie lepiej expi ? ![]() @ktostam z 1 strony Napisal ktos ze sorc/druid wymiataj w pvp. Wymiataja ale tylko w teamie... 100~ ms raczej nieucieknie grupie 90~ lvli. Wystarczy trap i po sorcu. A 100~ ek da rade uciec grupie 90~ lvli. Tak więc powtarzam jeszcze raz! Knight jest lepszy od Druida ;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() wystarczy gran hur i po trapie ?
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() @Vil
No niestety, z wbudowanym aimbotem łatwo takiego sorca zabić. Poza tym, nawet jeśli przeżyłby combo dzięki ssa/mana shieldowi, to mwalle istnieją. Aczkolwiek, wystarczy błąd 'killeruf', żeby taki sorc znalazł się w bezpiecznym pzcie zanim go zabiją. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2005
Lokacja: Bełchatów
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Arashi/KoA
Świat: Thoria/Aldora
![]() |
![]() Ale zauwaz ze sorc tez ma aimbota do uh/manasow.
@topic Graj knightem.
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Ale jeśli grupka (5-6 osób) puści po jednym sedeku to sorc już czego nie będzie miał uhać, bo nie ma wiele hp, ma wręcz go mało ; )
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() Cytuj:
@down: moim skromym zdaniem chyba zartujesz ..
![]() Ostatnio edytowany przez Vil - 07-11-2006 o 18:20. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2006
Lokacja: Zielona Góra
Stan: Początkujący
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Fortera
|
![]() Moim skromyn zdaniem wystarczy paralyze rune.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2006
Lokacja: Horyniec
![]() |
![]() @up
Wystarczy exura ;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 06 2006
Lokacja: Sieradz
Imię: Clas Elen
Gildia: Sklepikarz !
Świat: Aurea
|
![]() Cytuj:
120 sorc moze pasc w 1 sec ![]() http://www.youtube.com/watch?v=nUybXJg8whU
![]() |
![]() |
#34 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
chyba że uh bomba ale to i tak jest problem :>
![]() |
![]() |
#35 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() i to trwało koło 1 sec ! to nie mój filmik ![]()
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
|
![]() hmm według mnie to za chuja byś się tego nie spodziewał więc dopiero po kilku sec byś załapał że ciebijom po połowie sekundy zauważysz ze cie niema XD
![]() |
#37 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()