![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2005
Poziom: 44
![]() |
![]() Deox masz 13lat i mało o życiu wiesz. Tutaj nie ma nic skomplikowanego. Jedzie samochod typo kameruje wszystkich w srodku i jest wypadek.Jaki problem jest wwalic kawałek wypadku w film? typek pokazuje kobiete bum i kamera jest na boku...przeciez to jest banalne do zrobienia. A te efekty o ktorych mowicie z kamerą to też łatwo zrobic. Obejrzał ktorys z was film "Dead End"?
![]() 23:28 Andrzej Epa [31]: schowaj te zeby 23:28 Andrzej Epa [31]: nie warcz na mnie 14:23 Thor Orio [124]: Dam itemy za zaufanie, do wygrania nawet bohy oraz rh i takie smietki magiczne , za slabe eq kasa |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 06 2006
Lokacja: Elk
Stan: Na Emeryturze
|
![]() deox: acha a wiec portugalia to najgorsze zadupie swiata i nie maja z nikim kontaktu a wiemy ze takie cos istenieje bo nam duchy to powiedzialy...wyluzuj troche z tym filmem bo nie zasniesz w nocy -.-
|
![]() |
![]() |
#23 |
Guest
|
![]() Bym musiał jeszcze raz to oblecieć ale szczeże wam powiem < tylko sie nieśmiać> Mam stracha kutwa
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
|
![]() no to przyjmij do wiadomosci ze to fotomontaz i nic Ci sie nie stanie
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2005
Poziom: 44
![]() |
![]() Ej moze ciebie ktos kiedys przestraszył jak byłes taki mały? Albo zgasił swiatło jak ogladałes telewizje...
![]() btw. w Dead Endzie jest masa tego typu kawałkow ...i jest identyczny motyw...jada samochodem, biorą kobiete z dzieckiem i po paru kilosach okazuje sie ze te zawiniątko to kawałek mięsa...i jest identyczny odgłos jak ten tuż przed wypadkiem.
![]() 23:28 Andrzej Epa [31]: schowaj te zeby 23:28 Andrzej Epa [31]: nie warcz na mnie 14:23 Thor Orio [124]: Dam itemy za zaufanie, do wygrania nawet bohy oraz rh i takie smietki magiczne , za slabe eq kasa |
![]() |
![]() |
#26 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2006
Lokacja: Wrocław
Profesja: Elite Knight
Świat: Askara
Poziom: 108
Skille: 88/82
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
Ehh tutaj nie ma nic strasznego chwila moment i koniec zobacz sobie.
![]() |
#27 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 04 2006
Lokacja: Thais depot...
Stan: Niegrający
Imię: Petersaber
Profesja: Druid
Gildia: Silver Cross
Świat: Julera
Poziom: 43
Skille: 22/25
Poziom mag.: 49
![]() |
![]() Jak coś takiego Cię przeraża, oglądnij sobie intro do Archiwum X
![]() ![]() up@ Mogę linka? Do Dead End? Na PW albo tutaj, dla ogółu.
![]() |
![]() |
#28 |
Guest
|
![]() przestraszyć to nie ale kuzyn mnie zamkną niepamiętam gdzie w wieku 4 lat.
Hmm możliwe że fotomontaż. Ale dla mnie jeżeli to fotomontaż to realny fotomontaż. Edit Archiwum x czasami też mnie przeraża ![]() Ostatnio edytowany przez Deox - 19-10-2006 o 21:40. |
![]() |
#29 |
Zbanowany
Data dołączenia: 22 04 2005
Lokacja: WrocłaW <3
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Horm Lagax/Royal Pajerro
Gildia: GTW ofc :)
Świat: Bro to Zar'tan
Poziom: 666
Skille: cocieto
Poziom mag.: 69
![]() |
![]() ludzie niestraszcie mnie nawet. jak widze krew to mdleje xD
joke oczywiscue a co do filmu to po co ktos by mial krecic jazde autem i w srodku nocy zabierac dziwke z ulicy ktore w nocy niepracoja na ulicach... |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
|
![]() heh ale tak ogolnie filmik fajny tylko by mogl ktos napisy (Polskie
![]() ![]() podajcie mi link to tego ded cos tam ![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Zbanowany
Data dołączenia: 22 04 2005
Lokacja: WrocłaW <3
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Horm Lagax/Royal Pajerro
Gildia: GTW ofc :)
Świat: Bro to Zar'tan
Poziom: 666
Skille: cocieto
Poziom mag.: 69
![]() |
![]() ja mam podobnie lecz mysle tak "co mi sie kurwa ma stac to niech sie stanie jak umre to i tak na tymnieucierpie"
|
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2006
Świat: Askara
Poziom: 108
Skille: 88/82
Poziom mag.: 8
|
![]() macie pare zagadkowych zdjec ? ;>
http://www.dhost.info/truths/pliki/duchy.php
#33 |
Guest
|
![]() @up omg ty chcesz abym na zawał padł?? nie to było już dla żartów w tym 1 zdjęciu na bank widać ducha i w tym co pożar.
|
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2005
Lokacja: Darashia
Imię: Dovaka
Gildia: White Eagle
Świat: Nova _/
Poziom: 100
Skille: 88/84
Poziom mag.: 7
|
![]() Chyccie sie ekspienia a nie bedziecie na forum TIBIA.pl gadać o jakiś duchach..Od tego są inni.....
![]() Hunt3d _/ R3sp3ct ! |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 10 2006
![]() |
![]() Ja tego nie obejże, bo za jakieś 30 minut ide spać
![]()
PAJACYK.PL -> Kliknij i nakarm dzieciaka! POLSKIE SERCE.PL ->Klikając w czerwone serce, takżę pomożesz ludzia ![]() Poradnik - Jak założyć konto, oraz uploadować filmy na Tibicams Stop rapishadere! Niekturzy mają sieć lokalną, i limity ich bardzo ściśle ograniczają, a uploadować film na Tibicams, to tylko minuta dłużej! Dyslektyk |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dobra posrance.Widze ze w gaciach macie 5kg wiecej.A ja udowodnie wam ze ten film jest 100% fakiem
Po 1. Gdy ta cala teresa(niezla foka) wsiada do samochodu i pokazuje im to miejsce gdzie umarła to gosciu przybliza kamere.Gdy ja przybliza na desce rozdzielczej widac telefon komorkowy a gdy oddala to juz go nie ma.Buuuu czyzby sami sie udupili i zapomnieli o tym drobnym szczególe? ![]() ![]() Po 2. Gdy ta tereska zaczyna juz drzec ta morde to jest taki mix obrazu.Jest to trick zeby nie bylo widac polaczenie 2 ujec.1 ujecie to te gdy nie ma umalowanej mordy szminka a pozniej przerwano film zeby umalowac jej ta morde szminka aby wydawało nam sie ze jest ukrwawiona. No i? Przestaniecie sie bac i wierzyc w te daremne bajki?Widzialem lepsze fejki. Your fejk killer ![]()
#37 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 10 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Don Demonslayer
Profesja: Royal Paladin
Świat: Obsidia
|
![]() Ja tam w duchy wierze i nigdy nie lekcewaze spraw dot. duchow, aczkolwiek co do tego filmu to ciezko jest stwierdzic czy to byla prawda, bo mysle, ze nie trudno postarac sie o taki fotomontaz. Lecz z drugiej strony nigdy osobiscie nie widzialem ducha, moze tak wlasnie wyglada to na prawde. Mozemy sie tylko domyslac...
|
![]() |
![]() |
#38 |
Zbanowany
Data dołączenia: 27 07 2005
|
![]() Jezus maryja, św. józefie i wszyscy świeci.
Boże, widzisz a nie grzmisz. Matko boska, gdzie ja jestem. Znalazlbym jezcze z 200+ okreslen dla tego tematu. Wybralem takie które poniekąd najbardziej do niego pasuja...chociaz...ten temat do niczego nie pasuje. PRAWDZIWA HISTORIA DUCHA TERESY HIGALDOOOO <jakie to mroczne imie, rodem z brazylijskiej telenoweli _/ > 4 dostajacych chvja od siedzenia w domu portugalczyków wpada na pomysl nakrecenia ""strasznego filmu"" Scenariusz napisali na przerwie w szkole, zajelo im to 5 min. dodali efekty, jakies krzyki z filmów i EUREKA....Tibia.pl sra po majtach. a jak jeszcze jakis lepek mi zaraz wytknie zebym sie nie wypowiadal, bo nie mam pojecia o zjawiskach paranormalnych, to powaznie jebne na zawał. Ostatnio edytowany przez Shadows - 20-10-2006 o 00:32. |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 05 2006
Lokacja: Stargard Szcz.
Imię: Ładnie
Profesja: Sorcerer
Świat: Secura
Poziom: 55
Skille: 16/24
Poziom mag.: 52
|
![]() Moja mama dobrze mówiła ,,Musimy sie bać tych co są na ziemi a nie tych którzy sa w niebie"
Lubie Jajka i dobrze mi z tym ![]() Ostatnio edytowany przez Matiess - 20-10-2006 o 06:48. |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
|
![]() 1. Zdjecie na ktorym obraz jest przyblizany.Na desce rozdzielczej nie ma telefonu komorkowego.I poza tym ten film zostal NIBY nakrecony w 1987r. to skad tacy gowniarze mieli niby tą komorke?Nie wyglada ta komorka na CEGŁE tylko na jakaś nokie 3410
![]() 2.Zdjecie czyli mix obrazu aby skleic 2 częsci filmu. ![]() 3.No i 3 zdjecie na ktorym telefon w magiczny sposob sie pojawil....moze zdjął stealth ringa? ![]() OI AMIGOS,no tengo fejkos becousando of stupid brainsandos.Hola gringo,aki
http://datingsidorsingel.com/ Ostatnio edytowany przez Mazur199 - 20-10-2006 o 08:43. |
![]() |