|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
![]() Oerta - POLEN, nie POLAND!
Rohen - a w sumie nie mam pojęcia : )
![]() |
|
![]() |
#22 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Ech cos myslalem ze bedzie tych komentarzy zdeczka wiecej...
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nom 1 częśc fajna rób szybko następną
![]()
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2006
![]() |
![]() Rob a nie gadaj!
![]() |
#25 | |
Użytkownik Forum
|
![]() No spoko tylko mam do was pytanie:
WYSZEDLEM Z PRAWY ROBIENIA DUZYCH OBIEKTOW WIEC MAM2 WYJSCIA A: Skopiowac Holszteina ze starego tematu (i uzupelnic dropne sczegóły B: Skonczyc z forum i z fakem ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2006
![]() |
![]() Zgadnij ktore wybieremy... Rob ten fake i nie gadaj! Kopiuj z tamtej jezeli trzeba ale rob!
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 02 2006
Lokacja: Bielsko - Biała
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Świat: Nebula
Poziom: 81
|
![]() minusy:
-tylko jedna sceneria (wiem że to krótki prolog, zobaczymy jak bedzie dalej) -technilogie nanolegionistyczne??! Bardziej bym sie spodziewał czołgów napedzanych drewnem (istniały takie ;] ) czy ty robisz II WW czy StarTrek?? -Przyszedł mi kiedyś pomysł na zrobienie fake'a o II WW. Ale zrobiłbym raczej lądowanie w normandii, stalingrad, Pearl Harbor. Miałem nawet pomysł zrobienia fake na podstawie filmu Das-Boot. Mam nadzieje że rozwiniesz ten fake do jakieś akcji, a nie bedzie to tylko polityczne i stategiczne gadania. Pewnie se pomyślisz: "taki mądry ale fkae'a o II WW nie zrobił" ;] Może kiedyś zrobie. Plusy: -równo sklejone -chyba tyle :/ Rób dalej. Mimo iż ten prolog nie był zajefajny to jestem ciekaw jaka bedzie next część. Oglądnij se może Szeregowca Ryana albo Wróg u Bram. Mi zawsze po fajnym filmie chcica przychodzi na fake xD Pozdr0 |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Łodź
Poziom: 65
|
![]() Cytuj:
![]() Rohen, wez ze starego, lecz go troche usprawnij bo tamten wygladal jak trapnsportowiec ![]() Ostatnio edytowany przez Kasztaniaczek - 21-10-2006 o 16:19. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Porzebuje szybko wode z najnowszej tibi i trawe ktora otacza wode...
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 09 2006
Lokacja: Toruń
Stan: Aktywny gracz
Imię: Mucha Night Wariorr
Świat: Celesta
Poziom: --
Skille: --
Poziom mag.: --
![]() |
![]() Bardzo dobre fake
![]() ja na twoim miejscu bym dodał jakieś miejsca z 2 wojny światowej np Omaha beach Stalingrad ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
|
![]() OMG nie zauważyłem że są dwie część
![]() Na pierwszej stronie zrób spis treści. Ten pierwszy post potraktuj jako ocene prologu ^^' a co do drugiej część: Minusy: -te karabiny: powinno być MP40 lub KAR98 a jest jakieś uzi :/ takimi szczegółami można spaścić cały fake... -za dużo dialogów -szkoda że outfity nie są z broniami (choć jeśli to ma być uzi to może i lepiej) plusy: -więcej sie dzieje niż w prologu :/ Mam nadzieje że zaskoczysz nas atakiem na Westerplatte. Oby pancernik Holstein wyszedł ci spoko ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Użytkownik Forum
|
![]()
Ostatnio edytowany przez Rohen - 22-10-2006 o 12:28. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Legnica
Stan: Niegrający
|
![]() tibijskie outfity za bardzo do tego fake'a nie pasuja ;/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 07 2004
Lokacja: kOmpUter
Profesja: Royal Paladin
Świat: Thoria
Poziom: 73+
|
![]() eHM
![]() ![]() Atak miał być na Polskę 26 sierpnia ale przesuneli o kilka dni ponieważ Polska podpisała pakt z Brytyjczykami więc ten rozkaz powinien być inny ale nie będę wnikał w szczegóły że 5 minut wcześniej przed Westerplate zostały zrzucone bomby w innym rejonie ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zbanowany
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Łodź
Poziom: 65
|
![]() No ladnie ladnie...ale czemu polakow zrobiles takich slqbych ze nic im niezabieraja, no i moze by polakom okopy zronbic? =]
ee a to co wylatuj e z teho pancernika to co to? rakieta atomowa koreanczykow ? -.- wiesz jak mozdziesz strzela? ![]() btw. pancerniki maja dziala nie mozdzieze... trudno jest trafic z odleglosci 4 km? moze wiecej ze snajperki w ludzi bo przeciez on nie podplynol by tak blisko do ladu tylko ostrzal prowadzil z daleka.... to tylko moje sugestie 7/10 Ostatnio edytowany przez Kasztaniaczek - 22-10-2006 o 08:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Lokacja: Nibiru.
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Mam pytanie, co to jest na tym obrazku?
http://img136.imageshack.us/img136/9301/scena6np4.png A co do fake'a. Moze byc. Ale chyba statek nie strzela z mozdzierzy tylko z dzial. A jezeli na tamtym obrazku jest wlasnie pocisk z tego dziala/mozdzierza to chyba nuklearny... ![]()
![]() |
#37 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 01 2005
Lokacja: Guild Wars
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Oerta Fallen
Gildia: Mroczna Armia [MROK]
Świat: Guild Wars: P
Poziom: 20
![]() |
![]() Ykhm,spodziewałem się po tym fake'u troche więcej,ale widzę że był robiony na szybko.
-Z S-H(nie chce mi się pisać poprawnie ;P) nie strzelali snajperzy tylko działa. -Jak niemcy wkroczyli do Polski to ona w pierwszych dniach się wogóle nie broniła!Więc jakim cudem oni się już napażają się z nimi,tym bardziej stojąc w miejscu-.- -Te pociski wyglądają jak ktoś wyżej powiedział:jak pociski nukrealne. To narazie tyle,mam nadzieje że troche więcej będzie prawdy w kolejnych odcinkach ![]() P.S.: mam nadzieje że w najbliższym czasie zrobisz kilka odcinków o wojnie Fińsko-Radzieckiej ![]() Ostatnio edytowany przez Oerta - 22-10-2006 o 10:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2005
Lokacja: Wygodne siedzonko przed kompem
Imię: Paladyn Damissimo
Profesja: Paladin
Gildia: Uprising
Świat: Danera
![]() |
![]() Ten Schleswig - Holstein to mnie już rozwalił...
1)Zauważmy że z tyłu statku jest flaga niemiecka powojenna ![]() 2)Snajperzy na statku?! ![]() 3)Wogóle mnie się to jakoś nie podoba... Ocena: 3/10
![]() |
#39 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Wiecie nie jest tak latwo samemu zrobic pancernik np. S-H o dlugosci: 500x500...
Co do tego ze szkopy juz naparzaja to bedzie tylko mala grupa oddzialowa by mala czesc polakow zabic, w IV czesci sie wycofaja do statku i bedzie obrona polakow.
Ostatnio edytowany przez Rohen - 22-10-2006 o 12:21. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
|
![]() Co jedna część t ocoraz lepiej, jednak nie jest to co by sie chciało ;]
Minusy: -Pancernik Holstein: Dość orginalnie zrobiony jednak widziałeś kiedyś okręt z II WŚ?? Gdzie są działa?! Mozdzierze i snajperzy na statku?! lol? Holstein ostrzelał Westerplatte z dział a nie snajperami -.- -za dużo dialogów lub raczej bezsensownych napisów -co to na tym okręcie jest?! jak on strzela cyz cuś? Wygląda to jak jakieś niedorobione rakiety balistyczne -.- -na okręcie flaga obecnych niemiec -polacy nie mieli niemieckich mauserów tylko rosyjskie moisin nagant i PPSH Plusy: -Jest w końcu jakaś akcja ![]() -nie ma uzi sa mausery ;D -są bronie przy outfitach (choć średnio na jeża to skleiłeś) Ocena: 5.5/10 bo lubie II WŚ ;] Ostatnio edytowany przez Glaves - 22-10-2006 o 12:29. |
![]() |
![]() |