Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Inne

Notki

Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 21-10-2006, 16:46   #21
Lores
Użytkownik Forum

Lores's Avatar

Data dołączenia: 14 10 2006
Lokacja: Lublin

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Druid
Świat: Morgana
Poziom: 10
Skille: 16/18
Poziom mag.: 15
Domyślny

może wy jesteście nieco bardziej zdolni. niektórzy potrzebuja wiecej czasu żeby zrozumieć pewne tematy, a inni przysfajają to sobie od razu na lekcji

i skoncze z tymi głupimi wypowiedzeniami typu "ja mam same 5 i wogóle sie nie ucze itp."

Lores jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 21-10-2006, 17:20   #22
suchyxxx
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 21 10 2004

Domyślny

ciąg dalszy to - nie zdałem do 2 klasy liceum bo grałem tylko w tibię.Znowu nie zdałem do 2 klasy liceum i postanowiłem odpuścić sobie szkołę na zxawsze.Koledzy i koleżanki są na studiach albo pracują a ja siedzę w domu i gram-nie mam nawet matury.Rodzice zmarli i zostałem sam na pomocy społecznej-dostaję 300 złotych miesięcznie i jakoś sobie radzę.Jestem brudny i głodny i mieszkam na ulicy ale za każdą jałmużnę jaką mogę dostać pod kościołem idę do kafejki internetowej na tibię.Śmierdzę i jestem głodny ale wolę wydać kasę jaką zarobię na zbieraniu butelek na internetową kafejkę i tibię-mogę głodować byle tibia była.Zainteresowali się mną jacyś dziwni ludzie-od jakiegoś czasu chodzę ulicą i mówię do siebie bo myślę głośno ale ludziom to się nie podoba.Jacyś panowie pewnego dnia znaleźli mnie na ulicy i wcisneli w kaftan-pojechaliśmy do szpitala psychiatrycznego bo okazało się że mam schizofrenię przez tibię.Minęło pół roku i leki działają i jestem normalny.U psychologa zrozumiałem że przez tibię straciłem wszystko-wypuszczają mnie ze szpitala psychiatrycznego w pełni zdrowego tylko leki muszę brać i pamiętać o tym.Nie mam kasy,wykształcenia ani zdrowia.Co ja zrobiłem przez te lata-idę się zabić po czym umiera i koniec
suchyxxx jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 21-10-2006, 19:16   #23
Stożek
Użytkownik Forum

Stożek's Avatar

Data dołączenia: 05 07 2005
Lokacja: 50 cm od ekranu

Stan: Niegrający
Imię: Forestman
Profesja: Elder Druid
Świat: Eternia
Poziom: 33
Skille: 13/21
Poziom mag.: 29
Stożek ma numer GG 9888628
Domyślny

Tibia sama w sobie nie szkodzi w nauce ale skotkami dlugiego grania/ogladania TV i innych rozrywek w nadmiarze sa problemy z koncentracja co w efekcie powoduje problemy w nauce. Gdy nawet chcialbys sluchac na lekcji nie mozesz, bo myslisz o durnych grach, nawet nauka a domu nie przyniesie efektow, bo mozna siedziec nad notatkami i nic nie zrozumiec. Osobiscie mialem dosyc spore problemy z zapamientywaniem i kojarzeniem faktow ale wystarczy chciac troche sie wysilic a kazdy jest w stanie nauczyc sie w jeden wieczor mechaniki kwantowej albo polowy cytologii(sprawdzone). Prosze wiec nie jeczec, ze Tibia niszczy wam zycie, oceny itp. bo sami jestescie sobie winni-podejrzewam, ze nawet gdyby nie istanily na tym swiecie rozrywki to polskie dzieci benda wolaly dlubac w nosie tak dlugo az wydobenda ostatnia czesc muzgu niz zabrac sie za nauke albo rozwijac jakies tworcze pasje. Pocieszam sie, ze wyjatki istnieja i chodzac po tym swiecie daja mi choiaz malutka nadzieje, ze czlowiek to istota rozumna.

Ostatnio edytowany przez Stożek - 21-10-2006 o 19:22.
Stożek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania