|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 10 2006
|
![]() Najbardziej krytyczna uwaga dla twórców tej gry jest taka, ze jej poziom jest taki sam jak tego posta. Reka sama po nóz sięga....
|
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 10 2006
Stan: Niegrający
![]() |
![]() O kurfa co za shit.
|
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 11 2005
|
![]() Ahh, projekt dobry, gratuluję wykonawcy
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 07 2005
Lokacja: Wa-wa
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Furora
|
![]() Boleslaw Chrobry by chyba na widok takiego sziciora wy*ebal lazana. Haha...masakrator, oczy bola :/
|
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2005
Stan: Tutor
Imię: Dagothar
Profesja: Paladin
Gildia: Nie twój zasmarkany interes
Poziom: 7
|
![]() No właśnie, lwia częsc roboty nad takim srodowiskiem to programowanie, debugging.... To zajmuje naprawde duzo czasu i wysilku. Fajnie, ze sie komus chcialo pobawic sie i tym zajac. To nie jest przeciez komercyjna produkcja, nie jest wspierana przez CipSoft. Czy ktos w ogole raczyl zajrzec na podany link do Wikipedii zeby uzupelnic swoja wiedze na ten temat?
Oczywiscie lepiej wtracac swoje typowo 'konsumenckie' uwagi i nie stwierdzic niczego konstruktywnego.
#27 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2005
Lokacja: B-stok
Stan: Aktywny gracz
![]() |
![]() Cytuj:
@topic wyglada to conajmniej....szkoda slow... jakis problem z osobowością?
*2 rady od teletoobis'ia: 1. NIGDY nie dawać passów z forum młodszej zwierzynie 2.TULIMY! Wiesz, jednego Ci zazdroszczę: kiedy ja siedze na forum pełnym idiotów, Ty właśnie czytasz podpis geniusza i przyszłego władcy świata :/ Cytuj:
Ostatnio edytowany przez teletoobis - 24-10-2006 o 19:21. |
|||
![]() |
![]() |
#29 | ||
Użytkownik Forum
![]() |
![]() wyjdz i nie wracaj wąski siusiaczku
sry za offtop :/
*2 rady od teletoobis'ia: 1. NIGDY nie dawać passów z forum młodszej zwierzynie 2.TULIMY! Wiesz, jednego Ci zazdroszczę: kiedy ja siedze na forum pełnym idiotów, Ty właśnie czytasz podpis geniusza i przyszłego władcy świata :/ Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 08 2006
Imię: rall artintra
Profesja: Sorcerer
Gildia: brak
Świat: calmera
Poziom: 13
Skille: 19/19
Poziom mag.: 7
![]() ![]() |
![]() koles jaja robi pytalem sie gmów i samega adraministratora nic niewiedzą ludzie,nawet na ruskich serwerach niema takiej tibi niewprowadzajcie sie w bołond
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a podrugie mug sy przerobić grafike i tyle Ostatnio edytowany przez skajs łokers - 24-10-2006 o 20:03. |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Neverwinter
![]() ![]() |
![]() Haha ^^. Gdyby tak miała wyglądać Tibia 3D to ja już wolę 1D albo i 0D (rotfl
![]() @Wąski Zrobić lepszą powiadasz? Daj mi ten silnik a grafikę zrobię dużo lepszą ;d. A jakbym chciał na trolle iść to bym się do ciebie musiał przejść ![]() Btw, ta emotka ( ![]() ![]()
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 04 2005
Imię: Lowca Gesi
Profesja: Sorcerer
Świat: Honera
Poziom: 28
Skille: mam
Poziom mag.: 29
|
![]() To prawda że się ktoś napracował i wogóle ale jednak grafika to wymioty niemowlaka...
|
![]() |
![]() |
#34 | |||
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
nastepny 'deebesiciak1!1" po pierwsze kupeczka a nie pytales gm'ow bo zaden takiemu miszczuniowi by nie odpisal po drugie administratora czego? forum Tibia.pl? czy Tibii? ![]() po trzecie ruskie servery...mhm...Cepiera? po czwarte pokaz mi kolesia, ktory nie lamiac praw Tibii przerabia grafike na 3D (i nie jest nim zaden z Cip'ow!) ^_^
|
|||
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2005
Lokacja: Sosnowiec
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2004
Lokacja: Sosnowiec
Stan: Na Emeryturze
Imię: Polalunia
Świat: Aldora
|
![]() Tak trudno najpierw przeczytac co to wogole za projekt a dopiero potem sie wypowiadac? 90% wypowiedzi tutaj, jak nie wiecej to kompletne bzdury swiadczace tylko o wrodzonym imbecylizmie ich autorow...
To tylko wersja alfa czy tam beta... Przecież wyraźnie pisze, ze to nie jest finalna wersja klienta... I nie narzekajcie na to, ze jakie to nie jest gowno, itp. tylko zrobcie lepsza wersje... Gratz autorom projektu ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 07 2005
Lokacja: 50 cm od ekranu
Imię: Forestman
Profesja: Elder Druid
Świat: Eternia
Poziom: 33
Skille: 13/21
Poziom mag.: 29
![]() |
![]() Gdyby nad ta beta v. pracowali o kilka dni dluzej to zaraz ludzie by przestali narzekac. Nie potraficie docenic tego, ze ktos probuje. Najprawdopodobniej juz niedlugo w ekipie pojawi sie jakis grafik i juz bendzie coraz lepiej (teraz widac wyrazne problemy z perspektywa, aksonometria zastosowana w tym projekcie jest dosyc pokrecona... duzo moznaby wytykac bledow ale najbardziej cieszy mnie to, ze juz za kilka miesiacy, moze za rok jak panowie sie zaangazuja to bendzie duzo lepiej.
|
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2004
Lokacja: New Jersey
|
![]() Wiecie ja takiej tibi nie mam i NIGDY nie gralem wiec sie ODPIERDOLCIE odemnie bo wiem ze w rl tibi takiej nie ma !!!! Czytac uwaznie bo niktorzy takie posty pisza ze glowa boli -.-. Ja niemam z tym NIC wspolnego (tylko) dalem zdjecia... A tak od siebie to nie pamietacie jaka rl tibia byl na poczatku ? Beznadziejna grafika... Ja NIKOGO nie krytykuje a zwlaszcza tworcow... Chca ? Niech robia.. I NIE nabijac postow jak nie macie nic ciekawego do powiedzenia.
WYJDZ I ZAMKNIJ DRZWI ZA SOBA NA 10 SPOSTOW I NIE WRACAJ Ostatnio edytowany przez Skrzat - 24-10-2006 o 21:35. |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
|
![]() GZ moim zdaniem to dobry początek znacie może grę MUONLINE? czy jakoś tak skąd wiecie może za jakiś rok będzie podobna grafika tylko tak dalej i gzz projektu
![]() |
![]() |