![]() |
#21 | ||||
Guest
|
![]() Ehh. Dzieciaki nie mieli co robić... Nic na to nie poradzimy... Widzę, że co roku staje się to coraz bardziej uciążliwe...
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Co się dzieje z tym światem? ... Pozdrawiam Riddic |
||||
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2006
Lokacja: Zielona Góra
Stan: Początkujący
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Fortera
|
![]() Kaczki juz troche rzadza i nadal nic nie zrobili...
Ogladala "spektakl"... Poszedl przygotowywac apel.
Ostatnio edytowany przez Keel - 26-10-2006 o 18:25. |
![]() |
![]() |
#23 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 09 2004
Wpisy bloga: 3
Imię: RC-1262
Gildia: Twoja Stara słucha metalkoru
![]() |
![]() Mnie tylko zastanawia co tym pierdolonym gnojkom da poprawczak? Posiedzą trochę, wyjdą a tak na prawdę nic się nie nauczą. Poddać ich presji społeczeństwa, to najbardziej boli.
Giertych coś pieprzy o odseparowaniu ich. I co, poddać ich gadaninie bezstresowych psychologów, którzy im wytłumaczą, że tak nie można? Bzdura. Zobaczycie, że sprawa niedługo powróci, bo ktoś dokona na tych idiotach samosądu. I bardzo dobrze, że tak zrobi. Ostatnio edytowany przez Ryłek - 26-10-2006 o 18:18. |
![]() |
![]() |
#24 | |
Guest
|
![]() Kaczki? Zapewne chodzi Ci o słynnych na całą Polskę braci... Na Twoim miejscu nie liczyłbym na to, że coś się za ich sprawą ruszy...
Pozdrawiam Riddic @edit Cytuj:
Pozdrawiam Ostatnio edytowany przez Riddic - 26-10-2006 o 18:19. |
|
![]() |
#25 | |
Zbanowany
![]() |
![]() Cytuj:
Poza tym, Giertych pieprzy jak potłuczony. Ostatnio edytowany przez Ryłek - 26-10-2006 o 18:23. |
|
![]() |
![]() |
#26 |
Zbanowany
|
![]() najlepsza kara to nic im nie robić, tylko pokazać ich twarze w telewizji... Na pewno wtedy nie mieliby życia... Sam jakbym takich spotkał to bym poszedł siedzieć za potrójne morderstwo, bo bym zabił s*****eli!
|
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2005
Lokacja: III RP
|
![]() Moze zazwyczaj tak jest, ale w tym przypadku pomysl odseparowania tych zwierzat od spoleczenstwa jest jak najbardziej trafiony
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 10 2004
|
![]() Tak to jest smutne co jej zrobili a z drugiej strony nie wiedziałem że da się powiesić na skakance-chyba ta skakanka była kupowana w rosji-tam mają takie wytrzymałe wynalazki
|
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 03 2005
Lokacja: Dębica
Profesja: Elder Druid
Gildia: Blade
Świat: Chimera
Poziom: 60
Poziom mag.: 55
|
![]() Separacja takich to czysta glupota, pozatym czy wy wiecie jak wyglada chociaz spotkanie psychologiem ?... Moj kolega byl 3x na czyms takim.. Za kazdym razem oprocz paru bezsensownych slow dostawal karteczke z pytaniami typu :
Co sadzisz o mamie Co sadzisz o tacie... etc. Na wszystko odpowiadal specjalnie nie wiem/ nie mam zdania i na tym polegal cale spotkanie z psychologiem.. Ostatnio edytowany przez Skorpion - 26-10-2006 o 18:36. |
![]() |
![]() |
#30 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: Kwidzyn
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
i'm not the percent you think survives i need sanctuary in the pages of this book. gestating with all the other rats nurse said that my skin will need a graft. i am of pockmarked shapes The vermin you need to loathe. |
|
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
|
![]() No comments...
Niedługo zamiast rodzice gwałcić dzieci, to dzieci będą gwałcić rodziców... Popatrzcie na twarz ostatnich dwóch - wygląają, jakby z szóstej klasy podstawówki byli... normalnie śmiech przez łzy... ![]() ![]() ![]()
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Bialystok
Stan: Niegrający
Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
|
![]() Omg no nie moge z tego tekstu xDD
#33 | |
Zbanowany
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#34 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Połowę tego gówna wykastrować, drugą połowę wystrzelać.
Tyle. Ja się cieszę, że liczba urodeń spada w ostatnich latach - mniej debili w otoczeniu. poza tym to zgadzam sie z Aval'yahem
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2005
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Coś mi się zdaje, że podczas trwania lekcji nauczyciel nie ma prawa zostawić uczniów samych w klasie bez jakiegokolwiek zastępstwa np. pedagoga. U nas przynajmniej tak jest napisane w regulaminie szkoły. Co do tych 5 niewyżytych gości - n/c, pewnie chcieli pokazać innym kolegom, że są pr0, bo zdjeli stanik koleżance. IMO powinni dostać rok w poprawczaku o zaostrzonym rygorze i 3 raz y w tygodniu wizyte psychologa.
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 04 2005
Lokacja: Annihilator Room
Stan: Na Emeryturze
Imię: Aris Xetr
Profesja: Rookstayer
Gildia: Selint Hill
Świat: Guardia
|
![]() heh, jak możńa było zrobic cos takiego... pewnie było to niedopilnowanie rodziców, robienie z coraz młodszych dzieci coraz starszych i utrzymawaniu w świadomości,ze są odpowiedzialne za siebie, ale tak naprawde jakim cudem ??
porównajcie sobie "dzieci" teraz a hmm 10 lat temu ? kiedyś dziecko pozostało dzieckiem a teraz -no comment-, jak widze na placu ( albo wogole jak jestem poza domem) to coraz wiecej widzi sie małych szczeniaków ( nawet 3-4 podstawowka), która ma przekonanie, ze może kazdego pobic albo zwyzywać.... i takie dzieci rosną w takim przekonaniu ( inne biorą z nich "przykład" i wszystko sie na nowo powtarza....) co nalezało by teraz zrobić ? sam zadaj sobie to pytanie ! down: racja, brak nadzoru przez opiekunów ( rodziców), dostęp do gier w które nie powinni grać młode osoby ( a rodzice na to a niech se tam gra przynajmniej nie przeszkadza), dostęp fo takich rzeczy jak komórki-nieograniczony dostep do tv, internetu-wszelakie gazety typu bravo ( 14-latka pyta jak to jest z stosunkiem...) itd. Ostatnio edytowany przez ari2423 - 26-10-2006 o 19:09. |
![]() |
![]() |
#37 |
Manga & Anime
Data dołączenia: 25 01 2005
![]() |
![]() Myslicie ze ze skad oni wiedzieli jak odbywa sie stosunek seksualny? maja przeciez 14 lat , mysle ze tutaj zbyt wczesny dostep do internetu spowodowal taki a nie inny pomysl. Taka jest moja mysl.
#38 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 09 2006
Lokacja: Słubice
Stan: Niegrający
Świat: Furora
Poziom: 82
![]() |
![]() 14 lat, łebki i takie coś.. Gah.. szkoda ze tam nie mieszkam, by mieli samosąd, ode mnie.. A klasa tez zgrana tyle ziomow i nikt nic nie pomogl..
Powinni siedziec w poprawczaku do 18, a pozniej w wieznieniu jeszcze 8 lat.., Ale to jest wyrok ktory by byl toczony przeciw pelnoletnim, i tak powinni zrobic a nie tylko poprawczak albo kurator.., Ziomkowie 3 lata mlodis a takie typki z nich, Bez dalszego komentarza.. Szkoda dziewczyny tylko jeszcze powiem. A jeszcze w poprawczaku powinni sie schylac po mydlo chociaz 1 dziennie, to by zobaczyli jak to jest upokorzyc kogos... |
![]() |
![]() |
#39 |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 01 2006
|
![]() Skoro tak jest teraz to co będzie za kilkanaście lat? Powtórka z rozrywki , tyle, że w przedszkolu? Powinni dać te dzieci do jakiegoś ciemnego, wilgotnego pomieszczenia na kilka lat tyle, że z wyrzywieniem...
|
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() Skad masz te nazwiska?