![]() |
#21 |
Zbanowany
Data dołączenia: 04 08 2006
Lokacja: Boleslawiec/Sztokholm
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Alliance of Krynn
Świat: Inferna
Poziom: 120
Poziom mag.: 67
|
![]() Hehehe dzieki za zrobienie tematu za mnie , filmik mój dałem go pierw na tibia.de a teraz chcialem wam pokazaą . Ten GM Asekuruje swojego przyjaciela z realla , naduzywa swojej "sily" i dal bana kolesiowi ze przeskadzal , a nie bylo by prosciej przywolac tego itema w gh ... -.-(bo przeciez i tak naduzywal swojej "siły")
Sry ze świat pomylilem ale sie tak niehcąco klikło Ostatnio edytowany przez Segalczuk - 28-10-2006 o 12:23. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2006
Lokacja: Wrocław
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Askara
Poziom: 108
Skille: 88/82
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
Hmm kiedys chyba na stronie mozna bylo sprawdzic czy GM jest online.
![]() |
![]() |
#23 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2005
Lokacja: Włocławek
Imię: Donalt Musk
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Dark Imperium
Świat: Candia
Poziom: 60
Skille: 80/65
Poziom mag.: 15
![]() |
![]() Cytuj:
"12:20 Insanis On Astera [35]: lvl 88 foi ban" Character Information Name: Insanis On Astera Sex: female Profession: Master Sorcerer Level: 37 World: Astera Residence: Carlin Guild membership: Traficante of the Yakuza Last login: Oct 27 2006, 20:43:44 CEST Account Status: Premium Account Yakuza ... Máfia de Família!! ... Para entrar você precisa da aprovação de TODOS os membros da guild ![]() Coś jeszcze ?? 4xDown : To czemu napisałeś
Ostatnio edytowany przez Neo_pl - 28-10-2006 o 18:27. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
BadBoy
Data dołączenia: 10 08 2005
Lokacja: unknown
Wpisy bloga: 2
Stan: Na Emeryturze
Świat: PL
![]() |
![]() @up
wyjdz i nei wracaj Ten ban sluszny był, przeciez gm ostrzegał tego 88levelka, nawet podał mu powod za ktory go zaraz zbanuje, kickol go pare razy a , ze to nie przmówiło mu do rozsądku to dal mu bana :| A na mc też raczej nie był, jak mogł przesuwać 1 postacią te gowna a drugą pisać?
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Tu
|
![]() wg. mnie fake
po 1. Sumopainija nie ma bana i ma juz 90lev po 2. ten gm za wolno chodzi... ps. ktos napisal ze byla na ten temat dyskuja.. 13:17 Insanis On Astera [35]: lvl 88 foi ban 13:17 Insanis On Astera [35]: Banished: until Oct 29 2006, 01:05:49 CEST because of destructive behaviour koles dzisiaj (u br jutro ?) ^.^ czyli kolejny dowod ze fake :< Ostatnio edytowany przez tibiaplayer - 28-10-2006 o 13:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 04 08 2006
Lokacja: Boleslawiec/Sztokholm
Gildia: Alliance of Krynn
Świat: Inferna
Poziom: 120
Poziom mag.: 67
|
![]() Cytuj:
No nie mój ale ja go znalazlem na stronie br i go umiescilem na tibia.de i na tibia.pl i na tibicams wiec moge uzyc slowa "moj" ;p , i gz za spostrzegawczosc ![]() @up ten 88 lv nie ma juz bana bo ten ban mialbyc "tymczasowy" zeby nie przeszkadzal i zobacz se na tibia.de na forum ze to nie fake popytaj sie osob co byly na filmie . . . ten GM pomagal koledze z rl. Ostatnio edytowany przez Segalczuk - 28-10-2006 o 15:19. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ehh... pamiętam pierwszy dzień pracy tego gm'a. Odrazu po newsie na tibia.com zalogował się na Asterce. No to postanowiłem go wypróbować ;p znalazłem pierwszego lepszego czitera no i reporcik. Zjawia się Laylee. Postaliśmy trochę. On pokręcił się, popatrzył i co? I nic. Powiedział że zajmie sie tym kiedy indziej i log. Coś chyba jeszcze burknął o braku dowodów ale nie pamiętam dokładnie. No ale jeżeli koleś nie reaguje na proste hi, nie przejmuje się tym że go przesuwają, a twardo sobie czaruje i łowi ryby to ja bym w tym jakiś dowód znalazł. Teraz może trochę zmężniał, nie wiem.
@filmik Spoko gh. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zbanowany
Data dołączenia: 26 02 2005
Lokacja: nad rzęczką, opodal krzaczka
Stan: Na emeryturze
Imię: Zurni
Profesja: Druid
Gildia: jestem członkiem!
Świat: Vinera
Poziom: 41
Skille: -----
Poziom mag.: 48
![]() |
![]() TAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAK
gm może chodzić na mc >.< zrobcie skrot tibi i w lini komend na samym koncu po spacji dodajcie komende gamemaster i bedziecie mogli otworzyc tibie kilka razy ale nie bedziecie mogli wejsc na konto :> <nie czytalem poprzednich postów> |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2005
Lokacja: Sosnowiec
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2005
Imię: Kagonesti
Świat: Astera
|
![]() Pare slow wyjasnienia:
- to nie jest fake - sum~ byl zbanowany za "destruction behaviour" - interpretacja zasad przez Laylee byla mniej wiecej taka: "swiat non-pvp -> nie da sie bronic przed zlodziejami -> zlodziejstwo jest nielegalne i za to mozena dac bana" - topic na forum tibia.com -> gamemasters byl na ten temat, powstala wielka dyskusja czy jest to dobra interpretacja czy nie, czy czasem to nie jest pomaganie znajomemu itd. - ~3 innych gmow poparlo laylee - okazalo sie, ze jednak zlodziejstwo jest dozwolone - glos "bogow" (cipow) - Laylee przeprosila za zamieszanie, przyznala sie do blednej interpretacji wskazowek dla gmow odnosnie destructive behavior i zlodziejstwa - Sum~ ban zostal zniesiony - zycie kreci sie nadal ![]() Moral, GMowie sa takze ludzmi (nie da sie tego ukryc ![]() Laylee jest dobrze znanym gmem na asterze,i ja osobiscie mam dobre o niej mniemanie, jedne blad nie robi z czlowieka skorumpowanego przestepcy ;] Proponuje wam nie wyrabiac sobie sadu na podstawie jednego filmu, nikt nie kreci jak booter jest banowany a tego laylee robi duzo ![]() pozdrawiam edit: - tak gm moze byc wlogoany do gry wiecej niz 1 postacia na raz z tego samego acc (1 postac normalna + reszta gmowe postacie do czysczenia tibi z oszustow ![]() - ten ktoremu pomagala przepachac ten coal basin to nie jest gm ;], ale Laylee ma postac na Asterze Ostatnio edytowany przez Kagonesti - 28-10-2006 o 18:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Ach to Laylee jest kobietą. Powinni wprowadzić damski outfit dla gm'ów bo wprowadziło mnie to troszku w błąd (napisałem że "może zmężniał") ;p Co do tej afery.Szkoda że przepisy nie są takie jak zinterpretowała je Laylee. Wtedy napewno by się lepiej grało. Szczególnie na światach non-pvp gdzie tak sobie to ujmę złodziejstwo jest wysoko zaawansowane. |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 07 2006
Lokacja: Mińsk Mazowiecki
Profesja: Elite Knight
Gildia: Sinestesia
Świat: Aster/Aurea
Poziom: 100
Skille: 92/90
![]() |
![]() No i dobry pan Kagonesti wyjaśnił wszystko wszystkim
![]()
"Jeżeli możesz stać w tłumie fanów muzyki trance , liczących 20000 osób z podniesionymi rękami w górze i tego nie czuć , to jest coś nie tak z tobą , a nie z trance'm" -Signum- http://steamcommunity.com/id/kosmatykocyk Zachęcam do Gry. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Zgadzam sie w 100%.Laylee jest to jeden z najlepiejszych gmow.Nawet na forum jest filmik jak banuje 100~~ek za bota.Do tego dorzucila mu jeszcze dead;].Uwa żam że nie należy sie jej czepiać bez powodów.Chciała dobrze wyszło inaczej. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 01 2006
Lokacja: Find me if you can
|
![]() Cytuj:
GM Laylee jest JEDNĄ (!!!) z najlepszych GM'ów. Swoim GM'em na Asterze (GM LAylee on Astera) jest prawie ciągle online. Przykład? Rozmowa na Game-Chacie na Asterze. Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2005
Lokacja: polack
Stan: Usunięty
Gildia: Pl brothers in caves of hunt
Świat: selena/xerena
Poziom mag.: 45
![]() |
![]() dobrze ze nie gram juz w te gowniana gre, jak widze co tu sie dzieje to naprawde mnie skreca.
20:24 Iyan Xoder [14]: lol btw, old pl Szarancz or new swe one? |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2005
Lokacja: Śrem
Profesja: Rookstayer
|
![]() Cytuj:
Nie opowiadaj takich głupot jak nie masz o tym pojęcia... Gm może posiadać na swoim koncie GM'a i swojego main chara, którym może normalnie grać. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 10 2006
Lokacja: Wrocław
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Dziwne
- ale jakie bycze? ![]()
PAJACYK.PL -> Kliknij i nakarm dzieciaka! POLSKIE SERCE.PL ->Klikając w czerwone serce, takżę pomożesz ludzia ![]() Poradnik - Jak założyć konto, oraz uploadować filmy na Tibicams Stop rapishadere! Niekturzy mają sieć lokalną, i limity ich bardzo ściśle ograniczają, a uploadować film na Tibicams, to tylko minuta dłużej! Dyslektyk |
![]() |
![]() |