![]() |
#381 |
Użytkownik forum
|
![]() Latałem bo byłem głupi a poza tym to była moja pierwsza postać... Teraz nie jestem taki głupi
![]() Ostatnio edytowany przez Elephunck - 21-12-2006 o 18:23. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#382 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 06 2004
Lokacja: Kielce
Stan: Na Emeryturze
Imię: Pazdii
Profesja: Knight
Świat: Chimera
Poziom: 66
Skille: 82/80
Poziom mag.: 6
|
![]() Narazie tylko 1 ss .. adv na 64 lv ;p
Ale mysle ze teraz bedzie wiecej bo w koncu mam Pacc :> ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#383 |
Guest
|
![]() gz Pazdii^^
dajesz dajesz 100 ![]() Yours, Lawah |
![]() |
![]() |
#385 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 11 2006
Lokacja: Bdg
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Roz'zerc
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Behemots Lair
Poziom: 43
Poziom mag.: 44
|
![]() Deja Vu? Nie, niestety to już było ;<
![]() Need bloker do OF (razem z hi) ;> |
![]() |
![]() |
![]() |
#387 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 11 2006
Lokacja: Zamość
Imię: Nesepi
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Chimerian Protectorate League
Poziom: 112
Skille: 100/77
Poziom mag.: 21
|
![]() Draxido & GF
![]() Gysmal ![]() Huggsta Bear ![]() Jaq, Saga, Gonyx, Tarta and Naji ![]() Nie, to nie ownerzy Jaquery to raczej br power =p ![]() Sir Felipette ![]() Sozter and Bruxinha Cakau ![]() Thrinker ![]() Poznajecie? =DD Tomyt(left) Randalfik(right) ![]() Valor Skye ![]() To tyle reszta jest na photobucket'cie Draxid'a =pPp A i jeszcze to Eternal Oblivion and Cachero =) ![]() Ostatnio edytowany przez Nesepek - 23-12-2006 o 01:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#388 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 03 2005
Lokacja: Dębica
Profesja: Elder Druid
Gildia: Blade
Poziom: 60
Poziom mag.: 55
|
![]() Omg nudzi Ci sie wykopywac te fotki
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#389 |
Użytkownik forum
|
![]() No właśnie czekałem na mane i jakoś mi się tak nawinęło =p
Ostatnio edytowany przez Nesepek - 23-12-2006 o 01:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#391 |
Zbanowany
Data dołączenia: 20 05 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Niegrający
Imię: Qwert Stary
Poziom: 48
Skille: 75/46
Poziom mag.: 15
![]() |
![]() @Up-chimera rl pics ;] Na photobuckecie se poszukaj.
Van kiem sau http://s71.photobucket.com/albums/i1...ankiemsau4.jpg Ciekawe kogo plakat tam wisi xP Btw.Zdjecia thrinkera nieaktualne ,bo ktos z br jego chara kupil :> Gratz dla pazdiego,szelki,roza za to ze wreszcie pacca maja ![]() A tutaj troche ssow odemnie : Nobowskie exori.. ![]() ![]() Niezly e-wave Stoga ;] ![]() Moj sorc z ocery... ![]() Dawny najazd piratow... ![]() Enjoy ! @Down Juz dales raz ta fotke..Jesli chciales dac link do chimera rl pics,to zly link ![]() Ostatnio edytowany przez qwert_stary - 22-12-2006 o 22:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#392 |
Użytkownik forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#393 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 11 2006
Imię: ManU Lisek
Profesja: Knight
Poziom: 80
|
![]() dziwnie sie te zdjecia oglada
ta swinia jaquera mnie kiedys spekowal bo mu nie podalem passow na jego hackerskiej stronie... blade punisher za to ze zabilem jego kumpla ktory zabil mojego kumpla, jakies cieniaki z tej bandy mnie pekowali ale im nie wyszlo a sir pedroinho sprzedal mi moje pierwsze bohy... ech takich rzeczy sie nie zapomina ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#395 |
Guest
|
![]() ![]() Biją mnie ![]() ![]() Blood herb ![]() ![]() Huncik z Subem na DC ![]() Ostatnio edytowany przez elton - 23-12-2006 o 17:00. |
![]() |
![]() |
#396 |
Użytkownik Forum
|
![]() Po dlugiej nie obecnosci..
nowa czapa xD ![]() ![]() ![]() 86 shield... ![]() Workis~ hunted 4ever =p (kolo czkeal na mnie z 2fe runami manachami.. , przyznam 1 UH zszedl xD!< z niego spadlo 8Uhow>) ![]() ![]() ![]() jakies dawne ssy: ![]() ![]() dzisiaj z Lepperem zrobilismy pirate quest =p ![]() enjoy :-)
![]() |
#397 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2005
Imię: Konrad Knightcik
Profesja: Elite Knight
Gildia: Resistance
Poziom: 115
Poziom mag.: 8
|
![]() Gz Bartss ladne sski
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#398 |
Guest
|
![]() Jeśli dobrze mi się zdaje chimera nie ma swego tematu o wydarzeniach ze świata. Może założyć takowy?
|
![]() |
![]() |
#399 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 20 05 2006
Stan: Niegrający
Imię: Qwert Stary
Poziom: 48
Skille: 75/46
Poziom mag.: 15
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() @Bartss Nie wiem co to bylo z tym woorkisiem..Ale to chyba dlatego,ze pierw Vakerm a potem vennio go ubili..Nie wiem czemu.Nie wiem co sie stalo,ale 30 sorc ma 0 szans z 97 kina xP.Jakbys mogl wyjasnic bylbym bardzo wdzieczny ! Wesolych,sczczesliwych swiat dla wszystkich,dla tych ktorzy mnie lubia i nienawidza :> Pozdro |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#400 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wiec.. napierw nie wiem o co poszlo zabil go vakerm.. tam z venniem tez cos bylo, dobra looz, workis~ nie mial pro to poprostu go zabili. ale nie moge pozwolic zeby ktos zabijal jednego z best ziomkow z rla bez wczesniejszej rozmowy ze mna.. a do tego jak po niego lecialem padl text na prv do mnie "wiem ze po mnie lecisz".. czekal na mnie na kopie na skullu z 2 fe runami walil z burtow vis luxow itp.. (chcial mnie ubic) przyjeP przez duze "P" .. a co do jego pvp.. przyjebal hota z manaskami i sie skonczyly, a uhy spadly caly komplet (ani razu sie nie uhnal).. vakerma zabil jak byl semi-afk na trainie zreszta juz ktorys raz daje ssy jak zabijam kogos za zabicie ziomkow z rla. jak chcecie zabic kogos odemnie to najpierw pisac do mnie -.-
ahh co do konrada~to jest moim kumplem mozna powiedziec wiec nie musi sie podlizywac =p jak juz sie tak rozpisalem.. to chce podziekowac Szelce za dzisiajesza pomoc z lootem =D (za wszystkie literowki z gory przepraszam =p) no to teraz ssy.. xD ![]() ![]() a teraz to co najlepsze: ![]() no i z okzaji ze jest juz 24 grudnia.. zycze wszystkim zdrowych wesolych Swiat =)
![]() Ss'y PROSTO. z Chimery <- kliknij, jezeli jestes zainteresowany (odnosnik do forum.tibia.pl). ![]() Ostatnio edytowany przez Bartss - 24-12-2006 o 00:58. |
![]() |
![]() |