|
|
#381 | |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 07 2006
Lokacja: Płock
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Szalona Sorcererka
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Celesta
Poziom: 106
Poziom mag.: 71
|
Cytuj:
Grając w Tibię awansujemy, ulepszamy sie, zmieniamy wystroje siebie, swoich domków - czemu więc strona ma sie nie zmieniać? Coś się dzieje. Natura ludzka jednak jest taka że nie dogodzi każdemu ![]() A co do klimatu Tibii - to jest on niepowtarzalny i będzie zawsze taki wyjątkowy dopóki bedzie można grać w Tibię. A wiek Tibii 10 lat mówi sam za siebie . |
|
|
|
|
|
|
|
#382 |
|
Guest
|
zbierasz fasole czyli taka internetowa walute fasolki dostajesz za pisanie postów na forum i odwiedzanie strony
![]() |
|
|
#383 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 01 2007
Lokacja: Kraków
|
Cytuj:
Obecnie Tibia stala sie H&S - RPG poszedl sie dawno *****. Niestety. |
|
|
|
|
|
#384 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 09 2006
|
siema.
ja mam zdeka n00bowskie pytanie ale coż. W koncu po to to forum jest zeby zadawać pytania(nie koniecznie n00bowskie) Na jaki adres? Co w tym meilu wpisac? |
|
|
|
|
#385 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 08 2005
Lokacja: Opole
Imię: Grus Satin
Profesja: Elite Knight
Gildia: Cult Of Black Power
Świat: Harmonia
Poziom: 68+
Skille: 80/80+
Poziom mag.: 6+
|
@up
Swój adres e-mail.. Ej a jak wysle pare razy e-maila swojego to cos mi to da? Jakies wieksze szanse czy cos? Plz help ^^ |
|
|
|
|
#386 |
|
Użytkownik Forum
Lokacja: Kraków
|
|
|
|
|
|
#387 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 06 2005
Imię: Shinodin Rookstayer
Profesja: Rookstayer
Świat: Menera
Poziom: 17
|
ok to ja mam takie pytania...
1.moje najlepsze konto jest na mailu do którego już dawno nie pamiętam hasła...czy mogę wpisać mail na którym nie mam konta na tibii ?? A jeżeli tak to jak potem tego paca przesłać na to konto ?? 2. Skoro mam 2 konta to czy moge podać dwa maile bez żadnej przeszkody? 3. CZY MÓGŁBY KTOŚ CAŁOŚĆ NA POLSKI JĘZYK PRZEKSZTAŁCIĆ STRONKE Z TEJ LOTERII ?? |
|
|
|
|
#388 |
|
Guest
|
|
|
|
#389 |
|
Użytkownik Forum
|
Tibia.com dziala na operze jak zacznie sie od jakiejs podstrony np.
https://secure.tibia.com/account/?su...ountmanagement Jak tam wejde to mi juz dalej dzialaja wszystkie linki itp ![]() |
|
|
|
|
#390 | |
|
Użytkownik forum
|
Cytuj:
Niestety uważam, iż raczej nikt tego nie wie, gdyż taka loteria jest PIERWSZY raz ;] Plax Free Pacc Or Hunted! Give Me Free Pacc! NOW OR DIE... ![]() |
|
|
|
|
|
#391 |
|
Guest
|
Ale macie ludzie problemy
Nie rozumiem Was O co tyle hałasu, sie nie podniecajcie tak tymi PACCami Nie wiem jak wy ale ja sobie po prostu poczekam i już a nie będę spamował, o co chodzi z tą loterią ![]() |
|
|
#392 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2006
Lokacja: Polska
Wpisy bloga: 1
Profesja: Sorcerer
|
@up
Nom nie podniecajcie sie. Ja np wiem ze nie wygram bo nigdy w życiu szczescia niemam. I wie ze los sie nie poszczesci. Pewnie dostana te BR-owce ![]() 11:11 Polish Player [xx]: I hate br!
|
|
#393 |
|
Użytkownik forum
|
No, ale nas nie stać na własnego PACC'a
![]() My się wcale nie podniecamy, ale ten CipSoft to naprawde przesadza. Najpierw robi wszystkim użytkownikom Tibii podniecającą atmosfere, pełna niepewności, a po odczekaniu jakiejś nowości zapowiedzianej przez CipSoft (oczywiście ich zapowiedzi na czas mozemy sobie wsadzić w "odbyt" ), nasze reakcje są bardzo zaskakujace, w negatywny sposób!Po prostu bród, smród i ubóstwo! ![]() Ostatnio edytowany przez asquith - 10-01-2007 o 18:06. |
|
|
|
|
#394 |
|
Guest
|
No kasę to ja mam ale nie chcę marnować...
(Tibia jest fajna, ale to tylko gra) Ja nie robie sobie nadzei, że wygram. Koledzy cały czas o tym niedawno gadali i myśleli, że to oni będą "wybrańcami", ale doszli do wniąsku, że to nie ma sensu Chociaż osobiście znam paru noobów co twierdzą, że mają PACCa wygranego na loterii... P.S. Na forum też się tych Trolli namnożyło. ![]() Ostatnio edytowany przez kukuruku - 10-01-2007 o 18:21. |
|
|
#395 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2006
Lokacja: Warszawa
Imię: Yrgen
Profesja: Royal Paladin
Świat: Refugia
Poziom: 77
Skille: secret
Poziom mag.: 16
|
nie wiem czemu ale od czasu update strony nie moge jej otworzyc w zadnej przegladarce :< plx help
|
|
|
|
|
#396 |
|
Użytkownik forum
|
A przez opere próbowałeś?
![]() |
|
|
|
|
#397 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 07 2006
Stan: Rookstayer
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Julera
Poziom: 12
|
do kiedy potrwają te najazdy? i słyszałem że ze zwykłych potworów też wypadają prezenty <nowe itemy>. czy to prawda?
![]()
|
|
#398 |
|
Guest
|
loteria kończy się pod koniec stycznia. to troche długo
zdaje mi się że będą sprawdzać czy wylosowana osoba wogule gra ![]() |
|
|
#399 |
|
Guest
|
Duna, co można rozumieć przez to, że "wszystkie przeglądarki"...?
![]() Zresztą nie będę karmić trolla( nawet karmy nie mam ) |
|
|
#400 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 04 2006
Imię: Niusiek
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 69
Skille: xx/xx
Poziom mag.: 5
|
Cytuj:
Weź się 8 latku naucz pisać. Kup sobie słownik bo się ośmieszasz. @Topic: No no Blzzzzzz pAcc Hehe ; p pewnie moje szanse wynoszą 0,1 % ; p no ale cóż. Powodzenia : P
|