![]() |
#381 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 07 2006
Lokacja: Płock
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Szalona Sorcererka
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Celesta
Poziom: 106
Poziom mag.: 71
|
![]() Cytuj:
Grając w Tibię awansujemy, ulepszamy sie, zmieniamy wystroje siebie, swoich domków - czemu więc strona ma sie nie zmieniać? Coś się dzieje. Natura ludzka jednak jest taka że nie dogodzi każdemu ![]() A co do klimatu Tibii - to jest on niepowtarzalny i będzie zawsze taki wyjątkowy dopóki bedzie można grać w Tibię. A wiek Tibii 10 lat mówi sam za siebie . |
|
![]() |
|
![]() |
#382 |
Guest
|
![]() zbierasz fasole czyli taka internetowa walute fasolki dostajesz za pisanie postów na forum i odwiedzanie strony
![]() |
![]() |
#383 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 01 2007
Lokacja: Kraków
|
![]() Cytuj:
Obecnie Tibia stala sie H&S - RPG poszedl sie dawno *****. Niestety. |
|
![]() |
![]() |
#384 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 09 2006
|
![]() siema.
ja mam zdeka n00bowskie pytanie ale coż. W koncu po to to forum jest zeby zadawać pytania(nie koniecznie n00bowskie) Na jaki adres? Co w tym meilu wpisac? |
![]() |
![]() |
#385 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 08 2005
Lokacja: Opole
Imię: Grus Satin
Profesja: Elite Knight
Gildia: Cult Of Black Power
Świat: Harmonia
Poziom: 68+
Skille: 80/80+
Poziom mag.: 6+
|
![]() @up
Swój adres e-mail.. Ej a jak wysle pare razy e-maila swojego to cos mi to da? Jakies wieksze szanse czy cos? ![]() |
![]() |
![]() |
#386 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Kraków
|
![]() |
![]() |
![]() |
#387 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 06 2005
Imię: Shinodin Rookstayer
Profesja: Rookstayer
Świat: Menera
Poziom: 17
|
![]() ok to ja mam takie pytania...
1.moje najlepsze konto jest na mailu do którego już dawno nie pamiętam hasła...czy mogę wpisać mail na którym nie mam konta na tibii ?? A jeżeli tak to jak potem tego paca przesłać na to konto ?? 2. Skoro mam 2 konta to czy moge podać dwa maile bez żadnej przeszkody? 3. CZY MÓGŁBY KTOŚ CAŁOŚĆ NA POLSKI JĘZYK PRZEKSZTAŁCIĆ STRONKE Z TEJ LOTERII ?? |
![]() |
![]() |
#388 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#389 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tibia.com dziala na operze jak zacznie sie od jakiejs podstrony np.
https://secure.tibia.com/account/?su...ountmanagement Jak tam wejde to mi juz dalej dzialaja wszystkie linki itp ![]() |
![]() |
![]() |
#390 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
Niestety uważam, iż raczej nikt tego nie wie, gdyż taka loteria jest PIERWSZY raz ;] ![]() Plax Free Pacc Or Hunted! Give Me Free Pacc! NOW OR DIE... ![]() |
|
![]() |
![]() |
#391 |
Guest
|
![]() Ale macie ludzie problemy
![]() Nie rozumiem Was O co tyle hałasu, sie nie podniecajcie tak tymi PACCami ![]() ![]() Nie wiem jak wy ale ja sobie po prostu poczekam i już a nie będę spamował, o co chodzi z tą loterią ![]() |
![]() |
#392 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2006
Lokacja: Polska
Wpisy bloga: 1
Profesja: Sorcerer
![]() |
![]() @up
Nom nie podniecajcie sie. Ja np wiem ze nie wygram bo nigdy w życiu szczescia niemam. I wie ze los sie nie poszczesci. Pewnie dostana te BR-owce ![]() 11:11 Polish Player [xx]: I hate br!
#393 |
Użytkownik forum
|
![]() No, ale nas nie stać na własnego PACC'a
![]() My się wcale nie podniecamy, ale ten CipSoft to naprawde przesadza. Najpierw robi wszystkim użytkownikom Tibii podniecającą atmosfere, pełna niepewności, a po odczekaniu jakiejś nowości zapowiedzianej przez CipSoft (oczywiście ich zapowiedzi na czas mozemy sobie wsadzić w "odbyt" ![]() Po prostu bród, smród i ubóstwo! ![]() Ostatnio edytowany przez asquith - 10-01-2007 o 18:06. |
![]() |
![]() |
#394 |
Guest
|
![]() No kasę to ja mam ale nie chcę marnować...
![]() Ja nie robie sobie nadzei, że wygram. Koledzy cały czas o tym niedawno gadali i myśleli, że to oni będą "wybrańcami", ale doszli do wniąsku, że to nie ma sensu ![]() Chociaż osobiście znam paru noobów co twierdzą, że mają PACCa wygranego na loterii... ![]() P.S. Na forum też się tych Trolli namnożyło. ![]() Ostatnio edytowany przez kukuruku - 10-01-2007 o 18:21. |
![]() |
#395 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2006
Lokacja: Warszawa
Imię: Yrgen
Profesja: Royal Paladin
Świat: Refugia
Poziom: 77
Skille: secret
Poziom mag.: 16
|
![]() nie wiem czemu ale od czasu update strony nie moge jej otworzyc w zadnej przegladarce :< plx help
|
![]() |
![]() |
#396 |
Użytkownik forum
|
![]() A przez opere próbowałeś?
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#397 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 07 2006
Stan: Rookstayer
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Julera
Poziom: 12
|
![]() do kiedy potrwają te najazdy? i słyszałem że ze zwykłych potworów też wypadają prezenty <nowe itemy>. czy to prawda?
![]() ![]()
#398 |
Guest
|
![]() loteria kończy się pod koniec stycznia. to troche długo
![]() zdaje mi się że będą sprawdzać czy wylosowana osoba wogule gra ![]() |
![]() |
#399 |
Guest
|
![]() Duna, co można rozumieć przez to, że "wszystkie przeglądarki"...?
![]() Zresztą nie będę karmić trolla( nawet karmy nie mam ![]() |
![]() |
#400 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 04 2006
Imię: Niusiek
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 69
Skille: xx/xx
Poziom mag.: 5
|
![]() Cytuj:
Weź się 8 latku naucz pisać. Kup sobie słownik bo się ośmieszasz. @Topic: No no Blzzzzzz pAcc ![]()