![]() |
#381 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2004
Lokacja: Uć
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Ja ostatnio dokonczylem Death Note (robi swietne wrazenie, perfekcyjny wybor jako pierwsze porzadne obejrzane anime), a dzis skonczylem Green Green (fajne, ale po zakonczeniu mam taki, mm... melancholijny nastroj). Co moglibyscie mi polecic do obejrzenia?
![]() @Down Dzieki, narazie leca pierwsze 3 odcinki. Obejrze to podziele sie wrazeniami. Ostatnio edytowany przez Grocix - 20-05-2008 o 21:05. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#382 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() lucky star?
![]() |
![]() |
#383 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 07 2005
Lokacja: Dark Zone
Świat: Nebula
|
![]() Ja moge ze spokojem poliecic Paradise Kiss obejrzalam w jeden dzien [o w sumie w dwa] jeden po drugim odcinku ;] Jednego wieczora 10, a nastepnego "ranka" jak tylko wtalam obejrzalam 2 koncowe ;] Teraz ogladam Loveless czy jakos tak, ale to raczej pozycja dla ludzi niehomofobicznych ;]Jestem na 8 odcinku i jest calkiem, calkiem tylko, ze narazie nie mam czasu na obejrzenie pozostalych 4 odcinkow ; /
"GDYBYS BYL, CHOC W POLOWIE CZLOWIEKIEM JAK LUDZIE, KTORYMI GARDZISZ TEN SWIAT BYLBY LEPSZYM MIEJSCEM!" Wlochaty "Każdy chce, by jego prawda była tą jedyną. Bo przecież moja racja jest najmojsza, prawda? Daleko nam wciąż do otwartych społeczeństw, które rozumieją, że ludzie są różni, wyznają różne wartości, chcą w życiu różnych rzeczy." Marta Wawrzyn/ pardon.pl |
![]() |
![]() |
![]() |
#384 |
Użytkownik Forum
|
![]() A ja Code Geass
![]() recenzja : http://anime.tanuki.pl/strony/anime/...elouch/rec/944 |
![]() |
![]() |
![]() |
#385 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#386 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja zacząłem oglądać Code Geass dziś,jakoś mi sie to niezbyt podoba,ale ciekawość co sie stanie potem jest silniejsza...
i Skończyłem oglądać Lucky Star ![]()
(Oj tam że nie ma takiego słowa, Shakespeare też bawił się w Neologizmy!) Ostatnia notka jest o czymś w miarę... no właśnie, w miarę jaka? Przekonajcie się sami. Ostatnio edytowany przez Rayza - 21-05-2008 o 15:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#387 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie mowiecie mi o Code ~ juz rzygac mi sie tym chce. Kolezanka tak sie podnieca, ze na kazdej i lekcji przerwie mi dupe zawraca i kolezankom jak nie lubi suzaku i w ogole ciagle ma z tym opisy na gg, po prostu swira mozna dostac o.O
"GDYBYS BYL, CHOC W POLOWIE CZLOWIEKIEM JAK LUDZIE, KTORYMI GARDZISZ TEN SWIAT BYLBY LEPSZYM MIEJSCEM!" Wlochaty "Każdy chce, by jego prawda była tą jedyną. Bo przecież moja racja jest najmojsza, prawda? Daleko nam wciąż do otwartych społeczeństw, które rozumieją, że ludzie są różni, wyznają różne wartości, chcą w życiu różnych rzeczy." Marta Wawrzyn/ pardon.pl Ostatnio edytowany przez Chesterkaa - 21-05-2008 o 16:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#388 |
Użytkownik Forum
|
![]() Rotfl też nie lubie Suzaku xDD Każdy ma swój gust
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#389 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Usako
Heh to masz pecha : D.. To może zna ktoś jakieś dobre anime typu: Kryminał coś jak Death Note,czy Humor jak Lucky Star?
![]() |
![]() |
#390 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ouran High School Host Club XD jak z komedii : D
"GDYBYS BYL, CHOC W POLOWIE CZLOWIEKIEM JAK LUDZIE, KTORYMI GARDZISZ TEN SWIAT BYLBY LEPSZYM MIEJSCEM!" Wlochaty "Każdy chce, by jego prawda była tą jedyną. Bo przecież moja racja jest najmojsza, prawda? Daleko nam wciąż do otwartych społeczeństw, które rozumieją, że ludzie są różni, wyznają różne wartości, chcą w życiu różnych rzeczy." Marta Wawrzyn/ pardon.pl |
![]() |
![]() |
![]() |
#391 |
UnlimitedWarnWorks
Data dołączenia: 14 01 2004
Lokacja: Warszawa
![]() |
![]() Dzisiaj mialem ostatnia mature, wiec zaczynaja mi sie wakacje do konca wrzesnia
![]() Oto co zamierzam obejrzec w tym czasie: OHSHC Dokoncze zero no tsukaima Bleach Lucky Star Girls bravo(?) Elfen Lied Great Teacher Onizuka One Piece Chobits Spirited Away Macie jeszcze jakies propozycje? ;> Bo to co wymienilem, to starczy moze na pol miesiaca ![]() [te juz widzialem, wiec ich nie wpisujcie] Dragon Ball Naruto Onegai Teacher Onegai Twins Death Note Green Green Ichigo 100% Byousoku 5 centimeter Toki wo Kakeru Shoujo Love Hina Fullmetal alchemist Appleseed [te juz widzialem, wiec ich nie wpisujcie] Ostatnio edytowany przez Tompior - 21-05-2008 o 22:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#392 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#393 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tasiemca One piece,Kinówki : Death Note The Move,The Move 2....
mmm,......
(Oj tam że nie ma takiego słowa, Shakespeare też bawił się w Neologizmy!) Ostatnia notka jest o czymś w miarę... no właśnie, w miarę jaka? Przekonajcie się sami. Ostatnio edytowany przez Rayza - 21-05-2008 o 21:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#394 |
Użytkownik Forum
|
![]() Grobowie Świetlików, Clannad, Kanon, Air
|
![]() |
![]() |
![]() |
#395 |
UnlimitedWarnWorks
Data dołączenia: 14 01 2004
Lokacja: Warszawa
![]() |
![]() Oba filmy DN widzialem. Ogolnie straszny crap
![]() One piece dodaje do listy. Great teacher onizuka tez. Chobits rowniez ;D No i kinoweczka - Spirited Away. Dzieki Thero, za dobre propozycje ![]() Ostatnio edytowany przez Tompior - 21-05-2008 o 22:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#396 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 09 2007
|
![]() A oglądaliście też może DN Live Action polecam
|
![]() |
![]() |
![]() |
#397 |
Użytkownik Forum
|
![]() to wersja Anime, czy wersja Realistyczna ?
![]() |
![]() |
#398 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja polecam Chrno Crusade ,Higurashi no naku koro ni kai i jeszcze xxxHolic (nie to nie hentai)
![]() |
![]() |
![]() |
#399 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 09 2007
|
![]() DN wersja realistyczna ale i tak warta obejrzenia.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#400 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 04 2006
Lokacja: Hinamizawa
![]() |
![]() I znowu dawno mnie tu nie było, rok się kończy więc nie bardzo mam czas na anime ( nie nie uczę się, jakoś tak weny na oglądanie nie mam), albo biorę się za rysowanie. Jakoś tak mnie wzięło. Kumpel narysował jakieś oko, potem przerysowałem... i całkiem fajnie mi idzie... tylko teorii jest dużo jak się chce proporcje ciała zachować.
Swoją drogą w pierwszym poście jest lista anime jakie widziałem, ale to dawno temu. Umieszczą nową listę v2.0 i plan na najbliższe miesiące bo ktoś chciał jakieś anime na wakacje. Obejrzane(lub w trakcie oglądania): 1.Naruto 2.Shippuuden 3.Bleach 4.Full Metal Alchemist 5.Bakuretsu Tenshi 6.Bokusatsu Tenshi Dokuro-chan 7.Bokusatsu Tenshi Dokuro-chan 2nd series 8.Shakugan no shana 9.Shakugan no shana second 10.Devil May Cry 11.Hellsing 12.Disgasea 13.Air TV 14.Green Green 15. Onegai Teacher 16.Zero no tsukaima 17.Ouran Hight School Host Club 18.Haruhi Suzumiya no Yuuutsu 19.Tokimeki Memorial: Only Love 20.Soul Eater 21.Lucky Star 22.Tenjou Tenge 23.Clannad 24.Tiger Mask xD 25.He is My master 26.Ikkitousen 27.Death Note 28.Witch Hunter Robin 29.Slayers 30.Sailor Moon 31.Fate/Stay Night 32.Elfen Lied Do Obejrzenia przez wakacje: 1.Kanon 2.Shuffle! 3.Neon Genesis Evangelion 4.Hellsing Ultimate 5.Kaze no Stigma 6.Karakon 7.Ninja Scroll 8.Full Metal Panic 9.Full Metal Panic fumoffu 10.Full Metal Panic: Second Raid 11.Code Geass 12.Black Lagoon 13.Myself-Yourself 14.Love Hina 15.Ichigo 100% 16.Dragon Ball 17.Air Gear 18.Chrno Crusade 19.Maki Sengi 20.Onegai Twins 21.Trigun 22.Gundam Seed Jak znacie coś godne polecenia to piszcie, bo znając mnie obejrzę to wszystko do wakacji -.-. Corgar Frizz Ostatnio edytowany przez Corgar Frizz - 22-05-2008 o 16:12. |
![]() |
![]() |