|
|
#382 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 07 2007
Lokacja: Pro'cław
Imię: Pro'stoo
Profesja: Elder Druid
Gildia: Fatal Illusion
Świat: Astera
Poziom: 50+
|
Oo men Kirgo naprawdę sexowny loot masz,
gz all ! btw: freezy mniejsze - czyżby powrót ? zobaczymy za jakieś kolejne dni.
|
|
#383 |
|
Guest
|
@Up
Pro'stoo comz plx :L for ju xE: ![]() |
|
|
#385 |
|
Użytkownik Forum
|
Uhhuehue, nie chciało sie skillować nowego knighta, co XD?
No ale jak już wróciłeś na tego chara to teraz odrób te 45 lvli xdd edit@ Coś od brata, nie chce mu sie logować na swoje acc xd: ![]() A u mnie coś takiego: 01:06 Niros Noan tiano [79]: exevo gran mas frigo Miał już RED'a, kurwa mać. Ostatnio edytowany przez Vhaloir - 12-02-2008 o 03:08. |
|
|
|
|
#387 |
|
Użytkownik Forum
|
Zapomniałem dać wczoraj...
Padł za to, że zabił mi beho kiedy biłem afkera ![]() edit@ ![]() Ostatnio edytowany przez Vhaloir - 12-02-2008 o 18:52. |
|
|
|
|
#389 |
|
Użytkownik Forum
|
Przeszkadzał nam, zlagowało go i skończył tak:
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Vhaloir - 12-02-2008 o 19:23. |
|
|
|
|
#390 |
|
Użytkownik Forum
|
A Ty jesteś taki zajebisty na tym swoim pvp, (zajebiste pvp, 'f1 i f2') że już wyłapałeś hunta, nie? huasheuashe.
Nvm, idź stąd lizodupcu bo ja już skończyłem ; ) Stary ssik ![]() Ostatnio edytowany przez Vhaloir - 12-02-2008 o 23:45. |
|
|
|
|
#394 | |
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
![]()
Ostatnio edytowany przez Siusiukupalele - 13-02-2008 o 14:20. |
|
|
|
|
|
#396 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2007
Lokacja: Szczecin <3
|
Freez _/ gapiłem się tylko jak mnie zabijają a typ czekał na loota ;\
![]() No cóż, niestety zdarza się :< Retired póki nie zdecyduje, że chce mi się odrabiać skille Prędko mnie nie zobaczycie... Pzdr i gl wszystkim kumplom z gildii w dalszej grze :*
Ostatnio edytowany przez Iks_D - 13-02-2008 o 15:36. |
|
|
|
|
|
#397 |
|
Użytkownik Forum
|
Parę literówek ale co tam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() W sumie to się ładnie obłowiliśmy z tych śmieci i runek : x |
|
|
|
|
#398 |
|
Użytkownik Forum
|
up@
Dobra, Ty zmieniłeś swój to ja zmienię swój ; d ![]() ![]() zidi@ Fatalne to są twoje próby bycia fajnym, zakompleksiony bachorze. Kolegów tu nie znajdziesz wiec wypierd*laj i dorośnij w końcu edit@ ![]() Ostatnio edytowany przez Vhaloir - 13-02-2008 o 19:55. |
|
|
|
|
#399 |
|
Użytkownik Forum
|
@Gogogogo All Fatall!
#Dalej Dalej Vhal Traperuuu! : O ![]() - Zidi Wypierdzielaj stąd bo robisz z siebie co raz wiekszego błazna! ![]() ![]()