![]() |
#382 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 07 2007
Lokacja: Pro'cław
Imię: Pro'stoo
Profesja: Elder Druid
Gildia: Fatal Illusion
Świat: Astera
Poziom: 50+
|
![]() Oo men Kirgo naprawdę sexowny loot masz,
![]() ![]()
#383 |
Guest
|
![]() @Up
Pro'stoo comz plx :L for ju xE: ![]() |
![]() |
#385 |
Użytkownik Forum
|
![]() Uhhuehue, nie chciało sie skillować nowego knighta, co XD?
No ale jak już wróciłeś na tego chara to teraz odrób te 45 lvli xdd edit@ Coś od brata, nie chce mu sie logować na swoje acc xd: ![]() A u mnie coś takiego: 01:06 Niros Noan tiano [79]: exevo gran mas frigo Miał już RED'a, kurwa mać. Ostatnio edytowany przez Vhaloir - 12-02-2008 o 02:08. |
![]() |
![]() |
#387 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zapomniałem dać wczoraj...
Padł za to, że zabił mi beho kiedy biłem afkera ![]() edit@ ![]() Ostatnio edytowany przez Vhaloir - 12-02-2008 o 17:52. |
![]() |
![]() |
#389 |
Użytkownik Forum
|
![]() Przeszkadzał nam, zlagowało go i skończył tak:
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Vhaloir - 12-02-2008 o 18:23. |
![]() |
![]() |
#390 |
Użytkownik Forum
|
![]() A Ty jesteś taki zajebisty na tym swoim pvp, (zajebiste pvp, 'f1 i f2') że już wyłapałeś hunta, nie? huasheuashe.
Nvm, idź stąd lizodupcu bo ja już skończyłem ; ) Stary ssik ![]() Ostatnio edytowany przez Vhaloir - 12-02-2008 o 22:45. |
![]() |
![]() |
#394 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() Ostatnio edytowany przez Siusiukupalele - 13-02-2008 o 13:20. |
|
![]() |
![]() |
#396 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2007
Lokacja: Szczecin <3
|
![]() Freez _/ gapiłem się tylko jak mnie zabijają a typ czekał na loota ;\
![]() No cóż, niestety zdarza się :< Retired póki nie zdecyduje, że chce mi się odrabiać skille Prędko mnie nie zobaczycie... Pzdr i gl wszystkim kumplom z gildii w dalszej grze :*
Ostatnio edytowany przez Iks_D - 13-02-2008 o 14:36. |
|
![]() |
![]() |
#397 |
Użytkownik Forum
|
![]() Parę literówek ale co tam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() W sumie to się ładnie obłowiliśmy z tych śmieci i runek : x |
![]() |
![]() |
#398 |
Użytkownik Forum
|
![]() up@
Dobra, Ty zmieniłeś swój to ja zmienię swój ; d ![]() ![]() zidi@ Fatalne to są twoje próby bycia fajnym, zakompleksiony bachorze. Kolegów tu nie znajdziesz wiec wypierd*laj i dorośnij w końcu edit@ ![]() Ostatnio edytowany przez Vhaloir - 13-02-2008 o 18:55. |
![]() |
![]() |
#399 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Gogogogo All Fatall!
#Dalej Dalej Vhal Traperuuu! : O ![]() - Zidi Wypierdzielaj stąd bo robisz z siebie co raz wiekszego błazna! ![]() ![]()