![]() |
#381 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2005
Lokacja: Mordor
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Druid
Poziom mag.: 45
|
![]() Haha, a pomyślałeś, że takiego fenomenu może w ogóle nie być?
![]() |
![]() |
|
![]() |
#382 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2008
Stan: Niegrający
Imię: Breakah
Profesja: Rookstayer
Świat: Eternia
Poziom: 20
Skille: 18/22
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() |
![]() |
#383 | |
Moderator
Data dołączenia: 10 05 2005
Lokacja: Szczecin
|
![]() Cytuj:
Dużo raperów ma naprawdę inteligentne teksty. Polecam Łonę: Biznesmen Co to będzie Frużki wolą optymistów Nic dziwnego Nic z tego nie będzie Nie gadaj tyle Nie słuchać przed 2050 Nie ufajcie Jarząbkowi Raperzy są niedobrzy Reż tę herbę Włamywacz Złota rybka http://www.teksty.org/l2/lona/ - puść sobie parę kawałków i czytaj teksty. Jeśli ten raper Cię nie przekona do hip hopu to już nie wiem kto, wg mnie to jest geniusz nad geniusze. Jeśli zainteresujesz się, daj znać podam Ci następną listę dobrego rapu ![]()
![]() |
![]() |
#384 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#385 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 09 2006
Lokacja: Eudezet
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Btw, wczorajszy koncert OSTRego - kozak ![]() @topic Ciekawi mnie, to myślicie o Tymonie? Jak dla mnie, liryczny geniusz. Większość z was, zna go zapewne z utworu 'Oto ja'. Zachęcam do przesłuchania kawałków 'Ławka w centrum świata' i 'Zmysłów 5' z albumu o tej samej nazwie, oraz polecam płytkę 'Magierski/Tymon - Oddycham Smogiem'. @down ah no tak, on z Twojego miasta przecież ![]() ![]()
signed. ![]() Ostatnio edytowany przez Snopeczek - 25-04-2009 o 00:21. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#386 |
Moderator
|
![]() No ja się pochwalę, bo byłem
![]() Dał koncert na dniach morza, było dobrze ![]()
![]() |
#387 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 18 01 2008
|
![]() Cytuj:
Ja polecam kawałki Eldoki, szczególnie Nie pytaj o nią ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#388 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2005
Lokacja: Krosno
Imię: Seecinha
Świat: Astera
Poziom: 123
![]() ![]() |
![]() Ja kupilem i nie żałuje.. jak dla mnie Mes tworzy niesamowite rzeczy. cały czas zaskakuje muzycznie(większość utworów jest skomponowana, bez sampli), tekstowo i flow.. to na jakim luzie plynie na bicie... poezja. +dograne wokale Flow i K8. Ma swój styl.. wolę po prostu taką płyte kupić niż ściągnąć jakichś potwarzających się dupków. kozacka płyta. jak slucham kawałków to wyzwalają we mnie jakieś emocje... a to chyba najwazniejsze.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#389 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 12 2007
Lokacja: wwa
Stan: Początkujący
Imię: Oskar Wielki Knight
Profesja: Elite Knight
Świat: Astera
Poziom: 118
Poziom mag.: 7
|
![]() Płyta Mesa całkiem , ale spodziewałem się po nim czegoś lepszego.
A płyta Fundacji , nie jest zła ale też super nie jest , jednak można posłuchać. "wolę po prostu taką płyte kupić niż ściągnąć jakichś potwarzających się dupków" A czy Mes nie nawija tylko o panienkach i o piciu? :|
16:01 Bejc [74]: KTO NIE TWIERDZI ZE PL JEST THE BEST TEGO WYZWE NA POJEDYNEK PIESZY LUB KONNY ( BRON DO WYBORU ) !!!!!!1111111111111111 17:03 Bejc [74]: no co 17:03 Bejc [74]: krzyzakow czytalem 17:03 Bejc [74]: i tak tak bylo 10:23 Oskar Wielki Knight [118]: grozisz mi? 10:23 Shamshin [99]: no groze Ostatnio edytowany przez kleofast - 25-04-2009 o 10:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#390 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#392 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
a co do plytki juniora - swietna, dawno nie slyszalem lepszej plyty z tego gatunku ; p a co do rapu? taka troche smiechowa piosenka : Bas Tajpan & Miuosh - Flipinflappin ; p |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#393 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @up
o tak, bas tajpan i miuosh idealne połączenie dancehallu, rapu :> już w maju jest ich koncert u mnie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#394 | |
Moderator
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#395 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @up
haha, no no, jest dobre, jak byłem na Rap Roucie w Łodzi, to też to zapodał, ale zmienił refren. Było: co? co? co? Twoja Stara! co? co? co? Wy*******aj! |
![]() |
![]() |
![]() |
#396 |
Moderator
|
![]() http://w282.wrzuta.pl/audio/2prZlBBB...nakoz.org_.mp3
HAHAHA CO SKIT TO NIE MOGE! ![]() POZDRAWIAM WSZYSTKICH MAŁOLATÓW Z OSIEDLA!
![]() |
#397 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: Płock
Stan: Niegrający
Świat: Danubia
|
![]() A slyszeliscie wywiad Peji o slumsattack.pl?
http://www.hip-hop.pl/news/projector.php?id=1240642973 http://www.forum.slums-attack.pl/vie...st=0&sk=t&sd=a http://slumsattack.pl/djdecks/25kwietnia.jpg beka, co?
Traktuj swoich żolnierzy jak ukochane dzieci, a z chęcią zginą wraz z Tobą. Lecz jeśli staniesz się dla nich tak łagodny, że nie będziesz w stanie wysłać ich do bitwy, tak dobry, że nie bedziesz w stanie nimi dowodzić, tak niepewny, że nie zdołasz zaprowadzić porządku, staną się bezużyteczni, jak rozpuszczone dzieci. Lastfm.pl |
![]() |
![]() |
![]() |
#398 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#399 |
Użytkownik Forum
|
![]() a juz apropo zagranicznego rapu - slyszal ktos moze o Quasimoto? (inna ksywa Madliba), zajebiste bity, a ten glosik taki smieszny, ale fajny : p
a co juz do polskiej muzyki - Bas Tajpan & Miuosh - kozak, Bas takie klimaty reggae, ragga ale troche tam rapu jest, a Miuosh no to juz raper : pp Fandango Gang - kozacka płyta @Snopeczek rob ten rap dalej ; dd tylko troche wycisz bit bo slabo slychac glos i zrob sobie majspejsa to bedziesz tam wrzucal kawalki a nie na wrzute : D |
![]() |
![]() |
![]() |
#400 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 10 2006
|
![]() Płytka nowa Mesa- "Zamach na Przeciętność"- jak dla mnie rewelka.
Ale do "Kwiatów zła" Piha troche jeszcze brakuje. Aktualnie wg mnie top 3 to Pih OSTR Eldo (kolejnosc przypadkowa) wszyscy 3 robią kozacką muzykę. pZdR |
![]() |
![]() |