![]() |
#382 |
Guest
|
![]() Moje sski
![]() Maly Adv ![]() i jeszcze jeden ;] ![]() gdy robilem runki przyszedl kumpel i wybralismy sie na "" questa "" LOL ![]() a tu taki hitek Sux bo dopiero m lvl zaczalem jechac na powaznie ![]() Gdy zrobie 50 bp hmm dla pewnego high levla ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#383 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 12 2003
Lokacja: End of the World Liczba postów: 1337
|
![]() Hrhr
![]() Hrhr ![]() Loot z 8h na Hero ![]() Ostatnio edytowany przez Tychanowicz - 04-03-2005 o 23:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#384 |
Guest
|
![]() Lobek fajny Loot
![]() |
![]() |
![]() |
#385 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 03 2005
Lokacja: Grodzisk Mazowiecki
|
![]() A to kolejny advanced
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#386 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Poland (Gdańsk)
Profesja: Elite Knight
Świat: Nova
Poziom: 150
|
![]()
![]() |
#387 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2005
Lokacja: BiaŁysToK ._.
Stan: Niegrający
Imię: Maxi skywarien
Profesja: Sorcerer
Gildia: n0ne
Świat: n0ne
Poziom: 35
Skille: >.<
Poziom mag.: 52
|
![]() Ostrzegam Astral de va gra ale Grzyb-sorcerer gdy przechodzilem piechta do ab powiedzial siema geju zrugalem go na priv i mowil ze jest astral ostrzegam all z calmy ze to zlodziej i najwiekszy n00b jesli ktos go zna lepiej niech go znielubi mowie to do tych co zostali owaleni przez n00ba tego to tyle chcialem powiedziec ..
![]() |
#388 |
Użytkownik Forum
|
![]() Kolejny dzień, kolejne Hero, kolejny level
![]() ![]() Noi porządniejszy loocik z Hero...od 9h( pomijając C Armor i C Helmet ) ![]() Btw.Koral nie wiem co bym bez Ciebie zrobil...pozdro dla Ciebie ~~BeHe Quest Witaj~~ |
![]() |
![]() |
![]() |
#389 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 12 2004
Lokacja: Lublin
Stan: Na Emeryturze
Imię: Spellcaster Qri
Profesja: Sorcerer
Gildia: No Mercy
Świat: Calmera
Poziom: 54
Skille: 21/27
Poziom mag.: 54
|
![]() widze, ze wiedzie wam sie calkiem najs
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#390 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Poland (Gdańsk)
Świat: Nova
Poziom: 150
|
![]() Level
![]() Bk More ![]() Urodziny Tamki (Wszystkiego Najl =*) ![]() Tutaj chcialem ladnie ale Agusia nie byla do mnie przekonana ![]() ![]()
![]() |
#391 |
Użytkownik Forum
|
![]() Kolejny dzień, kolejne Hero, BeHe Quest
![]() ![]() Nienajlepsze UE Notora ![]() Loocik z BeHe Questa ![]() Loot z Hero z 11 godzin ( jak zwykle słaby ) ![]() Noi dobity dzisiaj lvl-ek ![]() ![]() Btw. Notor i Koral dziekuje Wam Miśki za wszystko ![]() Ostatnio edytowany przez Tychanowicz - 09-03-2005 o 12:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#392 |
Użytkownik forum
|
![]() Chcialem tylko powiedziec cya all nie bede sie rospisywal koncze z tibia.Kocham Was wiecie o tym.Xanture ja naprawde myslalem ze jestesmy kumplami,trudno ciesz moimi itemkami nara.ps Srry Lobek ze nie pojde z toba na hunta juz :/ ,srry Czarus(zul)wiesz za co ,srry Viparo i Zephim za to ze guilidie mielismy miec razem a nie bedziemy mieli.Papa Docia kocham cie .Pozdro for all my friends and thx for all
![]() Ostatnio edytowany przez Lord of Destracktion 2 - 07-03-2005 o 21:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#393 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Jarosław
Stan: Aktywny Gracz
Imię: NANERENDERIEL
Gildia: POLANIE
![]() |
![]() przykro Lord, ale jestes kolejnym przykladem naiwnosci. w tej grze nie ufa sie nikomu ! jak konczysz to zegnaj, jak nie to: BR?
. Level: . . .. ... 142 143 144 145 146 147 148 ... .. . . . Sword: . . .. ... 92 93 94 95 96 97 98 ... .. . . . Shield: . . .. ... 86 87 88 89 90 91 92 ... .. . . i ty mozesz kupic pacca prosto od Cipsoftu poczytaj poradnik: forum tibia.pl -> poradniki -> "Nowa metoda płatności - przelew bankowy" |
![]() |
![]() |
![]() |
#394 |
Użytkownik forum
|
![]() Papa Nane chcialem tylko zobaczyc czy mozna zaufac koledze polakowi nie mozna naprawde ludzie nie ufajcie nikomu!!!Cya all!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#395 |
Zbanowany
Data dołączenia: 20 01 2005
Lokacja: Pupcia
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Rexis ftw
Gildia: Deities of Heaven
Świat: Zanera
Poziom: 113
Skille: 90/85
![]() |
![]() Wspolczuje
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#396 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: nie rozumiem pytania
Stan: Aktywny gracz
Imię: Veneos
Gildia: Perly Lotry
Poziom: 75
Skille: 82/81
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Ty qna Lordzik a ja to co sasiad jakis :> Twoj eq jest pociagajacy jak miriam to sie nie dziw ze ktos sie rzucil ;p <lol2> jestes kolejnym wyzwolonym z tej gry
![]() ![]() ![]() ![]() Lobek gz tego tam wszystkiego Czarus "mogl mi dac chociaz bohy" buehehe sa ludzie i parapety ale zeby sie klamka urodzic ? to ja juz nie wiem Nane pozamiataj tam troche i wystaw cos na allegro ( btw. ktos z calmy tam e-plate wystawil :O jak ktos wie to niech zapisze do mnie ) Korial sorka ale nie zdazylem wyszkolic SKrzydel zeby Cie pograzyc ![]() reszty to mi sie nie chce komentowac bo by mi stawy zardzewialy Notoryczmy Miotacz Sledzi: pij mleko bedziesz Notor << on juz ma manie ;p
Linux is like a wigwam - no Windows, no Gates, Apache inside. ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Blind Guardian - 22-08-2005 o 09:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#397 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2005
|
![]() Hehe ladne ssy kiedys gralem na Calmerze ale to byly dawne czasy wy to jeszcze newbie byliscie a co do zephima to jest to zwykly n00bas ktury chcial kazdemu wkrecic ze go hacknolem <lol> co prawda czesc n00basow uwierzyla ale nie najlepsi qmple ze tak powiem przyjaciele czyli Janusz (Johnnyb) , i Staszek (Iwan II) oraz wiele innych rowniez co do Astral de va raz dzieki niemu caly eq sie poszedl walic to dostal rooka osobiscie odemnie zwykly ass licker i nikt wiecej teraz w dodatku zlodziej
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#398 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 03 2005
|
![]() Czy komus z was ''zniknel'' parcel wart ~120k ktory wyslalisicie do kumpla ? Bo ja wyslalem i moj rl kumpel Iron Zarek mowi ze jej nie dostal.....byl tam moj caly eq
![]() Ostatnio edytowany przez ZioM-PL - 08-03-2005 o 15:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#399 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 11 2004
Lokacja: ab'dendriel
|
![]() Ludzie powiedżcie mi tylko 1 rzecz jak wy to robicie że konczycie z tibiom . ja tego nie rozumiem juz jakieś 100 razy mówiłem że z nia koncze a tuna 2 dzien bowa postac ja chyba jakis uzalezniony jestem a do hu** coraz gorsze oceny
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#400 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2004
Lokacja: Stwa
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Cytuj:
|