Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów

Notki

Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 14-09-2005, 22:07   #381
Khazar
Użytkownik Forum

Khazar's Avatar

Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Jaroslaw

Stan: Na emeryturze
Khazar ma numer GG 2714125
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez bykuu
ty pilnuj swojej titanii dzieciaku i nie podskakuj jak sie do ciebie nie zwracam, chyba ze nie trybisz ze kierowalem swoja wypowiedz do tamtych 2 kolesi ale spoko rozumiem ze w twoim wypadku myslenie moze cholernie bolec
mnei smieszy jak ktos pisze ze za zrobiebie 50lvl musial placic buahauahauhua moze jakis namefaker z rooka mu taki nuemr wyjechal
mnie bynajmniej nie spotkala sytuacja zeby mnie ktos z expowiska wywalil czy musial placic za skille czy lvl no ale jak ktos nie umie grac i sam sobie stwarza problemy a potem ma pretensje do calego swiata to w sumie nawet szkoda komentowac
nie wyobrazam sobie zeby na arcanii mozna bylo oberwac za sama chec do zycia bo co jak co graja tam ludzie na poziomie (przynajmniej polacy)
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Pumba
Wszyscy gadają, że EZ walczy o wolność. ŚMIESZNI JESTEŚCIE. Przed chwilą Wiatrak De'omerta musiał oddawać swoje eq Ca'fuze za FRIKO. Tak ma wyglądać wolność na arcani ??. Wolę jak rządziły turle. "Jedynie" nadużywali PA. Expiłeś, a tu turles wygania cię z expowiska. A jak będzie przy EZ ????. BIG HU*NIA. Może tera powiem coś ze swego przykładu. 13 sorc z redem zarąbał mi crusadera, to go zabiłem (tak każdy by zrobił na moim miejscu). Po chwili loguje się Arathor Yervion i pisze: pay 20k or hunted. Teraz czuję się jak na isarze, kiedy Del'Toro panowali serwem. Wbiłeś 50 lvl to musiałeś im płacić, abyś mógł dalej expić. To mam pytanie. O CO WALCZY ERA ZERO ??. O WOLNOŚĆ CZY ABY PANOWAĆ NAD SERVEM, JESZCZE BARDZIEJ NIŻ TURLE. ??. Bo mi się zdaje że o to 2 walczą. >.<. Taka jest moja opinia i prawdopobnie taka pozostanie, dopóki mi ktoś nie sprubuje wytłumaczyć tego. (ci co zaczną wyzywać mnie od noobów to sami są. BO TO JEST TYLKO MOJE ZDANIE NA TEN TEMAT)

czytanie ze zrozumieniem sie klania, dzieciaku... i skad ****a niby wiesz ze nie gram na arcanii? zobacz sobie moj acc i dopiero sie odzywaj. ogolnie sam napisales ze nie wiesz jak to teraz jest na arcanii a zgrywasz wielkiego znawce...

"To miejsce na mapie, gdzie kończy się papier, gdzie farba sie zmywa, Polska się nazywa..."
Khazar jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 14-09-2005, 22:12   #382
Pumba
Użytkownik Forum

Pumba's Avatar

Data dołączenia: 05 01 2005
Lokacja: pod schodami

Domyślny

Cytuj:
ty pilnuj swojej titanii dzieciaku i nie podskakuj jak sie do ciebie nie zwracam, chyba ze nie trybisz ze kierowalem swoja wypowiedz do tamtych 2 kolesi ale spoko rozumiem ze w twoim wypadku myslenie moze cholernie bolec
mnei smieszy jak ktos pisze ze za zrobiebie 50lvl musial placic buahauahauhua moze jakis namefaker z rooka mu taki nuemr wyjechal
mnie bynajmniej nie spotkala sytuacja zeby mnie ktos z expowiska wywalil czy musial placic za skille czy lvl no ale jak ktos nie umie grac i sam sobie stwarza problemy a potem ma pretensje do calego swiata to w sumie nawet szkoda komentowac
nie wyobrazam sobie zeby na arcanii mozna bylo oberwac za sama chec do zycia bo co jak co graja tam ludzie na poziomie (przynajmniej polacy)
Powiem ci, że jesteś skończonym kretynem. Przeczytaj mój text, dopóki go nie zrozumiesz, ok ?? (specjalnie dla ciebie zaznaczę kolorem, bo gdybyś przeczytał ze 100x razy to i tak byś go nie zrozumiał)
Pumba jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 14-09-2005, 22:19   #383
Khazar
Użytkownik Forum

Khazar's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Pumba
Powiem ci, że jesteś skończonym kretynem. Przeczytaj mój text, dopóki go nie zrozumiesz, ok ?? (specjalnie dla ciebie zaznaczę kolorem, bo gdybyś przeczytał ze 100x razy to i tak byś go nie zrozumiał)
tak to jest ak jakis debil dorwie sie do klawiatury i pisze co popadnie. a na dodatek wszystkich mlodszych od siebie wyzywa od dzieciakow, jakby sam 40 lat mial -.-

"To miejsce na mapie, gdzie kończy się papier, gdzie farba sie zmywa, Polska się nazywa..."
stary 14-09-2005, 22:20   #384
Pumba
Użytkownik Forum

Pumba's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Namefaker: Mediota Del'Toro. Jak wyszedłem z dp ab(na mainie bykuu) to dostałem bolt+sd. To też było fake jak hp mi spadało ??
stary 14-09-2005, 22:37   #385
bykuu
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 01 08 2004

Imię: Bykuu Mawr
Profesja: Royal Paladin
Świat: Arcania
Domyślny

piszesz ze czujesz sie jak na isarze gdzie musiale splacic za 50lvl to znaczy ze podobne rzeczy dotknely ciebie na arcanii wiec co sie burzysz

i do kogos tam: gdzie ja napisalem ze nie gram juz na arcanii i nie wiem jak teraz jest?

wiadomo na kazdym serverze wystepuja powerabuserzy ale od tego sa liderowie ich gildi zeby w razie czego z nimi zalatwiac sprawe i przez pryzmat takich incydentow nie mozna porownywac serwera do isary bo co tam sie dzialo swego czaus to daleko szukac gdziekolwiek

Ostatnio edytowany przez bykuu - 14-09-2005 o 22:41.
bykuu jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 14-09-2005, 22:39   #386
bykuu
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Khazar de'Shar
tak to jest ak jakis debil dorwie sie do klawiatury i pisze co popadnie. a na dodatek wszystkich mlodszych od siebie wyzywa od dzieciakow, jakby sam 40 lat mial -.-
wogole to moj drogi ciebie nie wyzywam wiec i ty zachowaj dla siebie te wycieczki osobiste
to ze raz nazwalem cie noobem to twoja wina bo pierwszy mnie tak nazwales jakby moj post sie ciebie tyczyl a tyczyl sie dwoch innych osob
stary 14-09-2005, 22:45   #387
Thomasi
Użytkownik Forum

Thomasi's Avatar

Data dołączenia: 31 07 2004
Lokacja: Warszawa

Imię: Tomasi
Profesja: Master Sorcerer
Domyślny

a myslalem z enic mnie nie rozsmieszy juznajglupsze jest jak ktos nic nie wie a madrosci wymysla...po 1 masz lvl umiesz grac rzadzisz to oczywiste jak rzadzisz to zabijasz tego kto ci przeszkadza oraz ustalasz zasady i jak sie komus nie podobaja to wyjazdjakos ja z takiego zalozenia wychodze albo sie naucz grac tak zeby nie zawadzaca pa bylo jest i bedzie i nikt tego nie zmieni
stary 14-09-2005, 22:58   #388
Haan
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 02 05 2005
Lokacja: Dębica

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Nic nie mam do Ery. No moze nie dokońca.

Ara~ To PA ;/ Kilka krotnie miałem pzrez niego problemy ;/

Raz expie na larvach wpada Healer The Druid lvl podobny do mnie ale ***z tym. Msg Ar~ I wy***ali mnei bo expilem a oni chcieli.

2 raz. Zczaiłem gościa co ~20h na amcro jedzie i robi uhy. Okazało się że to pośredni znajomy Ar~ I znowu z nim problemy. Już 2 razy musiałem pzrerwać pzrez niego grę.

Haan, EK.
stary 14-09-2005, 23:12   #389
Pumba
Użytkownik Forum

Pumba's Avatar

Domyślny

Bykuu ja porównałem arcanię do isary. Nie napisałem, że za wbicie 50 lvl'a (na arcani) mam hunta. Na isarze musiałem płacić za nic, na arcani też mogę powiedzieć że za "nic" musiałem płacić. (płaciłem za śmierć 13 sorca, reda)
@Thomasi
Zgodzę się z tobą. Jak masz wyższy lvl i ktoś ci podskoczy to wiadomo że się zlikwiduje taką osobę. Tylko Arathor trochę przesadza z tym PA, co nie ??(proszę o odpowiedź szczerą)
stary 14-09-2005, 23:15   #390
Fala
Użytkownik Forum

Fala's Avatar

Data dołączenia: 08 05 2005

Stan: Niegrający
Imię: Falain
Profesja: Elite Knight
Poziom: 136
Domyślny :)

Fajnie sie czyta takie pier.dolki ale co do Pa to na innych serverach gorsze bywalo. Nie nazekajcie bo naprawde nie macie na co...

Pumba masz fajny nick xdd
Fala jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 14-09-2005, 23:24   #391
Pumba
Użytkownik Forum

Pumba's Avatar

Domyślny

Po przeczytaniu posta thomasi (po raz drógi ) przypomniało mi się że tibia to tylko gra i srań na nią najlepiej (czasami zapominam że tibia to tylko gra, ale napewno nie tylko mi się to zdaża )
@Fala
Wiem
stary 14-09-2005, 23:33   #392
dubros
Zbanowany

Data dołączenia: 27 01 2005

Imię: Ca'fuze
Poziom: 111
Poziom mag.: 20
Domyślny

wiartak dostal eq a atakowalsmy go bo zasluzyl przegral duela i wyzywal kolesa co z nim sie duelowal ...
dubros jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 14-09-2005, 23:44   #393
Khazar
Użytkownik Forum

Khazar's Avatar

Domyślny

Cytuj:
wogole to moj drogi ciebie nie wyzywam wiec i ty zachowaj dla siebie te wycieczki osobiste
to ze raz nazwalem cie noobem to twoja wina bo pierwszy mnie tak nazwales jakby moj post sie ciebie tyczyl a tyczyl sie dwoch innych osob
Cytuj:
taa, to ze w moim przypadku myslenei boli to nei jest wyzywanie/ublizanie....
nie kierowales do mnie ale wkurza mnei jak ktos pisze o czyms o czym pojecia nei ma.

Cytuj:
i do kogos tam: gdzie ja napisalem ze nie gram juz na arcanii i nie wiem jak teraz jest?
Cytuj:
Ja tam tyle juz gram a o wydarzeniach o ktorych opowiadacie czy podobnych nawet nie slyszalem.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Khazar~
ogolnie sam napisales ze nie wiesz jak to teraz jest na arcanii a zgrywasz wielkiego znawce...
a gdzie ja napisalem ze nie grasz juz na arcanii? napisales ze nie slyszales o takich wydarzeniach, co dla mnie jest rownoznaczne z tym ze nie wiesz jak to teraz jest. goscie sie napieprzaja po calej Tibii i wszystkich wyspach a Ty o tym nie slyszales?...

stary 15-09-2005, 00:56   #394
Telupeje
Użytkownik Forum

Telupeje's Avatar

Data dołączenia: 17 06 2004
Lokacja: Opole

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Poll
Olek na c*** mam gadac na czym sie powinno siedziec idioto...daje przyklady neich sami sobie poszukaja...
gg to syf a nie przykladxD szczegolnie to 7.0xDDDDDDD
nie wiem co za buc to robilxDDDDDDDD

Cytuj:
ponadto żeś sie przy***ał do mojego pvp,dla ciebie pvp to walenie hmmami...rotfl,a jak wojna na Beryli wybuchła to kogo sie pytales jak sie bic...jakie runy brac itd
NIe wiem; / chyba babci bo babcia to pvp master: D
to ty mi trules "bierz fbomby i mwalle!" ja sie nie pytalemxD a przynajmniej se nie przypominam : P

Cytuj:
pvp to umeijetnosc wykrozystania odpowiednich run,przedmiotow w odpowiednim moemncie,umeijetnosc uhania,walenie sd,mwallai tam gdzie trzeba,blokowanie zeby trapnac,a nie czytse pizganie zeby trafic-_-...ja przynajmniej kogos zabijam...a Ty?--'
Topfraggers:
14 Falearo
13 Excail
9 Narandell
9 Harlequin Vito
8 Althunus

Cytuj:
Sorry,ale mnie wkurzyles teraz,bo probuejsz szydzic ze mnie na tym forum juz kolejny raz--'...3 lata sie znamy idioto...
To tak dla zabawy...nie przejmuj siexDDDDDD

Cytuj:
a pozatym nie wierz ślepo że Del'toro Cie nie ruszy na tej twojej Beryli...bo predzej czy pozniej dostaniesz wciry.Już wielu tak gadało że Dt ich nie ruszy...--
Tak wiem....Swe Is PeKa!: ( Wojna juz jest w sumie wygrana to czemu mnie dalej trzymaja w DT? Nawet mi range podniesli: ) xDDDDD Juz ku.rwa nie moge sluchac tego pie.rdolenia "dt will kill ciebie!"; ( n/c-.- po tobie sie takiej glupoty nie spodziewalem-.-
stary 15-09-2005, 02:53   #395
bykuu
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Khazar de'Shar
taa, to ze w moim przypadku myslenei boli to nei jest wyzywanie/ublizanie....
nie kierowales do mnie ale wkurza mnei jak ktos pisze o czyms o czym pojecia nei ma.
a gdzie ja napisalem ze nie grasz juz na arcanii? napisales ze nie slyszales o takich wydarzeniach, co dla mnie jest rownoznaczne z tym ze nie wiesz jak to teraz jest. goscie sie napieprzaja po calej Tibii i wszystkich wyspach a Ty o tym nie slyszales?...
Te myslenie nie boli to juz bylo po tym jak sie wpieprzyles do gadki i nazwales mnie noobem wiec jak powiedzialem dopiero po tym jak sam zaczales.

A co ma obecna wojna do tego o czym pisaly te osoby czyli o przypadkach powerabusingu?

Wez lepiej wyluzuj poslady bo widze ze sie nie rozumiemy a nie chce mi sie dalej toczyc tej jalowej dyskusji
stary 15-09-2005, 08:07   #396
Poll
Zbanowany

Data dołączenia: 22 09 2003

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Telupeje
gg to syf a nie przykladxD szczegolnie to 7.0xDDDDDDD
nie wiem co za buc to robilxDDDDDDDD

NIe wiem; / chyba babci bo babcia to pvp master: D
to ty mi trules "bierz fbomby i mwalle!" ja sie nie pytalemxD a przynajmniej se nie przypominam : P

Topfraggers:
14 Falearo
13 Excail
9 Narandell
9 Harlequin Vito
8 Althunus

To tak dla zabawy...nie przejmuj siexDDDDDD

Tak wiem....Swe Is PeKa!: ( Wojna juz jest w sumie wygrana to czemu mnie dalej trzymaja w DT? Nawet mi range podniesli: ) xDDDDD Juz ku.rwa nie moge sluchac tego pie.rdolenia "dt will kill ciebie!"; ( n/c-.- po tobie sie takiej glupoty nie spodziewalem-.-
1.Jak wyjasnic komus co to IcQ,MSN?Najlepiej podac polski przyklad komunikatora juz pisalem na gg...tak koles bedzie mial swiadomosc co to.Weim ze gg to syf,dlatego mam tlena?--'
2.Sam pytałeś...i niemowielm tylko o mwallach ale dobra mow jak chcesz...mnie to malo obchodzi,prawda taka ze chyba nigdy nie widziales mojego pvp.Traf 130 mastera w biegu ponad 15 razy z sd to pogadamy...
3.Nie oszukujmy sie,cyz którykolwiek ztych fragów zrobiles Ty?
4.Ale wkurza mnie to;].bo podstaw niemasz
5.Olek ślepo wierz w swoje plecy na beryli...ale przecież oto chodzi żeby było zkim walczyć potem...omg...Oluś--'.Czy ja Ci źle życze?...
Poll jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 15-09-2005, 08:59   #397
Malyszek
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 09 06 2005
Lokacja: Cieszyn

Stan: Niegrający
Profesja: Paladin
Gildia: aktualnie
Świat: sie
Poziom: uce
Skille: fszkole
Poziom mag.: pa
Malyszek ma numer GG 7580090
Domyślny

Tu powinna być mowa o wojnie na Arcani a nie co sie dzieje na Beryli etc.

Completed 2nd dream - met Cascada in Berlin

-Techno 4 evah !
Malyszek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 15-09-2005, 13:08   #398
Sisterr
Użytkownik forum

Sisterr's Avatar

Data dołączenia: 11 09 2005
Lokacja: Koszalin

Imię: Sisterr
Problem

Dokładnie...Nie rozmywajcie tematu, bo aż tego sie nie chce czytać
Sisterr jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 15-09-2005, 14:21   #399
Telupeje
Użytkownik Forum

Telupeje's Avatar

Data dołączenia: 17 06 2004
Lokacja: Opole

Domyślny

@Poll
1.Wlaczyl bys czasem msn; / Zagramy se w flagi saperaxDDDDD
2.Moze; p nie pamietam a zreszta co za roznicaxD A 130 mastera to se moge trafic na OTSie bo na Beryli takowego nie ma: )A Sampzor takiego lvla nie zrobixDDDD Sciagnij OTS 7.4 dam ci IP i zobaczymy jakie masz pvp; )
3.ROTFL Przyjedz do mnie to ci pokaze jakie frizy mamxDDD Z frizami 10 sec to glupi pomysl sie pizgacxDDDD
4.=P
5.Nom...masz racje...oni (my) juz znalezli next przeciwnikow...i jakby mnie tez mieli bic to by mi nie mowili o tych przeciwnikachxD Moze i DT nie lubi polakow ale szanuja BW baranie;p

@Malyszek
PLZ nie bij mnie!: (

@Sisterr
To nie czytaj...nikt ci nie kaze; p

BTW. Poll. Widze, ze o ciekawych godzinach posty piszeszxD Ja o 6 rano bym sie pos.... jakbym mial posta pisacxDD

BTW2 : Lepiej czytac o sytuacji na Beryli niz posty tych 3-4 pacanow co juz kilka stron jada po sobie...; p

Ostatnio edytowany przez Telupeje - 15-09-2005 o 14:24.
Telupeje jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 15-09-2005, 15:21   #400
Sisterr
Użytkownik forum

Sisterr's Avatar

Data dołączenia: 11 09 2005
Lokacja: Koszalin

Imię: Sisterr
Domyślny

Chcesz se pogadać o Beryli ? Zaluż se temat a nie roz*******aj tematu o którym nic nie wiesz. To nie my mamy sie do ciebie dostosować ale ty to wszystkich. Skoro jest temat o Wojnie na Arcanii to pisz o tym a nie o jakis *******ach.
Chyba napisałem dość wyraźnie abyś to zrozumiał
Sisterr jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania