![]() |
#381 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Jaroslaw
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
czytanie ze zrozumieniem sie klania, dzieciaku... i skad ****a niby wiesz ze nie gram na arcanii? zobacz sobie moj acc i dopiero sie odzywaj. ogolnie sam napisales ze nie wiesz jak to teraz jest na arcanii a zgrywasz wielkiego znawce...
![]() |
|
![]() |
#382 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 01 2005
Lokacja: pod schodami
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#383 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#384 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#385 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Imię: Bykuu Mawr
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Dark Purples Faster Turtles
Świat: Arcania
|
![]() piszesz ze czujesz sie jak na isarze gdzie musiale splacic za 50lvl to znaczy ze podobne rzeczy dotknely ciebie na arcanii wiec co sie burzysz
i do kogos tam: gdzie ja napisalem ze nie gram juz na arcanii i nie wiem jak teraz jest? wiadomo na kazdym serverze wystepuja powerabuserzy ale od tego sa liderowie ich gildi zeby w razie czego z nimi zalatwiac sprawe i przez pryzmat takich incydentow nie mozna porownywac serwera do isary bo co tam sie dzialo swego czaus to daleko szukac gdziekolwiek Ostatnio edytowany przez bykuu - 14-09-2005 o 22:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#386 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
to ze raz nazwalem cie noobem to twoja wina bo pierwszy mnie tak nazwales jakby moj post sie ciebie tyczyl a tyczyl sie dwoch innych osob |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#387 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2004
Lokacja: Warszawa
Imię: Tomasi
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() a myslalem z enic mnie nie rozsmieszy juz
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#388 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 05 2005
Lokacja: Dębica
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Nic nie mam do Ery. No moze nie dokońca.
Ara~ To PA ;/ Kilka krotnie miałem pzrez niego problemy ;/ Raz expie na larvach wpada Healer The Druid lvl podobny do mnie ale ***z tym. Msg Ar~ I wy***ali mnei bo expilem a oni chcieli. 2 raz. Zczaiłem gościa co ~20h na amcro jedzie i robi uhy. Okazało się że to pośredni znajomy Ar~ I znowu z nim problemy. Już 2 razy musiałem pzrerwać pzrez niego grę. Haan, EK. |
![]() |
![]() |
![]() |
#389 |
Użytkownik Forum
|
![]() Bykuu ja porównałem arcanię do isary. Nie napisałem, że za wbicie 50 lvl'a (na arcani) mam hunta. Na isarze musiałem płacić za nic, na arcani też mogę powiedzieć że za "nic" musiałem płacić. (płaciłem za śmierć 13 sorca, reda)
@Thomasi Zgodzę się z tobą. Jak masz wyższy lvl i ktoś ci podskoczy to wiadomo że się zlikwiduje taką osobę. Tylko Arathor trochę przesadza z tym PA, co nie ??(proszę o odpowiedź szczerą) |
![]() |
![]() |
![]() |
#390 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2005
Stan: Niegrający
Imię: Falain
Profesja: Elite Knight
Poziom: 136
|
![]() Fajnie sie czyta takie pier.dolki ale co do Pa to na innych serverach gorsze bywalo. Nie nazekajcie bo naprawde nie macie na co...
Pumba masz fajny nick xdd |
![]() |
![]() |
![]() |
#391 |
Użytkownik Forum
|
![]() Po przeczytaniu posta thomasi (po raz drógi
![]() ![]() ![]() @Fala Wiem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#393 | |||||
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
nie kierowales do mnie ale wkurza mnei jak ktos pisze o czyms o czym pojecia nei ma. Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() |
![]() |
#394 | |||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2004
Lokacja: Opole
|
![]() Cytuj:
nie wiem co za buc to robilxDDDDDDDD Cytuj:
to ty mi trules "bierz fbomby i mwalle!" ja sie nie pytalemxD a przynajmniej se nie przypominam : P Cytuj:
14 Falearo 13 Excail 9 Narandell 9 Harlequin Vito 8 Althunus Cytuj:
Cytuj:
![]() |
![]() |
#395 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
A co ma obecna wojna do tego o czym pisaly te osoby czyli o przypadkach powerabusingu? Wez lepiej wyluzuj poslady bo widze ze sie nie rozumiemy a nie chce mi sie dalej toczyc tej jalowej dyskusji |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#396 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 22 09 2003
|
![]() Cytuj:
2.Sam pytałeś...i niemowielm tylko o mwallach ale dobra mow jak chcesz...mnie to malo obchodzi,prawda taka ze chyba nigdy nie widziales mojego pvp.Traf 130 mastera w biegu ponad 15 razy z sd to pogadamy... 3.Nie oszukujmy sie,cyz którykolwiek ztych fragów zrobiles Ty? 4.Ale wkurza mnie to;].bo podstaw niemasz 5.Olek ślepo wierz w swoje plecy na beryli...ale przecież oto chodzi żeby było zkim walczyć potem...omg...Oluś--'.Czy ja Ci źle życze?... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#397 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2005
Lokacja: Cieszyn
Stan: Niegrający
Profesja: Paladin
Gildia: aktualnie
Świat: sie
Poziom: uce
Skille: fszkole
Poziom mag.: pa
![]() |
![]() Tu powinna być mowa o wojnie na Arcani a nie co sie dzieje na Beryli etc.
![]() ![]()
![]() |
#399 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2004
Lokacja: Opole
|
![]() @Poll
1.Wlaczyl bys czasem msn; / Zagramy se w flagi saperaxDDDDD 2.Moze; p nie pamietam a zreszta co za roznicaxD A 130 mastera to se moge trafic na OTSie bo na Beryli takowego nie ma: )A Sampzor takiego lvla nie zrobixDDDD Sciagnij OTS 7.4 dam ci IP i zobaczymy jakie masz pvp; ) 3.ROTFL Przyjedz do mnie to ci pokaze jakie frizy mamxDDD Z frizami 10 sec to glupi pomysl sie pizgacxDDDD 4.=P 5.Nom...masz racje...oni (my) juz znalezli next przeciwnikow...i jakby mnie tez mieli bic to by mi nie mowili o tych przeciwnikachxD Moze i DT nie lubi polakow ale szanuja BW baranie;p @Malyszek PLZ nie bij mnie!: ( @Sisterr To nie czytaj...nikt ci nie kaze; p BTW. Poll. Widze, ze o ciekawych godzinach posty piszeszxD Ja o 6 rano bym sie pos.... jakbym mial posta pisacxDD BTW2 : Lepiej czytac o sytuacji na Beryli niz posty tych 3-4 pacanow co juz kilka stron jada po sobie...; p
Madrid, cabron, saluda el campeon!!! Ostatnio edytowany przez Telupeje - 15-09-2005 o 14:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#400 |
Użytkownik forum
|
![]() Chcesz se pogadać o Beryli ? Zaluż se temat a nie roz*******aj tematu o którym nic nie wiesz. To nie my mamy sie do ciebie dostosować ale ty to wszystkich. Skoro jest temat o Wojnie na Arcanii to pisz o tym a nie o jakis *******ach.
Chyba napisałem dość wyraźnie abyś to zrozumiał |
![]() |
![]() |