![]() |
#381 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 09 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Początkujący
Profesja: Sorcerer
|
![]() A gdzie ja napisalem, że skille spadaja po jednym deadzie? Akurat ty Sting przy mnie to jestes zero, więc z takimi komentarzami to sie schowaj. I wiesz co? Bardzo duzo sie zmienilo - wyszedl Wam jeden mass log i Rusikow od razu temat na tibia.com robi. A ten tekst "Your IP is banished" i Twoja "wiedza" na ten temat jest tak ogromna ze nawet Rusi-Cow Cie jedzie. Szkoda ze nie mam zapisanej naszej rozmowy w ktorej nie ukrywasz ze Lagurus sharuje account, a przy okazji oskarzasz Nexoriu o podawanie falszywych informacji jakimi jest masowe sharowanie account przez Joixaziego i Thor Arteve. Tyle ze niczym nie umiesz potwierdzic te informacje a ja, ze Lagurus sharuje moge potwierdzic na 100 innych sposobow. KKTHXBYE
Yours, //Eny
16:17 James Dark: why u pz camp? 16:17 James Dark: we rape them ... 16:19 Yoshju: james trapped 16:19 Yoshju: died |
![]() |
|
![]() |
#382 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie 1 raz joix dzieli acc... na Eclipse War dzielil z Ferioners/cloudys
ale pewnie ty wiesz lepiej ^^ |
![]() |
![]() |
#383 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 09 2005
Stan: Początkujący
Profesja: Sorcerer
|
![]() Nie wiem ... Jeszcze wtedy nie gralem na Aurerze. Ale powiedz co ma piernik do wiatraka? Bo mi sie wydaje ze ten temat jest o obecnej sytuacji a nie co gdzies kiedys bylo lub sie zdarzylo.
16:17 James Dark: why u pz camp? 16:17 James Dark: we rape them ... 16:19 Yoshju: james trapped 16:19 Yoshju: died |
![]() |
![]() |
#384 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2005
|
![]() Name: Quenthel
Oct 24 2005, 19:26:15 CET Killed at Level 74 by Tricky the Magician and by Tooki Toots 23:22 |
![]() |
![]() |
#385 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2005
Lokacja: Z nienacka
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Cytuj:
Ale i tak hail dla Ciebie bo sie przynajmniej udzielasz na wojnach a nie Sting na forum sie madruje a na open battle go nie ma nawet jak jest online Cats: "...how can you see into my eyes like open doors, leading you down into my core, where I've become so numb without a soul my spirit,sleeping somwhere cold, until you find it there and lead it back home..." ______________________________ >>>----> A D A M <----<<< Stary Cats mial na imie Marcin.
![]() Siemasz Borewicz ty w każdym odcinku wyrywasz jakąś dupe. Ostatnio edytowany przez Damq - 24-10-2005 o 19:11. |
|
![]() |
![]() |
#386 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Zawsze pisaliscie ze RoM boty shar itd.. "O lagurus szybko sie swe nauczyles" a teraz gdy sie wydalo ze wy sahrujecie i aimboty to odrazu zwalacie ze my boty uzywamy -.- Czemu liam udostepnia filmy a MI nie? widocznie maja cos do ukrycia ^.- Ostatnio edytowany przez Endino - 24-10-2005 o 20:21. Powód: aa |
|
![]() |
![]() |
#387 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @up
Omg Takie jest moje zdanie ze calkowicie czysty i ma w miare dobre pvp - Lecther Tirado po jego filmach nie mozna stwirdzic bota ale po filmach Liama tak. 95% sdkow trafionych wooogle 100% wypitych manasow. Dziwne ? Nie wiem jakie musial by miec dobre pvp zeby jednoczesnie wypic Manafluid i strzelic sdkiem ![]() Oficjalnie wiadomo natiomast ze Folari to Folari ale z Botem a Joix~ sharuje ale wy nie jestescie tacy swieci. Edit: Co ? MI nie udostepnia filmow, wez mnie nie dobijaj.
![]() Siemasz Borewicz ty w każdym odcinku wyrywasz jakąś dupe. Ostatnio edytowany przez Damq - 25-10-2005 o 07:34. |
![]() |
![]() |
#388 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 04 2005
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 190
|
![]() @up jak masz 2 tonowa reke,problemy z oczami i nie umiesz poslugiwac sie myszka to sie nie dziwie ze nie umiesz z sdka trafic.Pewnie przesuniecie kursora z bp na ekran z polem zajmuje ci 5 min=P
|
![]() |
![]() |
#389 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
|
![]() Cytuj:
![]() Jakbys grał tyle co on, i jednak miał te ambicje na 100+, to byś nie miał problemu z pvp ![]() Każdy może mówić że sharuje, używa bota, a nigdy nie przekroczył 40 lvla ...
![]() |
#390 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Jojo
szkoda juz klawy na niego ja nie wiem czy on przekroczyl 20 a co dopiero 40. Pewnie siedzi z kolegami na dworzu i codziennie w pokemony gra a jak ktos go ogrywa to mowi ze bota urzywa. |
![]() |
![]() |
#391 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Co poradzisz :F
![]() |
#392 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2005
Lokacja: Hu cie to :]
Stan: Aktywny gracz
Imię: Zwierz
Profesja: Knight
Gildia: Rangers Of Justice
Świat: Furora
Poziom: 100
Skille: 84/80
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
Czyli Ty potrafisz z 90%-100% skutecznosciom trafiac w postac na 100+ lvl w boh i z utani ~~ ? wow ![]() |
|
![]() |
![]() |
#393 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
no jak ci biega w kolko no to nie trafie ale jak ktos ucieka i biegnie praktycznie po prostej to jaki jest problem strzelenie sdkiem 1 kratke przed niego?-.- |
![]() |
![]() |
#394 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
#395 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
A kto z doswiadzczonych graczy lata prosto ? albo stoi czekajonc na sd ? n/c btw Raks~~ mowisz jakbys dopiero co przeczytal jakis poradnik o trafianu runkami ![]() jojo~~ wiesz co to sd ? wiesz jak niedac sie trafic sdczem ? Napewno niewiesz, wienc zamilcz nierob wiochy ![]() Ostatnio edytowany przez Podroznik - 26-10-2005 o 06:17. |
|
![]() |
![]() |
#396 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Ale Liam jedzie na bocie i tyle...
![]() |
#397 |
Użytkownik forum
Imię: Ryin van Hellsing
Profesja: Elite Knight
Gildia: Dangerous Mind
Świat: Aurea
Poziom: 90
Skille: 85/78
|
![]() @ te cale pi3rd0l3ni3 o botach
duzo osob uzywa botow chyba mozna wziasc to na logike jak idziesz na wara to chcesz wygrac,wiec boty pomagaja w tym.Ale dla tych co twierdza ze liam uzywa bota to niestety jest to muka gdyz nie...nie uzywa i nie gadajcie ze 100 czy 90% jest celne... wiekszosc jest celna owszem ale nie az tyle... widzialem duzo filmow z warow i wiem to tez z wlasnych doswiadczen jak mnie liam bil za to ze z kolesiami mu providera ubilismy ![]() |
![]() |
![]() |
#398 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
tak jak cie goni 10 osob to juz to widze jak ty biegniesz po skosie.Pewnie Bound cie niezle przetrzepal na wojnie=P |
|
![]() |
![]() |
#399 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2005
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Świat: hiberna
Poziom: 102
Poziom mag.: 64
|
![]() Cytuj:
zapomniałeś o Tooki toots Oct 22 2005, 11:54:07 CET Killed at Level 108 by Liam darkcrosser and by Lagurus czyli 24:21 |
|
![]() |
![]() |
#400 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Bendonc liamem mam to w dopi* ze mnie goniom jakies "kmioty" co moze joix~~ albo ktos go dogoni niemowionc o 10 osobach co majom zanim nadonzyc lol. pozatym nieczeba isc po skosie som jeszcze pzyciski i sztrzalki na klawiatuze i wystarczy zmieniac kierunek, kosmos co nie ? btw niepzyrwonoj bound do tego rom czy jak tam sie to zwie. |
|
![]() |