![]() |
#381 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 10 2004
Lokacja: Wrocław ;)
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Vesh
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Do Dupy :(
Świat: Iridia
|
![]() Cytuj:
![]()
|
![]() |
#382 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 10 10 2005
Profesja: Knight
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#383 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2005
Stan: Aktywny gracz
Świat: Kyra
![]() |
![]() Cytuj:
pozadna Elder tylko sie rozpadla bo pewna osoba wszytskich powyrzucala ![]() a Hellraider moze powiesz kim jestes ? |
|
![]() |
![]() |
#384 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2005
Lokacja: edron
Imię: Sol The Wolf
Profesja: Elder Druid
Świat: Obsidia
Poziom: 80
Poziom mag.: 61
|
![]() widze ze niezle objezdzacie xarbka.. no no....
ja powiemtyle... robie sobie przerwe od obsidi bo mnie juz meczy to ze "znajomi" ng (nie bedacy w gildii) moga sobie robic co chca i tak samo jakies nooby z ng. zabijaja i sie niczy nie przejmuja a my biedni nic zrobic nie mozemy. strasznie tesknie za czasami gdy byl tu erus... i dlatego przerwa bedzie na jakis czas ale za to nowa postac na innym serverze. a tam takich problemow miec nie bede.... znajomosci robia swoje. i tego trzymac sie bede. tam nikt nie bedzie mnie straszyl i zabijal. a jak zabije (wiadomo ze ja mam juz takie szczescie ze za nic gine ![]() pozdrawiam was moi mili :** |
![]() |
![]() |
#385 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
#386 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 08 2005
Lokacja: Ostróda
Stan: Niegrający
Profesja: Royal Paladin
Poziom mag.: 25
![]() |
![]() ja tez zbytnio nie rozumiem tych atakow na osobe Xarabka , ja wrecz odwrotnie : TY (kiedy nikomu sie nie chccialo jedyny ktory wyciagnal reke)
tak czuje ze nie dlugo beda ataki na Awolvera ;] kiedy to beda pewnie podobne oskarzenia lecialy (lada dzien zbliza sie termin sprzedania postaci =P ) jak niektorzy pewnie zauwazyli ze wzialem sie do roboty bo za 50lvl weicej wycaigne kasy niz za 45 :S P.s. tak szczerze to mam nadzieje ze nowy woenr przypadnie wam do gustu ;] a arpopo deviliony ta w jeden dzien poznalem ja 3x ;P raz kiedy sie z nia podizleilem przypadkowo wchodzila na moje respy , pozniej chciala troskze moejgo loota bo biednawa jest , a na koniec keidy to zblizal sie powoli czas opuszczenia Dc pojawila sie i oznajmila ze byla pierwsza ![]() Edit: to bylo "najmilsze" pa jakie donzalem "can u give me leoprad arm , i have only brass ![]() Ostatnio edytowany przez ^Awolver^ - 12-11-2005 o 00:08. |
![]() |
![]() |
#387 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() no i może jednak ujawniż swój name ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#388 |
Użytkownik Forum
|
![]() no no dzieje sie tu ladnie....
ale ja tak bym chciala powiedziec tak: @awolverek nie pisze sie na forum ze sie postac sprzedaje BO TO NIELEGALNE!!!!! RADZE WYCOFAC i zmeinic zdanie. smutno nam bedzie bez ciebie. @slyth i Hellraider moze tak opowiecie nam wiecej o swoich "problemach" jak juz tu piszecie to pozadnie. bo takie polslowka nam nic nie mowia. a na pewno jest to ciekawa historiyjka ![]() |
![]() |
![]() |
#389 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@Sol : Ta historia jest powiazana z poczatkami wojny na obsidii. Jak przyjdzie co do czego to ujawnie wiecej. Pozdro ;p
-nZo- mą jedyną miłością... -nZo- mym przeznaczeniem... -nZo- mym jedynym pRo klanem... Powiem Wam coś w tajemnicy... NIECH ŻYJE ODBYT !! Ostatnio edytowany przez Hellraider - 12-11-2005 o 13:16. |
|
![]() |
![]() |
#390 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() a Bokuden ma 1 lvl więc sorry... |
|
![]() |
![]() |
#391 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ale jak bokuden mial 28 lvl i.. padl w niewyjasnionych okolicznosciach... a jesli chodzi o aliusa to wiem ze nim grales, pewnie zanim go dales temu hmm friendowi jinlinga.
#392 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Bokudena sam zrokkowalem z kumplami
bo to byl koles ktory dawal passy na 2 dni i sobie r keyem odbieral konto po kilku dniach ;] a ktos mu za free expil i nie ja nim gralem tylko kumpel |
![]() |
![]() |
#393 |
Zbanowany
![]() |
![]() [quote=Sol]no no dzieje sie tu ladnie....
ale ja tak bym chciala powiedziec tak: @awolverek nie pisze sie na forum ze sie postac sprzedaje BO TO NIELEGALNE!!!!! RADZE WYCOFAC i zmeinic zdanie. smutno nam bedzie bez ciebie. QUOTE] ja nie ejstem taki glupi jak Nazg zeby psiac linki tak dlaej ja tylko mwoei ze ebdzie gral ktos inny |
![]() |
![]() |
#394 |
Użytkownik Forum
|
![]() @awolver
napisal bys ze lepiej ze zostajesz tu :/ a co do reszty... ilez mozna czekac na takie ciekawe histoyjki...... jeszcze jak to niby powody wojny (ktora jakos nie bardzo wygladala jak wojna) wiec bardzo bym poprosila o wtajemniczenie mnie pozdrawiam tych co zawsze moich kofanych milusnskich :**** |
![]() |
![]() |
#395 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2005
Lokacja: Głogów
Imię: Tonatiuh The Wolf
Gildia: Hurricanes
Świat: Morgana
|
![]() Awolwer wiec tylko ze nowego ownera wykopie z gildi. U nas nie jest wazny lvl , juz predzej IQ sie liczy.Wez to pod uwage o ile chcesz sprzedawac postac ;]
pozdro dla obsidianczykow ;]
#396 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2005
Lokacja: Wodzisław Śląski
Stan: Na Emeryturze
Imię: Drunka
Profesja: Elite Knight
Świat: Titania
|
![]() I to jest wlasnie plus tak zgranych i świetnych gildii jak White Wolfs, w razie, gdyby komuś z nas znudziła się postać, został shakowany lub zaliczyłby mega hunta to jego nowa postać będzie miała taki sam prestiż i szacunek jak stara. Bo u nas nie liczy się lvl, skille czy fire power ale przede wszystkim człowiek, który siedzi po drugiej stronie klawiatury.
![]() ![]() Yours Borgo
#397 |
Zbanowany
![]() |
![]() a co byscie powiedzieli gdyby sie okazalo ze Awolvera ownuje pol mojej klasy?
![]() |
![]() |
![]() |
#398 |
Zbanowany
Data dołączenia: 10 10 2005
|
![]() Sol~ nieznam cie osobiscie ale z tego co slysze to wporzadku jestes
![]() Ja Pk w zyciu chyba ze cos za cos... Mam pytanie 1: PA w waszym sensie to to ze strzela sie do kogos z strzal pod depo??czy zabijanie 4 free?? bo sa rozne wersje ![]() |
![]() |
![]() |
#399 |
Zbanowany
![]() |
![]() @up
-.- chyba raczej wywalanie z respow, wyludzanie pieniedzy . trapowanie etc. zabijanie 4free raczej nie dotyczy tego co tu omawiamy , owszem sol padla tak 2x ale omawiamy tu na przyklad : smierc bo z respa nie wyszedl czy 20k bo nie podoba mi sie jego outfit |
![]() |
![]() |
#400 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2005
Lokacja: Głogów
Imię: Tonatiuh The Wolf
Gildia: Hurricanes
Świat: Morgana
|
![]() A tak wogule z innej beczki to troche mnie zaczyna wkurzac NG. Zrobili price liste ale nikt jej nie przestrzega. Powinno sie huntowac osoby ktore psuja ekonomie serwa. Wczoraj koles chcial k-axe sprzedac za 2k (odkupilem go od niego za 3,5k mimo ze mam sam 2 do sprzedania ) Dzis Gs na tradzie po 35k . Normalnie ,aż wstyd. Ng powinno poskromic tego typu ludzi, bo oni sami na tym najbardziej ucierpia ;] Kiroy pogadaj z tymi swoimi high lvlami.
Co do wypowiedzi Borga to prawda. U nas wazny jest czlowiek a nie lvl'e bo szmoc postaci nie swiadczy o tym co soba reprezentuje ,a lvl to tylko kwestia ilosci wolnego czasu ktory mamy. Pozdro dla Obsidian