![]() |
#381 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2005
Lokacja: Nie powiem...
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Caduro Silverarrow
Profesja: Rookstayer
Poziom: 24
Skille: xx/xx
![]() |
![]() @Sir Dwarf Sig:
Nie powinieneś dostać Warna bo waży równe 20,0 KB. ![]() ![]() @edit: Musiałem Re-Hostować bo nie chciał sie obrazek pokazać. :S
Ostatnio edytowany przez Norah - 05-02-2006 o 20:39. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#382 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 02 2006
![]() ![]() |
![]() Ej ostro by jeszcze bylo jak byś malutkimi czcionką napisał tam gdzie pisze "Sir Dwarf" (w tym prostokąciku) w prawym albo lewym dolnym rogu muj nr GG(7172722)
PS. I z góry THX za sygnaturke i ava. |
![]() |
![]() |
![]() |
#383 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @up:
Tylko jakbym to dobisał to by ważyl 20 KB+ i bym musiał zmniejszać jakość. @Edit: @Down: L00z. ;p
Ostatnio edytowany przez Norah - 06-02-2006 o 14:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#384 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 02 2006
![]() ![]() |
![]() Aha no to chyba że tak ale i tak mi pomogłeś wielkie THX!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#385 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 09 08 2005
Profesja: Elite Knight
Świat: Berylia
Poziom: 100
Skille: 80/75
Poziom mag.: 6
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#386 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @up:
Nie czytałeś pierwszego posta? NIE PRZYPOMINAMY O SOBIE!
![]() |
![]() |
#387 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Na Emeryturze
Imię: Kiotorius
Gildia: Happy Carnivore Friends
Świat: Rubera
Poziom: 14
Skille: 18/21
![]() |
![]() mam prośbe http://www.posterplanet.net/new/imag...edicollage.jpg usuncie to białe do okoloa (po lewerj i u gory tez tam jest jakis apsek usuncie go pls) i nad Jedi dopiszcie Zakon pod Zakon Rycerzy a pdo reycerzy ma byc to Jedi i najlepiej zeby pasowalodo tego Jedi kolorem i wyglądem aha i jeszcze zeby ten w lewym dolnym rogu napis zostal usuniety
Ostatnio edytowany przez Majory Hero - 06-02-2006 o 19:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#388 |
Użytkownik forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#389 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @up:
Heh inaczej tego się nie dało pomniejszyć. :S ![]()
Ostatnio edytowany przez Norah - 07-02-2006 o 11:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#390 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2006
Lokacja: Rybnik
|
![]() Witam!
Ja nie chcę prosić o avatr, czy sygnaturkę, ale pewną grafikę. Grafika ta będzie zamieszczona jako logo pewnej strony na temat tibii - a dokładniej rookgardu. Jeżeli chcesz podjąć się stworzenia grafiki na miarę loga to czytaj dalej ( ![]() Jak już wspomniałem grafika ma za zadanie być głównym logo strony. Informacje na temat wyglądu: 1. ###Przedewszystkim tło, musi być takie:### ![]() 2. ###Żeby na tym tle znajdował się napis "Rookgard". Napis duży, pisany koniecznie jakąś ozdobną czcionką o kolorze brązowym (dobrze jeżeli byłby to głęboki, mocny kolor, dobrze wyrazisty na tle, ale koniecznie brązowy).### 3. ###Dobrze, jeżeli znajdą się tam 2 postaci z tibii. Jeden Palladyn dla FACC w kolorze zielonym (mocny zielony, absolutnie nie jaskrawy) z domieszką brązowego. Oraz Czarodziejka dla FACC (ta w długiej sukni) w kolorze najlepiej różowo - fioletowym. Uwaga! Postacie żeby znajdowały się po stronie prawej, za napisem Rookgard, ale żeby były wielkości napisu; w tej parze paladyn ma stać po stronie prawej i patrzyć się na wschód, a czarodziejka po lewej, patrząc się na południe (w naszym kierunku). 4. ###Ramka. Całość powinna znajdować się w obramowaniu, najlepiej, jeżeli tym obramowaniem będą deski. Tak deski - nie za gróbe, jasne, z sękami i różnymi niedoskonałościami. Mogą to być również gałęzie z listkami, ot taki obrośnięty obrazek ![]() 5. ###Wymiary! a. Cały obrazek powinien (a nawet musi) mieć wymiar 101 w pionie na 770 w poziomie pixeli. b. Ten gotowy obrazek proszę pociąć na 3 części o wymiarach od lewej: 101 pion / 150 poziom ||| 101 pion / 232 poziom ||| 101 pion / 388 poziom. c. Jako że jest to część strony, możesz w tym obrazku ukazać, że to właśnie Ty go majstrowałeś. Jeżeli chcesz, podpisz się w nim swoim nickiem. Nick nie może być oczywiście duży, powinien być mały w dowolnej części tej grafiki. 6. ###Za tą grafikę jestem w stanie się odwdzięczyć. Jeżeli zechcesz, umieszczę na stronie banner do Twojej strony; szukam również moderatorów forum, jeżeli czułbyś się na siłach... Dziękuję, na pewno ktoś mi pomoże! ![]() Czas realizacji: Dowolny, ale dobrze by było do 8 luty, ale data nie ma znaczenia. Mam jedno logo, które sam robiłem, jednak czuję, że... to nie tak powinno wyglądć ![]()
Ostatnio edytowany przez Vantage - 07-02-2006 o 14:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#391 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 12 2005
Lokacja: Pakistan
Stan: Niegrający
Imię: Pan Paniowski xD
Gildia: Meneland explorers
Świat: kula ziemska
Poziom: 999
Skille: 999/999
Poziom mag.: 99
![]() |
![]() @up: vantage... troche trudne ale postaram sie zrobic
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#392 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 11 2005
Lokacja: Tychy
Stan: Aktywny gracz
Imię: Acrus Zelix
Profesja: Sorcerer
Gildia: ------------
Świat: Iridia
Poziom: 18
Skille: Fish:54
Poziom mag.: 26
|
![]() No więc ... ja bym prosił o Avatara Fantasy, z napisem Marvolo na dole, avatar najlepiej w ciemnych kolorach, czerń i czerwień mile widziana jakiś płomień /najlepiej z jakiejś swieczki/ a pod nim napis Marvolo. Pozdro
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#393 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 02 2006
|
![]() To ja bym poprosił o avatarka i/lub sygme z którymś z poniższych zdjątek.
http://img51.imageshack.us/my.php?image=bmw5hh.jpg http://img73.imageshack.us/my.php?image=skyline4vs.jpg Ps. na obrakzach powinien się też znależć moja ksywa Wilegi_V. Kolorystyke itp. zostawiam według uznania autora. Aha napis import tuner powinien zniknąć. Ostatnio edytowany przez Wilegi_V - 07-02-2006 o 16:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#394 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Black Wolf:
![]()
![]() |
![]() |
#395 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Wilegi_V:
zrobilem tylko signa...: ![]() ![]() mam nadzieje ze ci sie podoba ![]() ![]() ![]()
![]() |
#396 |
Prezes Supportu
Data dołączenia: 14 09 2005
|
![]() spoxik mam pytanie o program photo brush czy jakos tam czy jest dobry i czy jakos sam moge pomniejszyc rozmiar mojego avarta bo ma trosze za duzy rozmiar
|
![]() |
![]() |
![]() |
#397 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 02 2006
|
![]() Wielkie THX.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#398 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 10 2005
Stan: Aktywny gracz
Imię: Angel'ek
Profesja: Knight
Gildia: Mystical Brothers
Świat: Eternia
Poziom: 25
Skille: 66/64
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Siemka! Prosiłbym o sygnature i avatar , z Samuelem Eto'o z Barcelony. Najlepiej na tle boiska czy cos takiego. Pozdro!
![]() |
![]() |
#399 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2005
Stan: Usunięty
|
![]() Cytuj:
A z tym Photo Brush, to starczy, że w polskich googlach wpiszesz i napewno znajdziesz jakieś opinie o tym programie. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#400 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @go-fan:
![]() 1 ![]() 2 ![]() a jak beda za duze (pixelowo nie kb) to chyba umiesz sobię pomniejszyć? ![]() ![]()