|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#381 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 06 2008
Lokacja: Sulechów
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Secura
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#382 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2008
Świat: Obsydia
Poziom: 50~
Skille: 7o~/7o~
|
![]() Wychylybymy dzieki za odpowiedz ;] spozniles sie jakis tydzien tylko ale mimo wszystko dzieki
![]() ![]() ![]() Powiedzcie mi panowie jakie potiony udalo sie wam wykonac. ![]() I zgadzam sie ze bylo by milo rozwiazac ta zagadke. P.S. Wyczytalem gdzies ze wyspa na jeziorku jest osobnym i dosc osobnym questem (autor posta napisal w zasadzie tylko tyle) ale oczywiscie trzeba sprawdzic to samemu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#383 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Bo dopiero wczoraj założyłem konto na forum, specjalnie dla tego tematu
![]() Cytuj:
Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#384 |
Użytkownik Forum
|
![]() HaHa.
![]() A po co nam oni ![]() Jesli chodzi o potiony to domyslam sie ze potion of happinest (? czy jak sie tam to zwie, chodzi o "potion szczescia") nalezyalo by dac pewnemu bardzo smutnemu nekromanacie ;] wszyscy zainteresowani wiedza ocb, i ten ze sam nekromanata (tak slyszalem ;]) ma pomuc w obnizeniu poziomu wody w jeziorku ;] ![]() #edit P.S. W twoim cytacie sa pewne keyword'y ktore powinny pomuc ;/ mi tak srednio pomogly ale to zawsze cos, po uzyciu ich powinnienes sie domyslic jaki jeszcze potion potrzebny jest naszemu "znajomemu" nekromancie. #edit2 @down Niee. Zaczolem interesowac sie tym calym qs w trakcie sesji i dlatego tez niemialem zbyd duzo czasu na sprawdzenie i kompinowania nad tym wszystkim, takze moja wiedza opiera sie glownie na moich domyslach i tym czego dowiedzialem sie czytajac najrozniejsze fora;] P.P.S. Jakbys sie dowiedzial czegos ciekawego o tych potach to daj znac, a jakby sie okazalo zbyt pikantne na publikacje to prosze o pm'a. #Edit3 @down Poki co niezrobilem jeszcze zadnego pota (brak czasu) ale poki co zebralem duzo skladnikow. Ale jak tylko znajede troche czasu przejrze jeszcze raz ksiegi itp i ruszam do boju ;] Ostatnio edytowany przez Balnazar00 - 28-06-2008 o 16:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#385 |
Użytkownik Forum
|
![]() A udało Ci się dać mu ten eliksir szczęścia? Zaraz idę pogadać z naszym "znajomym" o tym eliksirze
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#386 |
Użytkownik Forum
|
![]() Omg. Spaming ... nie rob tak wiecej. A co do klimatu, poczytaj sobie o genezie tejze pustyni.
![]() #Edit @down Czytalem cos o tym... z tym ze dawno i mam nadzieje ze nic nie namieszam: jakis facet zniszczyl wszelkie oznaki zycia i tak powstala pustynia... powtarzam niejestem pewien czytalem dawno temu na ten temat i niewiem czy jest w tym ziarnko prawdy (a moze knightmare ja stworzyl?). Naprawde niepamietam. #Edit2 Tez to slyszalem ale niewiem czy to wlasnie o tym napisalem czy nie ;/ (naprawde niepamietam tego, przypominam sobie jedynie ze te co slyszalem na ten temat niejest zbyt przydatne). Ostatnio edytowany przez Balnazar00 - 28-06-2008 o 21:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#387 |
Użytkownik Forum
|
![]() On tego posta pisał pewnie po libacji ; P. Balnazar wiesz skąd wzięła się ta pustynia? Trochę to dziwne.. pustynia między rzekami ; D?
#Edit Ja czytałem tylko jedną teorie powstania pustyni (naprawdę idiotyczna ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Wychylybymy - 28-06-2008 o 21:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#388 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2006
|
![]() Postanowiłem podzielić się kilkoma informacjami.
Ten (http://www.tibiacity.org/forum/showp...&postcount=142) gracz twierdzi, że w ścianach na desercie można spotkać poukrywane przełączniki. Nie wiem, czy nie chodzi mu o dźwignię koło klatki z fire devilami, tak czy inaczej jeśli ktoś ma dużo czasu, może przejść się po desercie klikając na wszystkie ściany. Ten (http://www.tibiacity.org/forum/showp...&postcount=133) gracz powiązał Hall of Lost Doors z pewną zagadką z przeczytanej przez siebie książki (gdzie też mamy drzwi, za którymi ukryte są klucz, lina, latarnia i skarb i które należy otworzyć w określonej kolejności). Niestety nie wpadłem na pomysł, jak można to wykorzystać. I na końcu rozmowa z graczem, którego napotkałem gdy logował się na noobcharze aby zbierać diamenty. Z jego słów wynika, że istnieje quest na fire sworda, wymagający zastosowania wiedzy z biblioteki dotyczącej napojów. Niestety, mimo różnych prób do niczego nie doszedłem :-/ Może komuś innemu się powiedzie. Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#389 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Valderor
Takie bieganie jest trochę bez sensu bo skąd będę wiedział kiedy nacisnę jakąś dźwignie? Ale jak znajdę później czas to pobiegam i poklikam ![]() Ostatnio edytowany przez Wychylybymy - 30-06-2008 o 12:56. Powód: żeby nie było ; P |
![]() |
![]() |
![]() |
#390 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2008
Lokacja: Ruda
|
![]() Co do banshee to jest - sam widziałem, moge zrobic screen'a.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#391 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
A kto powiedział, że banshee tam nie ma? |
![]() |
![]() |
![]() |
#392 |
Moderator
Data dołączenia: 10 09 2005
Stan: Na Emeryturze
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#393 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Co do drzwi w halls of lost doors czytalem ale fajnie ze wkleiles (btw gratuluje angielskiego, niezla skladnia). Ale jakkos nigdy nieudalo mi sie spotkac gadajacych nietoperzy ani zadnej wzmianki o nich(poza oczywiscie tym postem). A propo skladnii moze az za dobra jak na pogawedke ale niewnikam. A z tymi drzwiami trzeba by rozgrysc prawidlowa kolejnosc... tzn raz przyjac ze pierwsze drzwi sa na dole a jak sie nie uda to ze pierwsze drzwi sa na gorze (to moze byc ten blad). #Edit @Down Hahaha a tu dostałeś za darno haha. Ostatnio edytowany przez Balnazar00 - 01-07-2008 o 08:52. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#394 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 03 2005
Lokacja: Katowice
Imię: Elmbras
Profesja: Elite Knight
Świat: Candia
Poziom: 141
Skille: 98/97
Poziom mag.: 8
|
![]() Niewiem czy ktoś z was jest tak daleko, ale dal bym wiele żeby się dowiedzieć gdzie trzeba stanać, albo która dźwignię pociagnąć, żeby pojawił się most za drzwiami, które otwiera się przy użyciu łoma
![]() Pozdr. ![]()
![]() |
#395 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Nie jetem pewien, ale zdaje mi się że to ta http://tibia.pl/earth.php?x=32698&y=32120&z=9&q=142.94 dźwignia. |
![]() |
![]() |
![]() |
#396 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 06 2008
Profesja: Paladin
Świat: Guardia
Poziom: 40
Skille: 80/65
Poziom mag.: 14
|
![]() ten do teleport room
i ten do hall of lost |
![]() |
![]() |
![]() |
#397 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2006
Imię: Rena Carti
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Infernal Souls
Świat: Astera
Poziom: 71
|
![]() otóż pod pustynia najprawdopodobniej znajduje sie:
>PIASEK< a także mozliwe, że tam są: >podziemia< Wiec nie trudzcie się wiecej, bo i tak nic nie znajdziecie A żeby nie było offtopa to mam pytanko do madrzejszych odemnie (99.9% forum), slyszeliscie moze jakies teorie o dojsciu do deadvilla (czy jakos tak zwane)? @offtop jeszcze: Czym sie rozni kurczak od slonia? powiedzcie prosze, zapomnialem... kurczak to ten duzy, smierdzacy z jednym okiem, nie? ubawiony tym przeczytał tu i tam odchodzi, pozdrawiam ~Argon
![]() |
#398 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Balnazar00 - 17-07-2008 o 08:08. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#399 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 06 2008
Profesja: Paladin
Świat: Guardia
Poziom: 40
Skille: 80/65
Poziom mag.: 14
|
![]() niech ktoś powie jak zdobyć te klucze a ty snejk jak nie masz nic do powiedzenia o tym temacie to już lepiej nic nie pisz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#400 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2004
Lokacja: Przemyśl
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Pytanie moje jest nastepujace: Czy da sie zrobic te potiony czy to kolejny mit?
|
![]() |
![]() |