![]() |
#381 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 09 2004
Lokacja: Ostrów Wielkopolski
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Master-Sarevok
Profesja: Royal Paladin
Gildia: White Eagles
Świat: Xantera
Poziom: 115
Skille: 96/81
Poziom mag.: 19
![]() |
![]() Nie pouczaj mnie.. heuaheauea XD Adii do mnie mowi noob, bo sam jest naabem i cipka.. XD Jak cos potrzebuje to potrafi byc mily heuakeah XD Watpie zeby wiecej polakow poszlo za nami jak cos, boja sie o swoje tylki, a jesli juz, to potrzeba im zgrania..
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#382 |
Guest
|
![]() Adii wy teraz powinniscie zmonotwac squad i ubic jakiekos wyzszego br lvla... albo niewiem cos,zeby wojne rozpentac,zeby sie w koncu sie cos dzialo
![]() ![]() ![]() Jeszcze Ktos tam wczesiej,bodajze Ani Goralkowa wspominala ze h-lvleowe polaki maja kilka ownerow. Ja moge zapewnic ze Billes ma 1 ownera ![]() |
![]() |
![]() |
#383 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Czekaj, czekaj juz to widze oczyma wyobrazni.. wpadamy po Henryego teamem i zaczynamy bic kolo 16 (tak gdzies all ze szkoly wroca) lejemy, lejemy i kolo polnocy robimy zmiane, czesc idzie spac, a loguje sie reszta ekipy, kolo 6 nad ranem robimy kolejna zmiane i powinny powoli zaczac mu sie konczyc uh.. jesli bedziemy mieli szczescie damy rade go ubic kolo 10 nad ranem (ta czesc teamu, ktora akurat nie ma szkoly/pracy), a jesli bedziemy miec pecha to noob lognie sie na ss.. ;] Jest jeszcze 2 opcja, w waskim korytarzu trapujmy go 2 sorcami/druidami i stawiamy przed nim i za nim monka.. lol monk sie uha a my majac przy sobie bp hamow lejemy go z rozdzki do usranej smierci..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#384 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 05 2006
Lokacja: Scotland/Aberdeen or Elbląg/Poland
Imię: Adii Getes
Gildia: Eyes of Darkness
Poziom: 110
Skille: 99/76
Poziom mag.: 20
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#385 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Ej Adii, ale on sobie chyba az tak nie przegrzebal, zeby az Mitha wypuscic z klatki.. ehaueahaue XD Mith by go z mas poxa ujebal na heada heauaheue XD
Ostatnio edytowany przez Master-Sarevok - 27-09-2006 o 22:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#386 |
Zbanowany
![]() |
![]() No właśnie, gdzie ta stara dobra tibia.
Moim zdaniem CipSoft z każdym update sprawia że tibia staje się coraz gorsza, kiedyś za starych czasów była trudniejsza i za razem ciekawsza. Podam pare przykładow ktore moim zdaniem zepsóły tibie. 1. Kupywanie runek w sklepie - teraz wystarczy mieć tylko pieniądze i można expić ile się da, kiedyś trzeba bylo sporo sie na kombinować by kupić jakieś runki, ale jaka była uciecha gdy juz sie kupiło ten spory zapas. 2. Ulepszenie Sorcera, Mana Fluid daje około 40% wiecęj niż dawał przed tem, a exori vis jak i niektóre czary mają tyle many jak przez update, do tego są wandy które znacznie ułatwiają gre niskopoziomowym magom. Wystarczy spojrzeć na nowe swiaty, aż roji sie od sorcerów ktorzy nabijają 150 levele w nie całe pól roku (Tetro Aurelius). Wiec jak wyglądają wojny na tych swiatach? Gdzie rola paladynów i Knightów, te postacie są tam zbędne ponieważ głowną bronią jest UE. 3. Tibia z updata na update coraz bardziej staje się taką grą w której nie liczy sie czy dobrze grasz, ważne by miał pacca, i jak najwięcej czasu spędzał przy komputerze, wieźmy na przykład wprowadzenie bota. Z chęcia umieścił bym ten temat na tibi.com, ale nie znam na tyle ang. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#387 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 12 2005
|
![]() No Adii masz racje ,ale trudność polegała na tym że nie było bezpiecznie nawet jak sobie szłeś z miasta do miasta więc niekiedy ludzi swoje best solo robili nieoczekiwanie i tak okazało się że 30 drutem na utani gran hur i z SD można utłuc Giant Spidera
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#389 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 06 2006
Lokacja: KRK
Stan: Aktywny gracz
Imię: Rophix
Profesja: Elder Druid
Gildia: Dark Devils
Poziom: 50
Poziom mag.: 55
![]() |
![]() Adii czy mógłbys wystawic na forum swoja HUndet List heheh
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#390 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2006
Lokacja: PL
Profesja: Elite Knight
|
![]() @Matrones..słonko z Twoimi skillami kogo byś ubil^^ ...daj ci poskiluje a ty pograsz za mnie ^^ to sobie poubijasz..bo mam imponującą liste ale ania noob boi sie^^
a pierwszy na niej jest Adus zdrajca..za tę nowa anie na fotologu!!!! hunted forever.. i frytki czy jak to sie mówi wsrób 17 latków hahha Czemu Tota nam nie zdaje relacji z tego ci się dzieje..moze go drugego na liste wciągnąć? Dajcie jakieś newsy z Xantery , bo ja się nie loguję mam focha...;/ aaa i troche narozrabiałam aww... wstydze sie...
![]() |
#391 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2006
Lokacja: eNDeeM
Imię: Ake'en
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Eyes of Darkness (White Eagles)
Poziom: 88
Poziom mag.: 66
|
![]() Heh dzieje sie u nas dzieje...jak sobie poczytalem to wszystko takie pogmatwane
![]()
![]() |
#392 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 09 2006
Gildia: Mystycians
Poziom: 80
|
![]() Ostatnio pzregladalem forum i widze wontki o mnie (str 35) po pierwsze osoba która podaje ze Ja (Rethron) to paker laska to Ryttacy ciota huncona przezemnie i thief zarazem.
![]() PO 2 paker laska to mój rl brat i dalej gra wiec goralek h*j wie. I on nigdy nic mu nieukradl mówie "mu" bo wiadomo ze synek Goralka <ani> gra jej postacia wiec niechce mi niemówić o tym kim jestem i jak gram. Paker Laska gra na innym servie ponieważ tutaj ma hunta za zabicie monka i 2 ratów czy tam wilków >LOL< bo jakis polaczek s EOd mysli ze jest kozak bo zna hlvle hauihauihauia POLACY sa Żałosni miedzy innymi Totalizator THe wizard czy jakos tak NYNEQs czy h*j go wie jak mu tam. H*j im w d**e takim deklom hauiahuia CYA XANTERA ![]() ![]() ![]() I jeszcze jedno nigdy jej niepowiedzialem że jej nielubie chociaz to prawda bo to P.A gdy kiedys mialem 40 lvl a ona 80+ i expilem na scarabach cwaniara wyzucila mnie z expowiska hummm tak jak vene kiedys z polakami. |
![]() |
![]() |
![]() |
#393 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja ciebie wyrzuciałam? zajebales.. list, ale miales pecha bo nizej na acientach byl high lvl czyli ponad 100+ (jak dobrze pamietam Lady Ironside)ktory widzial kto byl pierwszy na scarabach i on cie wywaliła, słabą masz pamieć coś...a moze twoj brat grał i bzdur ci naopowiadał...
![]() |
#394 |
Użytkownik Forum
|
![]() Czy Polacy zawsze muszą sie kłucić mniedzy sobą ?? Troche szkoda...powinniśmy sie raczej wszyscy razme trzymać zreszta to było powiedziiane juz kilka razy na tym forum ;/ Ja tam o sobie nic nei mowie bo co ja moge
![]()
![]() |
#395 |
Zbanowany
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#396 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dlatego , ja nigdy nikomu nie pomagam wywalić nikogo z jaskini, bo nigdy nie jestem pewna do końca kto był pierwszy.. jak to udowodnić nie bawie się w takie g...wno, i głownie za to mieli do mnie pretensje za czasów takedy..
Ja i PA ^^ LOL a ciebie rethron pamietam z Dark katedra jak odmowlam ci vice-liderostwa z twojej gildi mimo ze mialam dużo wyzszy lvl i nie powiem już o wieku..obsypałes mnie najgorszymi wyzwiskami jakie kiedykolwiek słyszałam..jak bym miała wymienić polaków którzy zaleźli mi za skórę to byś był w pierwszej i jedynej 5iatce, nawet Twój brat za złodziejstwo by sie tam nie znalazł..
![]() |
#397 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ehh..Rethron
Nic sie nie zmieniles...powiedz mi czy ja kiedykolwiek cos ukradlem?^^ Rethron nie ma honoru wyzywajac kobiete ;s w dodatku starsza od niego zaryzykuje banem...Huj ci dupe rethron pipo |
![]() |
![]() |
![]() |
#398 | |
Zbanowany
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#399 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 09 2006
Gildia: Mystycians
Poziom: 80
|
![]() lol ja mam honor ty go niemasz jak sie srales vesperem i etriusem ****ami które umieja tylko srac sie kumplami
a co do goralka co ty tam wiesz ja bylem tam od rana, a to niebylas ty tylko adrian < second owner zapewne> ja to pamietam ale ty chyab nie wiec mnie nieku*rwiaj bo piszecie bzdury a nic niewiecie zreszta na tym serwie jest tylko paru polaków którzy sa wporzo niemusze wymieniac ników zapewne wiekszosc ich kojazy i ja jestem wsród nich ![]() a na anciendach nikogo niebylo a slysze tekst "wy*******asz czy mam wolac gildie"? lol kozak 40 lvl wiecej i sam bal sie walic masz odwaznego synka heuheueh bo watpie ze to bylas ty. A co do posta rytacego to ty nawet niemasz odwagi na podpisanie sie nikiem z xanty i co ty mówisz thiefnoles zeczy sempai zefir smieciu i hunted forever zwisa ni all jak cie zoabcze to dedne cya all HoNoR FoReVeR |
![]() |
![]() |
![]() |
#400 |
Użytkownik Forum
|
![]() Co do ryttacego co sie boi swoj nick ujawnic...to akurat Ty tez nie jestes wporzo..ja znalem sempai zefira spoko był...ale mu zajebales rzeczy...widzielismy jak jego postacią staleś i gadałeś z kumplami ;/ a do reszty sie nie mieszam ;/