![]() |
#3981 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
In memory of Eter Rael 19:57 Izervis [86]: Slain at Level 162 by Demestos, Frutcik, Izervis, Magiczna Niki and Vildingen. 19:57 Izervis [86]: kurwa UDALO SIE 19:57 Izervis [86]: jebac to ze poprawilem 3 przedmioty 19:57 Izervis [86]: ZAJEBALEM KAKEJAAA |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3983 |
Dinozaur
Data dołączenia: 27 08 2003
Stan: Niegrający
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3984 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 01 2008
Lokacja: Wejherowo
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Lavio Cold
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Flow
Świat: Morgana
|
![]() Cytuj:
Polecam ogólnie odejść od kompa i ruszyć na lekcje angielskiego, bo zawstydzasz nawet Turbodynomena. ![]()
![]() |
![]() |
#3985 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2008
Lokacja: Gdańsk
Imię: Kino Zakondix
Profesja: Elite Knight
Poziom: 110
|
![]() mysle ze zyjemy w Polsce i nie potrzeba znac nam ang do perfekcji
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3986 |
Użytkownik Forum
|
![]() A ja mysle ze jak ktos podejmuje sie wstawienia napisow po ang to przynajmiej powinien postarac sie o to, a zeby bylo to poprawnie. Aczkolwiek filmik bardzo dobry.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3987 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 01 2008
Lokacja: Wejherowo
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Lavio Cold
Gildia: Flow
|
![]() Rozumiem fakt, że można popełnić lekkie błędy, ale na pewno nie tak rażące jak you (ARE? Present Continuous plxxxxx) fighting albo people (to samo) standing .. albo co znaczy enter the new hope? ;d
Lepiej rób po polsku niż pisz Kali pić, Kalli jeść. Po drugie po co piszecie, że walczycie o free morgane jak jesteście pk team'em? For better place for you and me? I czemu zaprzeczacie samemu sobie? Mówicie, że pekujecie dla zabawy, a filmik mówi o tym by zdobyć server. ale.... wykonanie filmu w miarę godne podziwu.
` Miodu Ostatnio edytowany przez Lavi0 - 05-11-2009 o 23:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3988 |
Użytkownik Forum
|
![]() skad mam wiedziec XD? moze to po prostu ladniej brzmi i spasowalo z filmem, choc jak zobaczylem napis for free morgana a potem deada leefoo zdziwilem sie xd
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3989 | ||
Dinozaur
Data dołączenia: 27 08 2003
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() edit: Tibia zostanie włączona o drugiej w nocy. :< Ostatnio edytowany przez Gonzo - 05-11-2009 o 23:29. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3990 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 10 2009
|
![]() Cytuj:
Radze (choc pewnie sie nie posluchacie ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3991 |
Użytkownik Forum
|
![]() kolego to jest trailer ... prawdziwy movie pojawi sie za miecha
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3992 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2009
Stan: Na Emeryturze
Imię: Ewelinaa on Morgana
Gildia: Illmatic
Świat: Kyra
Poziom: 194
|
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3993 |
Użytkownik Forum
|
![]() Kakej nie wiem czy pamietasz jak Ci pisalem ze do Flow nie dostaniesz inva, a ty pewnie mnie wysmiales....
I teraz pytanie: nie wiem czy chcesz aby traktowac cie powaznie czy nie ale zachowujesz sie jak dziecko w Tibii. Jestes jak chorogiewka i kazdemu mozesz wbic noz w plecy bez najmniekszych skrupulów i pozniej prosisz, bo bys znow wrocic chcial. Chlopie nikt juz Ci nigdy prawdopodobnie nie zaufa i nie potraktuje powaznie. Ja wiem, ze ty tego nie tratkujesz powaznie bo chcsz tylko pozabijac, no ale sie zdecyduj w koncu na czym ta gra dla Ciebie polega i jak bawisz sie w zabijanie to nie pros pozniej o zaproszenie do gildi ktora mysli troche innymi kategoriami. I nawet nie zaprzeczaj ze nie prosiles, bo moze nie kazdy o tym wie ale tak wlasnie bylo (wiem to od "gory") |
![]() |
![]() |
![]() |
#3994 |
Użytkownik Forum
|
![]() zal, ja mu ufam
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3995 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie wiem co to bylo bo ten kto to pisal nie koniecznie musis wiedziec co to trialer. Dla mnie bylo tam za duzo pokazane, za duzo napisane.... No i do tego jescze jakis fimik powstal tylko z zabicia wisza! Wiec mowilem ogolnie a nie konkretnie o tym waszym trialerze.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3996 |
Użytkownik Forum
|
![]() trailer ma na celu zachecic do obejzenia prawdziwego filmu, wiec nie wiem na chuj sie czepiasz, film zajebisty, szkoda tych napisow ale bywa ;D
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3997 |
Użytkownik Forum
|
![]() No jak ufasz czlowiekowi ktory raz Ci zabija pozniej dolacza do Ciebie i pozniej znowu chce odejsc no to ja juz nie mam argumentow
![]() EDIT: nie chodzi mi o zabijanie fizyczne ale raczej o to ze jest przeciwko Tobie. Ostatnio edytowany przez MR_FREEMAN - 06-11-2009 o 00:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3998 |
Użytkownik Forum
|
![]() wiara czyni cuda
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3999 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 10 2009
|
![]() Cytuj:
Nie ja wymyslalem te teksty ani nie ja je robilem , dostalem gotowe intro od drugiego ownera (zauwaz , ze wszystkie tak samo migaja i trzesą sie) - Moje teksty , ktore ja robilem zlookaj sobie na 'Morgana War' , wiec nie wypowiadaj sie na forum , jak go**o wiesz. Po drugie - pluje na Ciebie lamusie , nie dla Ciebie zrobilem ten filmik. Popros mame zeby obejrzala , napewno doceni , bo skoro umie uciekac przed pk i ustawiac bota , to i napewno doceni filmik o Tibii (tradycja rodzina wkoncu) I popros tatusia o neta 100000 MB , bo bedzie Ci sie za wolno ladowal ;s pluje w Ciebie again, Marcin. Ostatnio edytowany przez Angelos - 06-11-2009 o 00:34. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4000 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2006
Lokacja: Francja>Paryz
Imię: Neon Corn
Świat: Aurea
|
![]() @up
hhahaha @co do all Jak widze posty Canabis i Tjock~ to odbiera mi to w wiare ze byłem dobrym forumfighterem. Takiego poziomu nawet za czasów Bardola nie było ![]()
Dzisiaj, 17:19 #425 xBardolekx ok panowie to ja zapominam o carlin.pl.. |
![]() |
![]() |