![]() |
#3981 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 01 2007
Lokacja: Somewhere...
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Obsidia
Poziom: 60
Poziom mag.: ~
|
![]() Chyba raczej hack...
![]() |
#3982 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 02 2006
Lokacja: Białystok
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Cytuj:
![]() a tak serio to juz przesada ,praktycznie codziennie ktos sie rokuje lub pisze posta na forum ,ze Hack blablablaaaa @edit 04:00 Azared Eagon [154]: I sell demon armor 900k,magic sword 900k, sca 900k magic plate armor 400k , mastermind shield 170k ,blue robe 15k, golden legs 170k, helmet of the ancients130k ,red dragon scales 2k,and buy all explo and uh Ostatnio edytowany przez Pyro Aris - 18-04-2007 o 23:07. |
|
![]() |
![]() |
#3983 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ogladaliscie Prison Breaka?
![]() ja wlasnei 2ga serie skonczylem i mnie rozjebalo pare tekstow ![]() [Abaruzzi do T-Baga]" Będę mówił prosto, bo ty i ja mamy pewne zaległości ewolucyjne." [C-Note do T-Baga] "Wiesz, twoi rodzice muszą być z ciebie dumni. Trafić na potrójnego wieśniaka. Rasista, pedofil i głupek.)" i to jak Bellick siedzial sobie w samochodzie i cwiczyl powitanie xD Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem Bradley Bellick, FBI. Brad Bellick.|Federalne Biuro Śledcze. Brad Bellick, FBI. Agent specjalny, Brad Bellick.|FBI. Witaj, jestem Brad Bellick z FBI. Witam.|Jestem Brad Bellick, agent FBI. Brad Bellick.Przysłało mnie Biuro Śledcze. i jeszcze teksty t-baga w odcinku z zamieszkami xD -do strażnika o skwarze w więzieniu: "Czy moglibyście nas przenieść do chłodniejszego miejsca? Np. do Afryki?!". -ichwilkę później: "Jeszcze dziś rano ten koleś był biały!" po czym wskazał na murzyna. XDDDDDDDDDDDDDDD a tu macie mlodego t baga ;] http://www.hans_olo.user.icpnet.pl/download/ST-Bag.jpg jak ktos ogladal Prisona to kogo najbardziej lubiliscie ?>XD @edit jak czytam to forum prisona to co chwile jakis nowy text xD np ten : jeszcze fajny dialog pomiędzy Abruzzim i jego kolegą z celi tuż przed ucieczką. Abruzzi sypał nawóz na prześcieradło aby zmylić trop i współwięzień go pyta: -Co robisz? -Wykonuje prace Boga -Bóg kazał Ci wysypywać końskie gówno na prześcieradło? -Nie będe kwestionował jego woli HAHAHAHHA
Trójmiasto jest Nasze, Trójmiasto do Nas należy. Nie damy nikomu, nikomu nie damy Trójmiasto do Lechii należy!! Ostatnio edytowany przez .:Boixos:. - 18-04-2007 o 23:38. |
![]() |
![]() |
#3984 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 02 2006
Lokacja: Białystok
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#3985 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Na Emeryturze
|
![]() @ axio
nie mam explocka. jestem pk przyznaje sie, zabijam twoih ziomkuw w karlin dziesionte lewele. podaj swoj nick i pisz co chcesz ![]()
I wipe it off on tile, the light is brighter this time Everything is 3D blasphemy My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can't control my shakes How the hell did I get here? Something about this, so very wrong I have to laugh out loud, I wish I didn't like this Is it a dream or a memory? |
![]() |
![]() |
#3986 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2006
Lokacja: ok. Rybnika
Imię: Fingregher
Gildia: Pink Shoes in Public
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#3987 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 07 2006
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3988 |
Użytkownik Forum
|
![]() Apropo ziomuf spod Depo xD
Dziś miałem taki ubaw, że myślałem, że spadne z mojego Tibijskiego taboreta ( prod -2006r, wzmacniana rama, odcień niebieski ). Moja młodsza siostra, zaskoczyła mnie pewnym pytaniem : ( całkiem na poważnie) Ona: Patryk... A czy ten Sam (NPC z Thais )jest naprawdę zboczony ? Ja: ?!? Ona: No bo przed dp mówili, że on się do dziewczyn dobiera i żebym tam nie chodziła... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3989 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 12 2005
Lokacja: Piła
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Gildia: Thumbs up
|
![]() Cytuj:
HAHA LEŻE XDDDDD |
|
![]() |
![]() |
#3990 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 01 2007
|
![]() Npc Sam może nie , ale Wuja Kiroy tak. DZIEWCZYNKI KIROY KŁAMIE!! (NIE ROZDAJE CUKIERWCZKÓW)!!
![]() Ostatnio edytowany przez Xuso - 19-04-2007 o 23:19. |
![]() |
![]() |
#3992 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2005
|
![]() Xuso : Nieprawda !! daje ciukiereczka jak dziewczynka podmucha słonikowi w trąbke
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3993 |
Użytkownik Forum
|
![]() a taka smieszna sytuacja wczoraj bylem z moja ukochana na imprezie w klubie studenckim i taka piosenka leciała yugotonu " lalala wiem ze milosc polaczyla nas " kazdy powinien znac) i dałem solowke na parkiecie i spiewałem do flaszki wodki
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3995 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2005
Lokacja: edron
Stan: Aktywny gracz
Imię: Sol The Wolf
Profesja: Elder Druid
Poziom: 80
Poziom mag.: 61
|
![]() ohhh Kiroyku.... ty to jak zawsze sama słodycz
![]()
#3996 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Na Emeryturze
|
![]() o-ho-ho, kto to do nas zawital
![]()
I wipe it off on tile, the light is brighter this time Everything is 3D blasphemy My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can't control my shakes How the hell did I get here? Something about this, so very wrong I have to laugh out loud, I wish I didn't like this Is it a dream or a memory? |
![]() |
![]() |
#3997 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: LODZ
Imię: Berger on Iridia
Profesja: Rookstayer
Gildia: Rookgard Masters
Świat: Iridia
Poziom: 10
Skille: 15/16
|
![]() lawl mialo byc na iridi plx remove
Ostatnio edytowany przez berger - 21-04-2007 o 00:00. |
![]() |
![]() |
#3998 |
Użytkownik Forum
|
![]() Berger
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Trzezwiejacy Wuja Kiroy ![]() |
![]() |
![]() |
#3999 |
Użytkownik Forum
|
![]() Witamy Sol : ) i co Axio teraz napiszesz?
@Fin'er Drugi część nicku kojarzy mi się z piosenką o Ruchu Chorzów : P
Elvinuz. Ostatnio edytowany przez Misterio - 20-04-2007 o 15:31. |
![]() |
![]() |
#4000 |
Użytkownik Forum
|
![]() Historyczny 4000# post został napisany po pijaku
![]() BTW. Zna ktoś Antonioza Vendette ? Plz msg to me in game....