![]() |
#4001 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 10 2009
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#4002 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2004
Lokacja: Gdańsk
![]() |
![]() wylaczyli tibie to od razu forum żyje jak nigdy, nawet za czasów wojny
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4003 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 10 2009
|
![]() Cytuj:
a ja mysle , ze jak bierzemy sie za pisanie na forum , to przed zalozeniem konta uczymy sie jezyka Polskiego. Najlepiej przepisac kazde slowo po 100 razy , zaczynajac od: Pisze sie WTEDY , a nie W TEDY Pisze sie WTEDY , a nie W TEDY Pisze sie WTEDY , a nie W TEDY Pisze sie WTEDY , a nie W TEDY Pisze sie WTEDY , a nie W TEDY Pisze sie WTEDY , a nie W TEDY Pisze sie WTEDY , a nie W TEDY ... to takie proste , prawda ? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4004 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() A wiesz, że zdanie zaczyna się z wielkiej litery??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4005 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Pisalem mature rozszerzona z Angielskiego i zdalem na 81% , wiec nie jest to taki najgorszy wynik ( co prawda nienajlepszy ) , ale jak chcesz to ustawimy sie na jakies vento i pogadamy , zobaczymy , kto pierwszy sie obsra koprem , bo gowno zrozumie. A , i tak zupelnie przy okazji... Pisze sie PORZADNIE , a nie pozadnie Pisze sie PORZADNIE , a nie pozadnie Pisze sie PORZADNIE , a nie pozadnie Pisze sie PORZADNIE , a nie pozadnie Pisze sie PORZADNIE , a nie pozadnie .... ehh... to takie proste , prawda ? Nie bede sie juz udzielal w tym temacie , bo mi sie plakac chce , jak widze tych naszych polskich 'fajterow'. @Lavio poprawilem napisy w swoim stylu (jutro z ranna filmik bd zupowany) ![]() Signed, Marcin. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4006 | ||
Dinozaur
Data dołączenia: 27 08 2003
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() Hahahah, nie radzę nikomu dyskutować z Angelosem, dzisiaj 30 minut rozmowy o j. angielskim mnie dobiło. Co prawda to prawda, gość język zna bdb. Ostatnio edytowany przez Gonzo - 06-11-2009 o 00:54. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4007 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Niestety, matura rozszerzona nie jest żadnym wyznacznikiem Twoich umiejętności... Znam osoby tępe które napisały ją dobrze a i osoby wręcz genialne, którym nie poszło.
Właściwym wyznacznikiem umiejętności może być to, iż pokażesz że masz jakikolwiek certyfikat. Zazwyczaj ludzie, którzy go piszą, mają już pewne umiejętności... Natomiast matura? Jest obowiązkowa i skonstruowana tak aby każdy mógł zdać, nawet jeżeli jest to rozserzenie. Gonzo- ja jednak zaryzykuje ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4008 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4009 | |
Dinozaur
Data dołączenia: 27 08 2003
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
betewu, odpadamm na dzisiaj, pora poczytać gazetę i iść spać. Może jutro się jeszcze z wami pokłócę, ale to na chwilkę, bo wiecie, piątek, mam rl lajfa to trzeba się lansować. 90 postów w 24 godziny, gratulacje Panowie i Flow, mamy nowy rekord! /TjockE Ostatnio edytowany przez Gonzo - 06-11-2009 o 01:17. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4010 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4011 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Sluchajcie ziomy , naprwade nie przyszedlem na to forum sie z kims klucic... Jedni mnie lubia , drudzy nie bardzo , nie mam do tego zadnych zastrzezen - wasza sprawa i to rozumiem. Ale jeden fakt tylko chce wytlumaczyc. Robie filmiki juz tyle czasu , ze nawet jesli bym nie ogarnial angielskiego , to napewno bym poprosil kogos , kto umie , by mi je napisal porzadnie. Bo zrobic filmik z bledami to Fail. Poprosilem mojego ziomka o podrzucenie mi gotowego intra z napisami , bo nie chcialo mi sie nad tym myslec (Pisal je w momencie , kiedy ja sklejalem akcje). Wiem , ze was to gowno pewnie obchodzi , ale kuje angielski 12 lat nie tlyko w szkole, ale takze 12 lat w prywatnej szkole , moj ojciec uczy w szkole sredniej angielskiego , bylem rok tutorem (co tez mnie podszlifowalo) , oraz jezdze co roku do rodziny na wakacje do Angli i specialnie cwicze z rodzina wszystkie czasy/koncowki etc. Mozna powiedziec , ze z reszty przedmiotow zawsze chujowo mi szlo , ale Angielski to jedyny przedmiot , z ktorym sobie radze bez problemu i to wiem Usunolem ten filmik , zrobilem nowy i dodalem swoje poprawki (oraz swoj angielski w napisach ![]() Powtarzam jeszcze raz ( NIE JA ZROBILEM TE NAPISY , DOSTALEM JE W TRAKCIE ROBIENIA FILMU OD KUMPLA ! OBEJRZYJCIE RESZTE MOICH FILMOW I ZOBACZYCIE , ZE NIGDZIE NIE MAM BLEDOW , BO TAM WKLADALEM SWOJ ANGIELSKI ) Signed, Angelos. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4012 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4013 | |
Użytkownik Forum
|
![]() @2up
Urzekla mnie twoja historia... ![]() --- Canabis dodał 3 minut i 53 sekund później --- Cytuj:
![]() --- Canabis dodał 6 minut i 34 sekund później --- Ty moze i mam wyjebane w ortografie bo na szkole mi nie zalezalo, ale dzieki temu kurwa nie mam takich kompleksow z dziecinstwa. W szkole to chyba kurwa cie palcem wytykali, ale masz racje teraz mozesz pluc przez internet bo od nikogo nie dostaniesz cepa w leb. Ostatnio edytowany przez Canabis - 06-11-2009 o 01:51. Powód: Automerged Doublepost |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4014 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2006
Lokacja: Francja>Paryz
Imię: Neon Corn
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Aurea
|
![]() @up
I ch uj ze nie potrafisz pisać wazne ze masz server. @angelos prosze nie pisz juz o twoim angielskim tylko przyznaj sie ze zjebales i tyle.
Dzisiaj, 17:19 #425 xBardolekx ok panowie to ja zapominam o carlin.pl.. Ostatnio edytowany przez Grebol - 06-11-2009 o 01:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4015 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2009
Stan: Na Emeryturze
Imię: Ewelinaa on Morgana
Profesja: Elite Knight
Gildia: Illmatic
Świat: Kyra
Poziom: 194
|
![]() Cytuj:
@edit idę spać, pozdro noł lajfy! ; D Ostatnio edytowany przez Leslaw - 06-11-2009 o 02:02. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4016 |
Użytkownik Forum
|
![]() No ja jestem ciekaw, kto "by się obsrał koprem".
![]() |
#4017 |
Użytkownik Forum
|
![]() No wiem , ze jestes lepszy , no i co z tego ? zawsze sie znajdzie ktos lepiej znajacy sie na sprawie @Gremb Wiem , ze boli brak admina , ale i tak go nie dostaniesz :S http://www.youtube.com/watch?v=9C1cbFyJ4J0 (nowy link do filmu z moimi napisami , podobne , ale bez wiekszych bledow ) Ostatnio edytowany przez Angelos - 06-11-2009 o 07:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4018 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2008
Lokacja: Bełchatów
Stan: Na Emeryturze
Imię: Yoork'ey
Profesja: Elite Knight
Świat: Morgana
|
![]() Cytuj:
1 akapit. klucic? Co to znaczy? Ale to nic, podejrzewam, że chodziło o słowo kłócić.. 5 akapit. Fail. Anglii, nie Angli. specialnie?;o Kolejna literówka czyyy...? 7 akapit. Jeszcze raz... Co znaczy usunolem? Chodziło ci o usunąłem? I w ogóle, po kiego grzyba robisz spację przed każdym przecinkiem? Po każdym otwarciu nawiasu? Nie ogarnąłeś jeszcze tego, że są to błędy? Kolego, jak chcesz komuś cisnąć, że pisać nie umie, bądź chociaż pewny, że sam tych błędów nie popełniasz co? Bo takich 'failów' nie cierpie najbardziej.
Nie zapomnij, skąd tutaj przybyłem, nie zapomnij, gdzie się urodziłem, bo w pamięci jest siła zaklęta, więc pamiętaj synu mój... O kolorach białym i czerwonym, o symbolach orła i korony, bo w pamięci jest siła zaklęta, więc pamiętaj synu mój.. Ostatnio edytowany przez xBardolekx - 06-11-2009 o 07:57. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4019 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 05 2006
Lokacja: Gliwice
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Zygmunt aka Zyga
![]() |
![]() Cytuj:
hue hue, chyba idziem na auree ![]() edit, angelos, te "for free morgana" jakieś takie z dupy, serio :X
![]() |
![]() |
#4020 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() angielski jest kali mówić, kali jeść, jeżeli nie używa się gramatyki
![]() ![]() |
![]() |
![]() |