|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#4001 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 12 2007
Lokacja: Piła
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Lind Zimus
Profesja: Knight
Gildia: Pommeranian Troops
Świat: Nova
Poziom: 62
Skille: 72/71
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() ![]() Oufit tego typa /\. Tylko z przodu... Dzieki |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#4002 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2007
Lokacja: Japonia
Wpisy bloga: 15
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 50
Poziom mag.: 5
|
![]() Dobra potrzebuje outa blazna w kolorach od gory: Bialy, czarny, bialy, czarny
![]() Teraz drugi out! Jest dosc skomplikowany wiec prosze zeby zrobil mi go jakis evul pr0 master xD (bez zadnych noobow etc ;p). A wiec: GLOWA - Glowa w kolorze bialym. Fryzura ma byc taka fajna sterczaca (jakas mangowa, ale nie pedalska xD) moze byc taka jak ma Naruto. Ewentualnie mozecie dac od zwyklego citzena a ja sobie ja dorobie. TORS - Tors w kolorze jasnej zieleni (byle nie odblaskowej) od summonera. Otuz zamiast zwyklych rak prosze dac rekawy od citzena w kolorze ciemnej zieleni. NOGI - Tak nogi od summonera. Tyle ze w srodku (nie koncowki szaty) tylko te w srodku maja miec barwe ciemnej czerwieni (nie bordowej tylko takiej krwistej xd) STOPY - Od summonera w kolorze ciemnego szarego. DODATKI - Z tylu prosze o pochwe na miecz (taka jak na katane). Ta pochwa ma byc umieszczona bardziej na tylach pasu, nie z boku, nie na plecach. BRON - Huh, no i tu bedzie problem. Fajnie jak by ktos dal katane z lekko widocznym blekitnym ostrzem. Ale jesli sie tego nie podejmie to niech nie robi wogule tej katany. No to na tyle. Moglbym zrobic sobie samemu ale chce zobaczyc jak wyjdzie to wam. Outa prosze w dwie strony (przod i tyl). Bede wdzieczny za zrobienie tych outow. ![]() Jesli ktos nie ma kolorowania i outa blazna to niech nie robi ale zalezy mi na tym drugim. ![]() Ostatnio edytowany przez Pacz_knight - 22-12-2007 o 17:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4003 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2007
|
![]() potrzebuje samuraja (jak cos to przeslijcie na pw do fake potrzebne )
- dlugie biale wlosy - czarne kimono - katana u pasa - bialy plaszcz potrzebne mi tez to jak sie on porusza Z GORY DZIEKUJE |
![]() |
![]() |
![]() |
#4005 |
Użytkownik Forum
|
![]() Właściwie nie jest to outfit, ale nie ma tematu o przedmioach i konstrukcjach...
Czy ktoś mógłby tutaj wkleić tibijski statek? Chodzi mi głównie o to, żeby miał nowe żagle, a nie te stare kwadraty.
![]() |
#4009 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: Rabka-Zdrój
![]() |
![]() @up
Zrób mi jeszcze takie z chodzeniem to wezmę.
![]() |
![]() |
#4010 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 06 2007
Lokacja: A nie powiem :P
Stan: Niegrający
Imię: NIMA!
Gildia: Rozleciała się
|
![]() PO-NA-WIAM (i czy ktoś sie za to weźmie, jak nie to sam się postaram zrobić)
![]() |
![]() |
#4011 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 12 2007
|
![]() Zrobię to!
![]() @up. tego assasyna z assasyn creeeed |
![]() |
![]() |
![]() |
#4013 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2007
Lokacja: Śrem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4014 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 03 2007
Lokacja: Bydgoszcz
![]() |
![]() @up
Heh wlasnie gram w Wiedzmina xD, moze wezme sie za outa jak bedzie ladny to wstawie a jak nie to nie ;d
![]() |
#4015 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2007
|
![]() potrzebuje samuraja (jak cos to przeslijcie na pw do fake potrzebne )
- dlugie biale wlosy - czarne kimono - katana u pasa - bialy plaszcz potrzebne mi tez to jak sie on porusza Z GORY DZIEKUJE PONAWIAM |
![]() |
![]() |
![]() |
#4016 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2006
Lokacja: Daleko od rzeczywistości...
Profesja: Druid
![]() |
![]() Za darmo...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4017 |
Użytkownik Forum
|
![]() Usunąć posta - nieaktualne.
Ostatnio edytowany przez crystal12 - 28-12-2007 o 18:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4018 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 12 2007
Lokacja: Barwice - the best "city"
Stan: Niegrający
![]() |
![]() @Avenlight
Prosiłeś o Geralta: ![]() Wiem, że brzydki szczególnie od tyłu, ale nie mogłem już go ładniej zrobić.
![]() |
#4019 |
Guest
|
![]() Hej potrzebny mi jest outfit jakiegoś maga władającego czarną magią najlepiej ubrany w coś ciemnego
oraz outfit druida ubranego najlepiej w brąz i zieleń Mogą trzymać jakieś laski, różdżki czy coś w tym stylu, ale nie koniecznie. Z góry dziękuję |
![]() |
![]() |
#4020 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2006
Lokacja: Daleko od rzeczywistości...
Profesja: Druid
![]() |
![]() ![]() Może być? @Down Spoks, nie mam co robić... Tylko imageshack odmawia posłuszeństwa. @Edit ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Shuki - 29-12-2007 o 22:06. |
![]() |
![]() |