![]() |
#4001 |
Zbanowany
Data dołączenia: 16 07 2006
Lokacja: Łódź
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Emeric Luca
Profesja: Paladin
Świat: Iridia
Poziom: 45
|
![]() O co chodzi z tym paccem i update??
|
![]() |
|
![]() |
#4002 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 10 2006
Lokacja: Polska
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Dawn of the New Era
Świat: Silvera
Poziom: 65
Poziom mag.: 57
|
![]() Skoro się tak czepiamy, to ja też zwrócę uwagę. Spacji nie stawia się przed znakami przestankowymi a po nich.
#4003 |
Zbanowany
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Łodź
Stan: Na Emeryturze
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4004 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2006
Lokacja: Jamaica
Imię: Lei Rakoy
Świat: Nerana
|
![]() @Marciner
Widzę, że bawimy się w wytyczanie cudzych błędów. Więc 'poza' pisze się łącznie ; )) aaa i jeszcze popracuj nad interpunkcją ![]() btw. z tego co wiem, 10 urodziny Tibii były wczoraj...
22:50 Tigon Delis [28]: HO'LU NEVER DIE HE ALWAYS LIVE IN POLISH PLAYERS MEMORY Ostatnio edytowany przez Holu - 08-01-2007 o 19:32. |
![]() |
![]() |
#4005 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 01 2007
|
![]() @Carrion: nie wiedziałem o takiej zasadzie pisania poprawną polszczyzną .
![]() (Spacje przed kropkami dla Ciebie ![]() @Kasztaniaczek: A Ty dalej NIE wiesz . ![]() @Neo: z Update'em chodzi o to ,że świętujemy dziś 10 urodziny Tibii . ![]() i z tej okazji CipSoft postanowił rozdać 1000 Darmowych pacc'ów . ![]() |
![]() |
![]() |
#4006 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 11 2006
Lokacja: Wieliszew
Imię: Vegeta of Silvera
Profesja: Elite Knight
Gildia: Ultimate Evolved
Poziom: 100
Skille: 89/84
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Ale wy macie problemy. Co was to interesuje jak kto pisze ważne, że go każdy rozumie, a to jak u niego z J. polskim to już jego sprawa.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4008 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2006
Lokacja: Opole
Imię: Ariel palek
Gildia: Blood Shaman King
Poziom: 34
Skille: 69
Poziom mag.: 12
![]() |
![]() @VEGETA
Ewidentnie masz racje vegeta Btw. 3MAJCIE kciuki za mnie i na innych może to do nas sie uśmiechnie los cieszmy się z innymi jak wygrają pacca ^^ PeAcE People |
![]() |
![]() |
#4009 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2006
Lokacja: Opole
Imię: Ariel palek
Gildia: Blood Shaman King
Poziom: 34
Skille: 69
Poziom mag.: 12
![]() |
![]() @VEGETA
Ewidentnie masz racje vegeta Btw. 3MAJCIE kciuki za mnie i na innych może to do nas sie uśmiechnie los cieszmy się z innymi jak wygrają pacca ^^ PeAcE People |
![]() |
![]() |
#4010 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 01 2007
Profesja: Sorcerer
Gildia: Sonic
Poziom: 20
Skille: 20
Poziom mag.: 18
|
![]() Właśnie się zastanawiałem czy jest to archeologia, ale zobaczyłem, że parę osób jest w tym temacie online :
Więc mam prośbe Czy mógłby mi ktoś opisać sytuację polityczną na servie? Ps. Tez tam gram ![]() ![]()
#4011 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4012 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 01 2007
Profesja: Sorcerer
Gildia: Sonic
Poziom: 20
Skille: 20
Poziom mag.: 18
|
![]() Ale czy mógłbyś troche dokładniej? chodzi mi jakies glidlie, jakie aktualne wojny itp.
W Czarnobylu jest wiosna : trawa się czerwieni, ptaszki wesoło podszeczkują ... Ostatnio edytowany przez Druidaxo - 08-01-2007 o 20:59. |
![]() |
![]() |
#4013 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 07 2005
Imię: Rastaman Shine
Poziom: 60+
Poziom mag.: 55
|
![]() @Daw
Troche spoznione ale gratz i gogo 60 \o/ @Druidaxo Tomby rox, br sie ciagle napierd**aja miedzy soba wiec polacy maja spokoj jak narazie ale jak nie ma wojen to wyzywaja sie na pl, chociaz niezawsze(pierd*le czy razem czy osobno, nie komentowac xD)
#4014 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Widzę, że coraz wiecej osób ma 60lvl.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4015 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Imię: Royal Michael
Poziom: 66
Skille: 92/66
Poziom mag.: 17
|
![]() Ale ten UP dlugo trwa oO, czyzby naszym kochanym Cipom sie cos spieprzylo?
![]()
"Gdy walczymy, możemy przegrać. Gdy nie walczymy, jesteśmy przegrani." Silvera WAR part #1 http://www.youtube.com/watch?v=QNDh0m7n9f0 Silvera WAR part #2 http://www.youtube.com/watch?v=-hJvilsCxKM |
![]() |
![]() |
#4016 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Stan: Początkujący
Imię: Kacperka
Poziom: 78
|
![]() Ale wczoraj była jazda!
![]() Wlogowywuję się patrzę a tu napis że coś się dzieje w Thais, od razu tam płynę, patrzę a tu jakieś tam potworki.. hackery i inne.. w każdym z nich jakiś tam prezent no i sobie expiłem i zbierałem prezenty.. a zaraz później pisze że na darashi.. Ja se myślę ze one są słabe a może coś fajnego wypadnie więc se pójdę.. Wchodzę na Dara a tu pełno hlvli.. kminię... myślę co się dzieje.. zaraz se pomyślałem że zapewne po prostu chcą do domku prezenty i idę dalej ^^ Patrzę a tu Diabolic imp + minishabal.. se myślę że to jakieś piczki i zaczynam bić.. Patrzę a tu kombo i z max hp odrazu red, i tak przez 4 sekundy 4 razy miałem reda.. ![]() ![]() ![]() Ahh te CIP-y ![]() ![]() A najdziwniejsze jest to że wszyscy moi znajomi Polacy tzn większosc co piszą na forum i reszta byli w tym czasie offline ![]() ![]() Dzisiaj Losowanie PACCów ![]() |
![]() |
![]() |
#4017 |
Użytkownik Forum
|
![]() 09:52 You see a party hat (Arm:1).
It weighs 7.50 oz. 09:52 You see a fireworks rocket. It weighs 1.00 oz. Do not use in your backpack or while asleep. Keep away from animals or children.
22:50 Tigon Delis [28]: HO'LU NEVER DIE HE ALWAYS LIVE IN POLISH PLAYERS MEMORY |
![]() |
![]() |
#4018 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 02 2006
![]() |
![]() Gratz wszystkim advancow itd,itp
@Kacp Cos nie zrozumialem diabolic imp na darashii ? @Holu Z kad maszxD??Z tych dziwnych rzeczy?? @Kasztaniaczek A masz filmik?? |
![]() |
![]() |
#4019 |
Użytkownik Forum
|
![]() OMG Undead Drag tylko jakis inny
![]() ![]() zajebalismy ofc 10:37 You lose 245 mana blocking an attack by Bones. 10:36 You lose 439 mana blocking an attack by Bones. 10:36 You lose 295 mana blocking an attack by Bones. 10:35 You lose 203 mana blocking an attack by an undead minion. 10:40 You lose 358 mana blocking an attack by a diabolic imp. 10:41 You lose 217 mana blocking an attack by Minishabaal. 11:05 You see demonic essence. It weighs 1.00 oz. Someone might be interested in trading this. pwned xDDD Bones niestety pusty, najwiecej expa dostalem ale nic loota ![]() ![]() buehehe niecała godzina na EF loot 4 yellow gems ![]()
22:50 Tigon Delis [28]: HO'LU NEVER DIE HE ALWAYS LIVE IN POLISH PLAYERS MEMORY Ostatnio edytowany przez Holu - 09-01-2007 o 15:12. |
![]() |
![]() |
#4020 |
Zbanowany
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Łodź
|
![]() Ale skad one sa :O
|