![]() |
#4021 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 04 2008
Stan: Na Emeryturze
Imię: Krejzi skeejter
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Hornety
Świat: Elysia
Poziom: 55
Poziom mag.: 45
|
![]() Nie namawiam, lecz powtarzam w kółko...
![]() ![]() Oto co jest w tym pliczku, kazdy niech sobie sam oceni ![]()
zgadnij czego juz nie gram... Krus pat-49 ms max/zrookowany przez upierdliwych Krezji skejter-86 ms max/deleted za bota Rone epso-82 rp max/deleted za bota zeth chaos-60 ed hackniety jakiemus szwedowi:>/zrookowany okradziony Krejzi Skeejter - 55 ms Facc, ciągle mam Kawa ER-5 - pincet cm3, 37kW, 45Nm, dwa koła - active Ostatnio edytowany przez Decade - 11-10-2009 o 16:53. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#4022 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 01 2009
|
![]() masz windowsa 98 ? ;d
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4023 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 05 2006
Lokacja: Lublin
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Hakiv
Profesja: Royal Paladin
|
![]() powiem ci tak Decade, aktualnie wg antywirósów mam 4 keyloggery na komputerze, 1. W Ip changerze, 2. W instalce Elfa. 3. W elfie. 4. W cracku do elfa, widzisz? to się nazywa fart 4 keylogery na kompie a nawet haknąć mnie nikt niechce
![]()
![]() |
#4024 |
Użytkownik Forum
|
![]() xp ze skinem 98, wieksza czesc zycia przesiedzialem przy 98 niz przy xp i stad ten tradycjonalizm. Mialem zbyt slabego kompa zeby grac w cokolwiek az do 3 gimnazjum, wiec siłą rzeczy uczylem sie htmla kiedys czy programowania ;pp
nikomu nie zycze zle, po prostu mowie co tam siedzi. Obyscie chlopaki mieli wiecej szczescia niz ja :> Ja sobie 2 raz postaci nie dam zjebac czy banem czy hakiem;p
zgadnij czego juz nie gram... Krus pat-49 ms max/zrookowany przez upierdliwych Krezji skejter-86 ms max/deleted za bota Rone epso-82 rp max/deleted za bota zeth chaos-60 ed hackniety jakiemus szwedowi:>/zrookowany okradziony Krejzi Skeejter - 55 ms Facc, ciągle mam Kawa ER-5 - pincet cm3, 37kW, 45Nm, dwa koła - active |
![]() |
![]() |
![]() |
#4025 |
Użytkownik Forum
|
![]() jak narazieto chyba nie masz za duzo do stracenia ;p ja bym na towim miejscu jechal na tym bocie
zeby mnie nie hakna jesli naprawde to keyger to usunac tego elfa i ten log...dll czy jeszcze cos trzeba zrobic ? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4026 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 07 2009
Imię: Dudi Lowe
Gildia: Last Exile
Poziom: 109
|
![]() Hijackthis
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4027 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 04 2005
Lokacja: Siejnik
Imię: Lako Edeomoo
Skille: 19/20
|
![]() swego czasu elfbot 250k na elysii
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4028 | |
Dinozaur
Data dołączenia: 27 08 2003
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4029 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
A jeszcze moze tak byc, ze ten keylog dzialal pod wersją tibii 8.40, a na 8.52 juz nie dziala bo kazdy klient tibii ma passy zapisane pod innym adresem. Choc jak ogladalem kod to znalazlem tam procedurke SetKeyboardHook czy cos w tym stylu w kazdym razie linijka uzywana przez keyloggery do szczytywania wszystkiego co jest wpisywane na klawiaturze. Na mój łeb to w userinit.dll powinny sie zapisywac passy i pozniej idzie ten plik na serwer, ale on jest pusty, moze wlasnie dlatego macie postacie ![]() Natomiast fakt zaszyfrowania w tym cracku tej podejrzanej biblioteki wzbudza moje najwieksze podejrzenia. Autorzy crackow raczej nie pierdola sie z takimi rzeczami ze jakiegos wirusa im w cracku wykryje, a autorom keyloggerow zalezy na tym bardziej ![]() Zeby wykasowac: wlaczyc hijackthis, przeskanowac, wyjebac ta linijke co zaznaczylem na obrazku, szybko zresetowac kompa, usunac plik logoninit.dll, usunac plik elfload.dll z elfa, zainstalowac elfa ponownie, sprawdzic hijackthisem czy wpis faktycznie znikl i masz spokoj.
zgadnij czego juz nie gram... Krus pat-49 ms max/zrookowany przez upierdliwych Krezji skejter-86 ms max/deleted za bota Rone epso-82 rp max/deleted za bota zeth chaos-60 ed hackniety jakiemus szwedowi:>/zrookowany okradziony Krejzi Skeejter - 55 ms Facc, ciągle mam Kawa ER-5 - pincet cm3, 37kW, 45Nm, dwa koła - active |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4030 |
Użytkownik Forum
|
![]() kurwa nie mam nie wiem co to jest hijackthis :d nie znam sie na kompach
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4032 |
Użytkownik Forum
|
![]() wnikliwa analiza a nie panika
![]() |
![]() |
![]() |
#4033 | |
Dinozaur
Data dołączenia: 27 08 2003
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
ty się na niczym nie znasz, face it menz. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4034 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Wrzucasz normalnie do CurrentVersion\Run albo sprytniej tak jak zrobilem ja, podmieniasz wpis jakiejs standardowej windowsowskiej usługi, i nawet w menedzerze zadan ci sie wyswietli ze syschost32***** czy jak tam go sobie juz nazwiesz to plik systemowy ![]() A od Trola sie odpierdol, to nasz Trol
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4035 |
Użytkownik Forum
|
![]() ...Trola, krzesłem obronie, ciałem zasłonie ...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4037 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Glasgow
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Sir Brokerr
Profesja: Knight
Gildia: Avengers
|
![]() kropeczka dla was:
.
![]() Ostatnio edytowany przez Rafix92 - 16-10-2009 o 17:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4038 |
Użytkownik Forum
|
![]() hujek dla ciebie:
oIo |
![]() |
![]() |
![]() |
#4039 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zamulacie panowie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4040 |
Użytkownik Forum
|
![]() Pozdrowienia chlopaki macie
![]()
![]() |
![]() |