![]() |
#4022 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2005
|
![]() Dzisiaj 16:51
zielaq: jak patrze jakie ryje wyjebaly mnie z servera to mi slabo ; D masz racje Pepsio maja straszne ryje ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4023 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2005
Lokacja: Legnica
Imię: Konzbi
Profesja: Elder Druid
Gildia: Rambo Style
Świat: Obsidia
Poziom: 100
Poziom mag.: 64
|
![]() Don Zasa
Apr 22 2007, 22:24:45 CEST Killed at Level 81 by Imhreey and by Vany Hod Ciekawe co nas czeka w najblizszych dniach... @Co do lagow to nie chce krakac, ale dawno mi tak plynnie wszystko nie smigalo. ;o Ostatnio edytowany przez Konzbi - 23-04-2007 o 00:41. |
![]() |
![]() |
#4024 |
Guest
|
![]() @konzbi
jak znam zycie to bedzie wieeelki burdel lagsidia/nigersidia wqrwia coraz bardziej |
![]() |
#4025 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2005
|
![]() Ned : za nigersidi dolaczasz do grona moich ulubiencow
![]() co nas czeka ?? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4026 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2006
Lokacja: ok. Rybnika
Imię: Fingregher
Gildia: Pink Shoes in Public
|
![]() Emil shackowany
![]()
![]() |
#4027 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Na Emeryturze
|
![]() life's a bitch
tylko nie pamietam, kiedy ktos z ng mial hacka.. musze zapytac co oni maja za firewalle
I wipe it off on tile, the light is brighter this time Everything is 3D blasphemy My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can't control my shakes How the hell did I get here? Something about this, so very wrong I have to laugh out loud, I wish I didn't like this Is it a dream or a memory? Ostatnio edytowany przez Ptak~ - 23-04-2007 o 13:05. |
![]() |
![]() |
#4028 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2006
Lokacja: ok. Rybnika
Imię: Fingregher
Gildia: Pink Shoes in Public
|
![]() Cytuj:
![]() Btw. Polecam Nortona
![]() |
![]() |
#4029 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie ma w tym w sumie nic smutnego. Moge w każdej chwili haknac 10 osób do ktorych mam passy i odrobie to 20x ale po co? Fakt jest taki że przez mojego kompa nie było hacka więc są inne opcje. Suv nie sharował i miał hacka ja sharuje i też mam.
|
![]() |
![]() |
#4030 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2004
Imię: Pephy
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Next Generation
Poziom: 222
Poziom mag.: 81
|
![]() ja sharowalem i nie mialem ; D
|
![]() |
![]() |
#4031 |
Użytkownik Forum
|
![]() bo glupi ma szczescie
![]() @emil albo dobrales sobie zlego/zlych ludzi, z ktorymi sharowales, albo to przez ich kompy. zyskales sporo w moich oczach tym, ze przyznales sie do sharowania, chociaz cie to pewnie nie obchodzi. a, i skad jestes taki pewny, ze to nie przez twojego kompa ? tez moglbym byc tego prawie pewien, kis + kilka innych programow, po hacku nie wykrylo mi nic, przed hackiem skanowalem co kilka dni i tez nic nie wykrywalo.. tylko ze ja nie sharuje, wiec co to moglo byc ?
I wipe it off on tile, the light is brighter this time Everything is 3D blasphemy My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can't control my shakes How the hell did I get here? Something about this, so very wrong I have to laugh out loud, I wish I didn't like this Is it a dream or a memory? |
![]() |
![]() |
#4032 |
Użytkownik Forum
|
![]()
#4033 |
Użytkownik Forum
|
![]() btw
nowa wojna wystartowala ZD zabijajac Royal Kux'a (jakis tam 70> rp) rozpoczelo wojne z gildia Strong Mens, w ktorej Strong Mens'om byc moze pomoze gildia Conquerors. narazie to tyle.
I wipe it off on tile, the light is brighter this time Everything is 3D blasphemy My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can't control my shakes How the hell did I get here? Something about this, so very wrong I have to laugh out loud, I wish I didn't like this Is it a dream or a memory? |
![]() |
![]() |
#4034 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#4035 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2005
Profesja: Elder Druid
|
![]() A lekko zmieniajac temat. Macie moze kicki (z tibi) na obsidi?
#4036 |
Użytkownik Forum
|
![]() ja mam kicku z netu
![]() @veer slyszalem, ze anga cos takiego ludziom mowil, ale ja spoza domu logowalem sie raz, w wakacje '05 od kuzyna, raz. poza tym - nigdy.
![]() |
![]() |
#4037 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 10 2006
Świat: Berylia
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4038 |
Użytkownik Forum
|
![]() nie, po stronie ZD staneloby rambo, i to by wystarczylo
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4039 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 10 2006
Świat: Berylia
![]() ![]() |
![]() Jezeli chcesz dokladny opis calego ciagu zdarzen z ZD to:
* Xephro zaczal flameowac Vastiqa Dalethona za cheaty i zalozyl o nim temat na forum uogolniajac cheaterow do calej gildii * Kilka dni pozniej wybralem sie do niego i go ubilem (mial ustawiony autohealing poprzez rzucanie exura gran) * Pobieglem do GS Tomba, przyszledl po mnie leader ZG ktory prawie padl + dwoch 50~ leveli * Zebralo sie 25 osob w GS Tombie (lacznie z ZG i NG), cos pogadali i podobno doszli do porozumienia * Dzien(dwa) pozniej member ZG zaatakowal Ysona bez zadnego powodu, po czym uciekl gdy przyszlismy my * Dwa/Trzy dni temu zrobilem wycieczke do GS Tomba i nagralem perfidnego cama na ktorym widac ze Xephro chodzi po waypointach, ma ustawione Friendly Mode (bije tylko potwory ktore go bija) itd. * No i dzisiaj nie wiem co odbilo ZG zeby deklarowac wojne przeciwko nam Dodatkowym reasonem NG (do supportu ZG) jest to ze gildia Knighthood(Berylia) za ktora my jestemy uwazani nie jest milo widziana na tym servie. Tak sie sklada ze tylko 2 memberow SM to memberzy KH, a wiekssza czesc (np. ja(Eversoris) i Keran) mamy nieoficialna wojne przeciwko nim. Dodatkowym argumentem moze byc to ze kiedy Gerlimo gral na Berylii to nalezal do gildii "Knighhood pochodnej". Prosze powiedz czym zasluzylismy? Signed, Eversoris Dalethon. |
![]() |
![]() |
#4040 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 08 2005
Lokacja: Ostróda
Stan: Niegrający
Profesja: Royal Paladin
Poziom mag.: 25
![]() |
![]() Żeby nie dręczyć Was zbyt dużo moim spaczonym językiem to dopowiem tylko coś do jednego postu ;p mianowicie o PB
Mi najbardziej podobała się rozmow TBaga i Scofielda , kiedy Tbag powiedział: Cytuj:
|
|
![]() |