![]() |
#4041 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2005
|
![]() Revuse : jesli chodzi o KH to nawet sa tam szwedzi z NG
![]() |
![]() |
|
![]() |
#4042 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 02 2007
Lokacja: Swidnica
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Maiev Xothic
Profesja: Royal Paladin
Gildia: License to kill
Świat: Obsidia
Poziom: 71
Skille: 81/42
Poziom mag.: 17
![]() |
![]() Omg ale jestem w*****ony przed chwilą prawie padłem ;/ Evo'hawk i Fozivo chcieli się zabawić ale widać że PvP mają z nieba bo nie mogli zabić 69 rp ~~
|
![]() |
![]() |
#4043 |
Użytkownik Forum
|
![]() a konw NG najlepiej pokazuj sytuacja z Vilarionem Gerlimo I Imhreeyem
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4044 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2006
Lokacja: ok. Rybnika
Imię: Fingregher
Gildia: Pink Shoes in Public
|
![]() Za chwile cały serv będzie się napierdykał...
![]() ![]()
Ostatnio edytowany przez Fin'er - 24-04-2007 o 09:15. Powód: Zabrakło "e" w słowie "będzie" |
![]() |
![]() |
#4045 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Na Emeryturze
|
![]() @rav
prawda jest taka, ze gildia wolna od boterow nie jest. a Elwina znam na tyle dobrze by wiedziec, ze wojny bez powodu by nie zaczynal. bylo juz kilka sytuacji w ktorych ludzie zabijali jego ludzi, ja, kilka silnych gildii (w tym ludzie z ng) oferowali swoja pomoc, a konczylo sie na gadaniu. wiec watpie zeby nagle, od tak, zaczynal wojne. ostatnio duzo nie gralem, wiec z wlasnego doswiadczenia nic nie wiem, ale skoro macie w gildii "rl memy" to znajac ich i ogolnie ludzi, naduzywaliscie sobie.
I wipe it off on tile, the light is brighter this time Everything is 3D blasphemy My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can't control my shakes How the hell did I get here? Something about this, so very wrong I have to laugh out loud, I wish I didn't like this Is it a dream or a memory? |
![]() |
![]() |
#4046 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2006
Lokacja: ok. Rybnika
Imię: Fingregher
Gildia: Pink Shoes in Public
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#4047 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Początkujący
Imię: Dodi Brae
Profesja: Knight
Gildia: Rambo Style
|
![]() Drogi Ravuse
Ludzie z waszej gildi nie rozmawiaja lecz przychodza i zabjijaja nie przejmujac sie konsekwencjami a tak sie tutaj nie robi to nie Valoria. Elwin o ile dobrze pamietam nigdy wojny nie wypowiedzial zawsze wystarczala rozmowa. Olek napisal ze chlopaki z waszej gildi to reale Hayaleta i Memiego i nic w tym zlego ale trzeba do tego uzywac mozgu a nie tylko "pro" bo ich pro nie sa szanowani w pewnych kregach. Za takich podopiecznych samemu mozna miec klopoty. Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
#4048 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 05 2006
Imię: Booka Jones
Profesja: Elite Knight
Gildia: Zero Degrees
Poziom: 101
Skille: 80sh
|
![]() Cytuj:
![]() Jezeli masz problemy z ktorymkolwiek czlonkiem ![]() @ Ravuse. Z calym szacunkiem - oczywiscie rozumiem ze cala gildia pewnie nie botuje ... ale za bledy botterow ponosi odpowiedzialnosc cala gildia. Tak to dziala. Jezeli grasz uczciwie i nie masz zadnego wkladu w przyczyny wojny to pozostaje mi tylko powiedziec ze jest mi przykro ze sie w to wplatales (lub zostales wplatany). Co do powodow wojny to jest ich kilka. Z tych niewymienionych na tibia.com podam chociazby grozby ktore otrzymywal Elwin po ubiciu kogos z Menzow - nie pamietam nicka ale na zyczenie moge sobie przypomniec - ze on ma kase i ze kupi chara i Elwin wypada z serwa czy jakos tak. P.S. jeszcze raz - jezeli ktokolwiek z ZD przesadzil, ukradl, zabil, wlazl na spawna - prosze o msg - postaram sie to zalatwic tak jak bede mogl najlepiej P.P.S Do samego konca glosowalem przeciwko wojnie i wciaz jestem jej przeciwny, glownie z tego wzgledu ze nie moge robic tego co lubie najbardziej czyli zwiedzac i robic questow (bo inni sa zajeci, bo nie maja czasu, bo nie maja kasy itp.). Nie interesuje mnie zupelnie polityka na serwie mimo ze sa tam ludzie wplatani w polityke ktorych lubie i szanuje jak np. Kiroy ![]() Ostatnio edytowany przez Eos_Rododaktilos - 24-04-2007 o 15:02. |
|
![]() |
![]() |
#4049 |
Użytkownik Forum
|
![]() suv dalej pojdziesz wszedzie za Don Zasa??;>
nie wiem czy to bedzie jakas nowosc ale strazak-ichi fireheart (na 99%)xP
#4050 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 05 2006
Imię: Booka Jones
Profesja: Elite Knight
Gildia: Zero Degrees
Poziom: 101
Skille: 80sh
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4051 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 10 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Berylia
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
Nicki ktore zostaly opublikowane na oficialnym forum jako botterzy juz nie sa w SM. Cytuj:
Polecam popatrzec forum Berylii lub dokladniej przyjrzec sie Obsidii i powiedziec czy kiedykolwiek zaslanialem sie protektorem? Co do tego ze idziemy i zabijamy, powiedz mi ktora z sytuacji (reasonow z wojny) zaczelismy MY. ____________ Na oficialnym forum macie moj filmik pokazujacy gracza o nicku Xephro na bocie w GS Tombie. Uzywanie Friendly Mode + Chodzenie po waypointach jest widoczne na pierwszy rzut oka. Fraga kiedy go ubilem niestety nie nagralem ale podczas deada uzywal Auto Fishing Mode + Auto Healing via Exura Gran ____________ Co do tego ze jestesmy niby KH to polecam zobaczyc deady takich graczy jak np. Seismo, Fran Do'Urden, Izanh ... sa to memberzy KH padajacy od noob charow Moich i Kerana. Ostatnio edytowany przez Ravuse - 24-04-2007 o 16:39. |
||
![]() |
![]() |
#4052 |
Użytkownik Forum
|
![]() Chłopaki tylko bez wrzucania na rl proszę bo temat idzie teraz jak powinno być cały czas : )
@Boixos Raczej tak bo Strażak na forum pokazywał, że jest kibicem Ległej a na tibia.com ma napisane, że mieszka w Tomaszowie : )
Elvinuz. Ostatnio edytowany przez Misterio - 24-04-2007 o 16:47. |
![]() |
![]() |
#4053 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() chlopaki duzo sobie licza
16:01 Elwin Night [98]: evor 16:01 Elwin Night [98]: what veggeh menat 16:01 Elwin Night [98]: meant* 16:02 Elwin Night [98]: is 75k 16:02 Eversoris Dalethon [59]: could u just write my name correctly ? Ostatnio edytowany przez Ravuse - 24-04-2007 o 17:20. |
![]() |
![]() |
#4054 |
Użytkownik Forum
|
![]() Suv : wypowiedz sie czy pojdziesz za zasa ??
![]() nie potrzebna nam wojna PL vs PL ![]() ![]() ![]() ![]() Eos dzieki i pozdrawiam !! teraz raczej siedze na "MIGHTY REXSI " 9 lvl taki do pogadania .... zapraszam do pogadania cya ![]() Wuja Kiroy |
![]() |
![]() |
#4055 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Misterio
![]() to kibicowanie to zaden dowod ^^ ja mieszkam w Gdansku a kibicuje houston rockets :S 75k za 59lvl o.0 chyba ich popierdolilo :S Slajpan placil 100 cyz 150k przeciez a i lvl i skala wojen nie porownywalna ![]()
#4056 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2004
Imię: Pephy
Gildia: Next Generation
Poziom: 222
Poziom mag.: 81
|
![]() 250 w gwoli scislosci
![]() jakie znowu PL vs PL ? : D |
![]() |
![]() |
#4057 |
Użytkownik Forum
|
![]() no to z tym to mi sie pierdolnelo,
ale np Szikaka placila 80k na 100% ![]()
#4058 |
Guest
|
![]() Milo slyszec ze jeszcze ktos darzy mnie szacunkiem. Ostatnio mialem okazje glownie wysluchiwac ze jestem zlodziejem i ze zniszczylem ludziom chary. Tak Vixi wiem, ze czasami czytasz to forum wiec wiedz ze probą szantażu, gówno zdzialasz. Jestes taki sam frajer jak Xuso.
Zapomniales juz jak kiedys sie żaliles, jaki to moj kuzyn dziwny ze bez slowa daje ignory i ze go nie rozumiesz, wogole 4 miesiace temu malo kto slyszal o Xusodove. A teraz co przykozaczyles sie bo level nabiliscie podlizaliscie sie jak skonczeni frajerzy i jestescie w Ng. Juz pewnie zapomniales jak probowalem przekonac ze nie sharujesz z bylym ownerem Angatevona zebys nie mial hunta od Ng i mogl spokojnie se grac dalej, widze ze masz slaba pamiec. Wiedz ze moglem ci wtedy zaszkodzic ale nie zrobilem tego. Teraz nie masz nawet odwagi napisac chociaz na gg co masz mi do powiedzenia, tylko zalisz sie emilowi, jaki ty biedny jestes, i jak powiedzialem emilowi by dal ci moje gg to odpowiedziales ze srasz na mnie. Chuj wam w dupe, moze zdobedziecie sie na odrobine rozumu i tak jak Michal(kiroy) odpuscicie sobie ta gre wkoncu. Niby to ja jestem uzalezniony od tibii wiec popatrzcie na siebie, mowie tu do ciebie Xuso i Vixi. 20 paroletni ludzie a gra robi im z mozgu wode. Ciekawe czemu Sol hacki 2 miala, ale to bylo malo musiales zrookowac Veeraya i ojebac z all kasy dodatkowo okradajac Don zase. Tak moi drodzy Veeray to ja, gralem tym charem od dawna, ale niestety musialbym sie zamknac w piwnicy i nie odzywac do nikogo by to nie dotarlo to niepowołanych osob. Gdyby nie to ze moj kumpel z rl ktorgo znam od 10 lat nie powiedzial kim gram to bym pewnie nie mial hacka. Jesli chcecie dalej sie cieszyc gra to nie dawajcie invitow Xusodove, ani tym bardziej passow. Aha prawie bym zapomnial zobaczcie na czas ostatniej smierci Veeraya i czas ostatniej smierci Sol the Wolf, zgadzaja sie prawie co do minuty, dziwny zbieg okolicznosci?? Nazryjcie sie ta gra i tymi itemami.. Co teraz mam wpierdol pewnie na rl, co?????????? Prosze bardzo mozecie jechac, adres znacie frajerzy... Żal mi was.. Ostatnio edytowany przez Blacov89 - 24-04-2007 o 17:52. |
![]() |
#4059 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Na Emeryturze
|
![]() to jak juz jest godzina szczerosci, kto mowil ludziom, ze mialem hacka bo logowalem ze szkoly ?
btw wiem co sie na obsidii dzieje tylko dzieki temu ze co jakis czas sie logne i zapytam elwina co i jak, czasem archin cos powie, joppe przewaznie afkuje. online prawie wcale mnie nie ma, ale jak wroce to dam wam znac. @ ten ktos z sm powiem po 'polskiemu' - "zesraj sie" ale z ZD power abuserow nie zrobisz.
I wipe it off on tile, the light is brighter this time Everything is 3D blasphemy My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can't control my shakes How the hell did I get here? Something about this, so very wrong I have to laugh out loud, I wish I didn't like this Is it a dream or a memory? Ostatnio edytowany przez Ptak~ - 24-04-2007 o 17:59. |
![]() |
![]() |
#4060 | |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
Oczywiscie ze nie, sami to zrobili. |
|
![]() |