|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#4122 |
Użytkownik Forum
|
![]() Plx xD łucznika trzymającego łuk tak z boku nie podstawowa wersja łucznika tylko takiego co celuje:d wiecie o co chodzi nie xD??
![]() |
#4123 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 01 2008
Imię: Fun Stree
Profesja: Knight
Świat: Refugia
Poziom: 2xD
Skille: 11/11
|
![]() Chciałbym też Hero,który w prawej ręce trzyma roda Mino Maga,przy boku ma miecz z Knight Outfit(męski),na plecak ma Axe z Barbarian Outfit(męski) i ma rękawiczki z Hunter Outfitu(męski)
pomawiam zamuwienie!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4124 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 01 2008
|
![]() Poproszę o zielonego Demona z jednym okiem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4125 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ponawiam zamówienie na outy:
Raziel (Jego zrobię sam, ale Kain przekracza moje możliwości, plx help ![]() Kain(Baaardzo ładnie o niego proszę) http://images.legacyofkain.net/defia...cters/Kain.jpg http://mobydiskrecords.net/images/BL...CT_SERIES1.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#4126 |
Zbanowany
Data dołączenia: 15 10 2007
Lokacja: Przemyśl-,-
Stan: Zbanowany
Imię: Patrick Master Bowmen
Profesja: Paladin
Gildia: Prieure de Sion
Świat: Nerana
Poziom: 36+
Skille: 65/45
Poziom mag.: 10
![]() |
![]() Dżem dobry! Potrzeba mi takie coś:
-Cesarza, (Rzymu) -Patrycjuszy(chyba każdy wie jak wyglądają) -Kilku gladiatorów -Legionistów rzymskich. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4127 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2007
Lokacja: Japonia
Wpisy bloga: 15
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 50
Poziom mag.: 5
|
![]() A ja potrzebuje kilku rzeczy. Otuz zamierzam zrobic dwa nowe fakei (jeden o magach i duperelach a drugi o przyszlosci - tzn. jakis rok 38976, sa jakies wybajerowane machiny etc.)
Tak wiec potzebuje grafik do dzialek ktore maja na dole kola i gasienniczke, kilka takich nowoczesnych czolgow, i jakies fajne pojazdy (cos na styl motorow tyle ze latajace i bez kol). Po za tymi miachinami jeszcze prosze o jakies komputery i takie durze monitory plazmowe xD Z gory dzieki ![]() @edit Jeszcze trzeba mi pistoletow, jakis kaliberkow, strzelb etc. Ostatnio edytowany przez Pacz_knight - 23-01-2008 o 15:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4128 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2006
Stan: Niegrający
|
![]() Nudziłem się i zrobiłem outfita wielkoluda ten biały ludek jest dla porównania jego z normalnym człowiekiem z pewnych przyczyn nie mogłem go zrobić od tyłu.
Oto on: ![]()
![]() |
#4129 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 09 2006
Lokacja: Osaka
![]() |
![]() *up
Wyglada na przerosnietego czlowieka. Moglbys zrobic cos takiego samoge jak to, tylko wielkosci behemota albo cyclopa ;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#4130 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2007
Lokacja: Japonia
Wpisy bloga: 15
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 50
Poziom mag.: 5
|
![]() O hooo! A to co!? Kolejny wymysl fantazji Pedzieja xD
Nie jest zly, ale jest krzywo sklejony. Moglbys to poprawic i troche dopracowac. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4132 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2006
Stan: Niegrający
|
![]() @up
Mogę go używać plx. A co do ofta to tak se go tylko zrobiłem jak ktoś chce niech bierze. @Rohas Wielkolud to jest właśnie wg mnie przerośnięty człowiek.
![]() |
#4133 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 01 2008
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Elder Pechowiec
Profesja: Elder Druid
Gildia: nowy char, stary 96 rp :)
Świat: Shivera
Poziom: 8
Skille: brak
Poziom mag.: 2
![]() |
![]() @Pedziej
Ciekawe wykorzystanie nightmare out-a (chyba sie nie myle?), ladnie, tylko gdyby sklejka byla ciut lepsza ![]() @Avios z takim outem wyplyn na szersze wody ![]() p.s. ironia p.s.2 mam nadzieje ze Ty tez ironizowales ![]()
أضواء النزول ، فهو مظلم حسابك الغاب هو رأسك لا يمكن للمادة قلبك شعور اقوى بكثير من ذلك اعتقدت عينيك هي اتسعت على الرغم من روحك ، ومن لا يستطيع شراءه عقلك يمكن التجول wątpie czy korzystanie z forum to przywilej..., ost. wysypy noobów świadczą o tym, że każdy może sobie założyc XX kont, bez bana na ip... Ostatnio edytowany przez Blejdzik - 23-01-2008 o 20:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4134 |
Zbanowany
![]() |
![]() Dżem dobry! Potrzeba mi takie coś:
-Cesarza, (Rzymu) -Patrycjuszy(chyba każdy wie jak wyglądają) -Kilku gladiatorów -Legionistów rzymskich. -Jak by ktoś umiał to koloseum. Plx EDIT: Nudziło mi się więc zrobiłem jednego gladiatora: ![]() Skomentujcie czy się nadaje. Ostatnio edytowany przez Metal'Hard'Rocker - 24-01-2008 o 09:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4135 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Wpisy bloga: 1
Imię: Drakon Tene
Gildia: Grupa zjaranych Gejów
Świat: Wszedzie
![]() ![]() |
![]() Wiem ze do mnie to niepodobne abym coś zamawiał, ale potrzebuje nowych outów z zimowego upa
![]() Ktoś ma i sie podzieli? ![]() Proosze xd
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant |
![]() |
![]() |
![]() |
#4136 |
Zbanowany
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4137 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Wpisy bloga: 1
Imię: Drakon Tene
Gildia: Grupa zjaranych Gejów
Świat: Wszedzie
![]() ![]() |
![]() A masz chodzenie? xD
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant |
![]() |
![]() |
![]() |
#4138 |
Użytkownik Forum
|
![]()
![]() |
![]() |
#4139 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 01 2008
|
![]() Ja chciałbym prosic o wojowika minas tirith w czterech pozycjach z mieczem i tarcza a takze osobnego z lukiem. I o rohirrima tylko ze jego tylko z tarcza a drogiego z lukiem. Z GORY THX
Ostatnio edytowany przez hasharin - 24-01-2008 o 22:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4140 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 12 2007
Lokacja: Tarnów
Profesja: Rookstayer
|
![]() siema jakby ktoś miał czas . Zróbi mi jakis samuraji z fajnymi włosami bez broni z bronią . Oraz samą broń z boku . Aha i jeszcze takich jakby mistrzów samurai itd...
|
![]() |
![]() |