![]() |
#4121 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2005
|
![]() Caster : Imhreey jest z Halmstadu ... a Mannow ma pewnie w pamieci ze kiedys jak utworzylismy z dorpazem azaredem gildie Guardian Gods to Rundo opuscil Mannowa i doszedl do nas
![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
#4122 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2006
Lokacja: Torun
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Obsidia
Poziom: +++
|
![]() Cytuj:
LuuuuuL LuuuuuuL LuuuuuuL A mowilem ze mam racje a mowilem a mowilem Luuuuul |
|
![]() |
![]() |
#4123 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 10 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Berylia
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
Nie myśl że to koniec(...) ![]() // Eversoris Dalethon Edit: @Down, juz niedlugo przybeda do nas Power Rangers ![]() Ostatnio edytowany przez Ravuse - 26-04-2007 o 16:15. |
|
![]() |
![]() |
#4124 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2006
Lokacja: ok. Rybnika
Imię: Fingregher
Gildia: Pink Shoes in Public
|
![]() Cytuj:
Rundo już kiedyś miał na 100 lvl podobno explocka jak Waldorio... @Ravuse Jestem z Tobą ![]()
![]() |
![]() |
#4125 |
Użytkownik Forum
|
![]() Lol a powiedz w jaki sposob jestes z nim chyba telepatycznie bo potrafisz tylko jeb*c forum.
Jak jestes taki z nim to przylacz sie do nich Lolu Jeszcze oglos zbiorke pieniedzy dla poszkodowanych przez wstretnych PA z ZD. co za lol |
![]() |
![]() |
#4126 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Pozatym nie ma sie jak przyłaczyć.... Fingregher, will be deleted at Jun 21 2007, 10:11:09 CEST
Ostatnio edytowany przez Fin'er - 26-04-2007 o 16:36. |
|
![]() |
![]() |
#4127 |
Użytkownik Forum
|
![]() tak,
oczy mi krwawia jak ciebie czytam nobie ![]() |
![]() |
![]() |
#4128 |
Użytkownik Forum
|
![]() Cała przyjemność po mojej stronie
![]()
![]() |
#4130 |
Użytkownik Forum
|
![]() p.s Waldorio nigdy nie mial exp locka
![]() |
![]() |
![]() |
#4131 |
Użytkownik Forum
|
![]() Axio Gratz :d
|
![]() |
![]() |
#4132 |
Guest
|
![]() @axio
wyjdz bo to sie zenujace juz robi -.- |
![]() |
#4133 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 05 2006
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4134 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Na Emeryturze
|
![]() @ axio
a ty co takiego robisz ? oprocz pisania ze SUV RAZEM Z JEGO PK BANDOM ZABIJAJOM MI ZIOMUW I SUV TO HÓJ. taki jestes mocny, to powiedz nam wszystkim, co sam robisz oprocz narzekania na wszystkich dookola i bycia tak tchorzliwą swinią, ze nawet ukrywasz swoj nick. a tak poza tym robisz sporo bledow jezykowych, wiesz, piszesz od rzeczy i nielogicznie ![]() Cytuj:
@ktostam kto pisal o fantastycznej czworce dawno dawno temu, znaczy sie w wakacje, uslyszalem od mannowa badz dorpaza czy archina (nie pamietam od kogo, kogos z dominus) nastepujace slowa: "rundo is... he's just a follower, a wannabe, he's just an ordinary member like the rest. the ones that really really matter is dominus rank and some of the rl's" a pozniej cos podobnego o foozim (juz od nikogo z ng, ale kogos z jego rl): "foozie.. foozie tries to be as cool as (like he thinks) waldorio, imhreey vilarion and their crew is. he's just another wannabe that really means nothing and keeps on botting all day and keeps watching how the botting goes on"
I wipe it off on tile, the light is brighter this time Everything is 3D blasphemy My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can't control my shakes How the hell did I get here? Something about this, so very wrong I have to laugh out loud, I wish I didn't like this Is it a dream or a memory? Ostatnio edytowany przez Ptak~ - 26-04-2007 o 18:13. |
|
![]() |
![]() |
#4135 |
Użytkownik Forum
|
![]() ptaku ciesze sie ze niegrasz bo masz exploka
![]() ![]() bez ciebie jest duzo lepiej. nie trzeba walczyc o lepsza obsidia bo wystarczy ze niegrasz i juz jest lepsza ![]() zabierz ze saoba jeszcze tego lola i bedzie okokokokokok ![]() |
![]() |
![]() |
#4136 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() @ Axio... Kim Ty jesteś ;> ?? Skoro każdy Cię tu wkurza, to nie czytaj tego forum... wątpie, żebym Cię bliżej znał na Tibii, bo z debilami nie gadam...
Ostatnio edytowany przez Fin'er - 26-04-2007 o 18:29. |
|
![]() |
![]() |
#4137 |
Użytkownik Forum
|
![]() nie znasz mnie blizej bo ja rowniez z debilami nie gadam
![]() ale twoje zamilowanie do Strong Mensow i ich pro doprowadza kazdego normalnego czlowieka do wk*rwienia ![]() zrob mi i mojej gildi przyjemnosc i zniknij z tego forum tak samo jak znikasz z obsidii wieczny 40 levelu ![]() |
![]() |
![]() |
#4138 |
Użytkownik Forum
|
![]() ptaku jestes slawny
![]() nie grasz juz tyle czasu a nadal jestes kojarzony z najwiekszymi pa na obsidi Don Foozie Imhreey Waldorio Slajpan Marniz Suv the Dark Magican Parkaz niezle towarzystwo ![]() ![]() ![]() ![]() http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=1631310 |
![]() |
![]() |
#4139 |
Użytkownik Forum
|
![]() @ Axio...
Wystarczyło wcisnąć "enter" by wyskoczyła przerwa w tekście... o taka właśnie, nie trzeba robić 2 postów... Aaa jeszcze... 1) Ja ich nie pro ![]() 2) Nie każdy musi lubić tych ludzi których Ty lubisz ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4140 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 01 2007
Lokacja: Polska
Gildia: nieznana :>
Świat: Obisida
Poziom: 40+
![]() |
![]() @axio
A ty po sposobie wypowiedzi jesteś kojarzony ze strażakiem, nie wiem sam co gorsze... I jak chcesz, żeby ktoś ci zrobił przyjemność, to idź do burdelu, my nie musimy ci dogadzać.. Finuś ucz się cholera, bo potem będziem cię mieć na sumieniu ![]()