![]() |
#4141 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie wiedzialem ze DH nawet Shanere przjmuje
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#4142 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 05 2007
Lokacja: Szczecin
Imię: Solar mlody
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Demonic Horde
Świat: Silvera
Poziom: 175
Poziom mag.: 70
|
![]() Trzeba im przyznac ze potrafia grac zespolowo
![]()
![]() |
#4144 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 11 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Maximus Afo
Świat: Refugia
Poziom: 166
Poziom mag.: 76
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4145 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 04 2008
|
![]() @up
No wlasnie, zal ich. Zamiast dojsc odrazu do dh to oni musieli przeczekac az któras ze stron zacznie wygrywać i dopiero wtedy dojsc zeby w przyszlosci miec jak najlepiej na servie, nie licza sie kumple tylko to żeby potem rządzić servem. Życze wam Po 1. Żeby wyjebali was z DH na koniec wojny, a po 2 zeby FTP z wami wygrało. Tyczy sie to do Hola (byl w tamtej wojnie w DH ale po koncu tamtej wojny odszedl i dopiero poszedl do DH jak zaczelo wygrywać), Solara (chociaż on miał tam kumpli ale raz byl w ftp a raz w dh), Shanceza, Tiganny Asco i wiekszości hujów polaków którzy są teraz w DH a wczesniej byli neutral. Tyle, Bye |
![]() |
![]() |
![]() |
#4146 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2006
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Ja doszedłem do wojny w dniu jej rozpoczęcia przez Seven Alliance xD i miałem swoje powody. Oni teraz chcą zapewnic sobie przyszłośc w co wątpie ;d.
Teraz nie chce byc po niczyjej stronie bo szanuje kumpli, a są oni i tu i tu. Pzdr
14:23 Destroyer of Fury [133]: did u read forum? 14:24 Xeosnar [194]: what is forum? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4147 |
Użytkownik Forum
|
![]() Name: Hunter Gorn
Sex: male Profession: Knight Level: 58 World: Silvera Residence: Thais Last login: Oct 14 2008, 18:53:29 CEST Account Status: Free Account Character Deaths Oct 14 2008, 14:33:36 CEST Killed at Level 60 by Erius Dranax and by Boromir of Silvera Oct 14 2008, 08:39:32 CEST Killed at Level 62 by Tiganna Asco and by Solar mlody Oct 13 2008, 22:15:31 CEST Killed at Level 64 by Zampiery and by Asassin Snake He buy wczoraj accounf for 50 zł |
![]() |
![]() |
![]() |
#4148 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 12 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Elean Dinos
Profesja: Paladin
Gildia: Husaria
Poziom: 70+
|
![]() @Ylder
Co ty, to bylo tak : 17:06 Hunter Gorn [58]: am builing hunter gorn wczoraj for 50 50 zl
Channel Mazzoria saved at Tue Jun 30 18:00:31 2009 17:59 Mana Shoden [47]: i no hunt 17:59 Mazzoria [31]: Vichi!! 17:59 Mazzoria [31]: mtoo foda la 17:59 Mazzoria [31]: Hard 17:59 Mazzoria [31]: OMG!! 17:59 Mazzoria [31]: Hotkey 17:59 Mazzoria [31]: ,,|,, 17:59 Mazzoria [31]: okadspkdaskpokdokp 17:59 Mana Shoden [47]: lol 18:00 Mazzoria [31]: hotkey..... 18:00 Mazzoria [31]: AhhHHhh....... 18:00 Mazzoria [31]: intend? 18:00 Mazzoria [31]: kodsakopdsakop 18:00 Mazzoria [31]: afk |
![]() |
![]() |
![]() |
#4149 |
Użytkownik Forum
|
![]() Up
Powiem tak doszedlem do Demonic Horde po rozmowie z Von'bortem, ja moglem byc neutral po obu stronach a nawet miec z obu stron pro, ale Von'bort ma racje ze nie wiem gdzie jest moje miejsce i ze jestem magiem a magowie nigdy nie moga byc neutralni i ze musze sie zdecydowac. Stwierdzilem ze pojde tam gdzie ludzie sobie na wzajem pomagaja,gdzie sie szanuja,gdzie jest spoko, nie ma 3 glownych liderow a reszta jest nikim kazdy jest sobie rowny i nie obchodzi mnie kto wygra wojne ja i tak bede z Demonic Horde ... Skonczylem gre ale zawsze wroce jesli bedzie jakas open i nie opuszcze DH jak przegra wojne tak tez napisalem liderom FTP. Raz zaplacilem wiecej tego nie zrobie ... Nie gram w tibie wszystkie moje chary sprzedalem zostaly mi tylko dwa 127 i 126."którzy zrobią wszystko, byleby być bezpiecznym." Myslcie co chcecie ale na logike mozna wziasc to ze po co pakowac sie do wojny skoro i tak bylem wolny i BEZPIECZNY? ? A co do poczatku wara ( nie bylo mnie w polsce i nie gralem kazdy to wiedzial ) ale nawet jakbym byl to bym nie doszedl teraz naprawilem to. Ja sie nie czepiam was ze jestescie w FTP wy uszanujcie moje miejsce w DH ![]()
Solar mlody Ostatnio edytowany przez Solar271 - 14-10-2008 o 21:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4150 |
Użytkownik Forum
|
![]() [quote=HellFrycek;2297736]OWNED OWNED OWNED ;C
Solar najeżdzasz na Hola. Spójrz na siebie. Nie najechalem na HOLA to raz, ja tylko zapytalem go jesli nie jestes na tyle inteligentny zeby zrozumiec to idz zapytajs ie mamy ![]()
![]() |
#4151 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2006
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Mało jest takich ludzi, którzy szanują swoich wrogów, tymbardziej kiedy się przegrywa ;p.
14:23 Destroyer of Fury [133]: did u read forum? 14:24 Xeosnar [194]: what is forum? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4152 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2007
Lokacja: Bytom
Stan: Usunięty
|
![]() @ Solar
Sorry, ale na matkę to możesz swojej matce jechac, jeśli Ci pozwoli. Ale ogólnie to wnioskuję z Twojej wypowiedzi, że zawsze byłeś z DH i wogóle to jest Twoja RODZINA <3, braci się nie traci, itp. Szkoda, że pamiętam jak byłeś w FTP i również spierdoliłeś, bo zauważyłeś, że przegrywają, wtedy też to była rodzina? Ale jak to się mówi. MÓW DO SŁUPA, SŁUP JAK DUPA, MÓW DO DUPY TO CIĘ OBSRA. Really sad ![]() Co tu dużo mówić. Jesteś śmieciem, nie tylko dla mnie, sądzę, że dla wielu osób. SUHFDSADUHSAD tak mi się wspomniało. Pamiętasz jak szorowałeś dupę Larenowi, udając DZIEWCZYNĘ? XDDDD "Te amo Solar ;*" XDDDDDDDDDD Ostatnio edytowany przez HellFrycek - 14-10-2008 o 22:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4153 |
Użytkownik Forum
|
![]() nie wyzwalem ci mamy
![]() Ale za to ty znow nie zrozumiales @Up Nie pamietam moze dlatego ze to klamstwo hmmm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() W Ftp bylem bo mnie zmusili ![]() @down w koncu to zauwazyles hehehe ![]()
Solar mlody Ostatnio edytowany przez Solar271 - 14-10-2008 o 22:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4154 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ok mistszó!
Następnym razem dokładnie przeanalizuję Twój post, zanim na niego odpowiem, bo widzę, że mam do czynienia z bardzo inteligentnym człowiekiem! @ EDIT OFC EJ ALE MIŻCZÓ, ZADAŁEM CI PYTANIA. 1. Jak to było jak udawałeś/aś dziewczynę, żeby mieć STABILNE dupsko? 2. Czy FTP też było taką wielką rodziną, jak w nim byłeś, kiedy wygrywało? Nie odpowiesz, bo Ci głupio? Czy może pójdziesz do mamy, żeby Ci pomogła, bo może Ty nie rozumiesz treści, zawartej w tych pytaniach? @ EDIT 2 Ok, jeden przykład komu lizałem dupe z ftp, żeby wbic lvl? ![]() Synu, co Ty wiesz o hackowaniu? Więc... OPOWIEM CI O TYM! SZAROWAUEM, dokładniej dałem passy Magnacie, żeby walczył charem, rzadko kiedy bywałem, wtedy kiedy były openki, więc i tak char leżał nieużywany, PACC był, więc po co miałby się marnować? No aczkolwiek muszę Cie zmartwić, ponieważ passy zmieniłem hmm jakieś 2 miesiące temu, a "shakowany" zostałem dokładnie tydzień temu w sobotę, tudzież była to paradoksalna sytuacja. Od tych dwóch lat, kiedy gram w Tibię, nigdy nie miałem żadnych Antivirów no i tak jakoś dawałem radę, bo umiejętnie korzystałem z internetu. A tu Ci pewnego dnia zasysłem se bitcometa no i zacząłem ściągać jakieś tam filmy iiii... PSIKUS!! KEYLOGER!! O KURWA!! No i właśnie w tą magiczną sobotę poszedłem do klubu na dyskotekę i w tą właśnie noc HAKER mnie chciał schakować, ale na Kalorze było razem może z 5k xd bo all itemy na innym koncie. Więc nic nie wziął i to był cały mój HAK. A i chciał iść pekować, ale ftp i koledzy <3 trapowali go by nie wyszedł, aż w końcu poszedł spać, ja wróciłem rano, od razu dałem recka Fryckowi, no i zmienił passy i tyle. I TAK POWSTAŁ CHOCAPIC... "Shakowali cie wiec kto tu przegral ? Zegnam" HAUSDUHUHSD EJ SORRY, ALE KOGO SCHAKOWALI TEGO SCHAKOWALI XDDDD Bo przypominam sobie pierdolny tasiemiec na forum.tibia.pl "SOLAR MLODY HACKED BY ASEN YOKAR" XD A skoro z Larenem to kłamstwo, to czemu na tym filmiku o Barinasach jest na końcu, że Laren Cię kocha? GAY PLX? Ostatnio edytowany przez HellFrycek - 14-10-2008 o 22:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4155 |
Użytkownik Forum
|
![]() odpowiedzialem ci
1. Nigdy nie podawalem sie za dziewczyne i skoro masz takie informacje ze tak do larena pisalem to odpowiedz skad, albo moze sie go zapytaj czy tak bylo skoro z nim tak pisalem hehe bo ja tez moge napisac ze podawales sie za laske bez zadnych dowodow ![]() 2.Do ftp doszedlem bo mnie zmuszono napisalem wyzej ubijano mi kumpli specjalnie zebym tylko doszedl i nie doszedlem do FTP tylko do FTPa nigdy nie walczylem po stronie z FTP nigdy im nie pomoglem w warze jedyne co mozesz mi zarzucic to tylko to ze bylem w FTPa fakt mam bro w ftp ale oni szanuja to ze jestem w DH a ja ze oni w ftp ![]() @UP Jakim filmiku? A "kocham Cie" ja pisze do kazdego ![]() ![]() a ten filmik pewnie kolejna bajka wymyslona
Solar mlody Ostatnio edytowany przez Solar271 - 14-10-2008 o 22:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4156 |
Użytkownik Forum
|
![]() Honor hahahahaha
Ty i honor prosze cie. Powiem tak KALOR KOCHAM CIE hqhahahahhsjadhadh jestes zalosnym osobnikiem ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4157 |
Użytkownik Forum
|
![]() AGA HAHAhklajadahadajhdhjdajhajhad rox jestes a moze zapytaj larena kto to jest na tym filmiku i zrob screena jak ci odpowiada i dopiero mi cos zarzucaj ?
![]() |
#4158 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() @up racja obaj znamy prawde poprostu teraz ci glupio ze oskarzyles mnie o cos bezpodstawnie ![]()
Solar mlody Ostatnio edytowany przez Solar271 - 14-10-2008 o 22:49. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4159 |
Użytkownik Forum
|
![]() Kto powiedział, że mi głupio?
Jak już, to z siostrą Carpy kręcił LEOOZENHO ;C Chyba, że ona lubi na dwa baty ;o Ty wiesz wszystko, więc powiedz. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4160 |
Użytkownik Forum
|
![]() Aga Sandra czy jak jeszzce? skoncz juz ^^ albo lepiej ja skoncze bo masz bujna wyobraznie jeszcze cie w jakims osrodku zamkna
![]()