![]() |
#4161 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2004
Imię: Pephy
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Next Generation
Świat: Obsidia
Poziom: 222
Poziom mag.: 81
|
![]() Kiroy Wind & Casspari free
![]() |
![]() |
|
![]() |
#4162 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#4163 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#4164 |
Guest
|
![]() eh Marchin, zarzuć mi trochę gp, ja sobie zainwestuje w coś, a nie dajesz kolegom z gildii, kupują blessy, padają i znów musisz im dać na nowe. Strata gp, a ja bym coś sensownego zrobił z takim hajsem.
Gratuluje Kiroy trafnego wyboru. A Ty Casspari skąd zmotałes 300k~, znów "PACC" na obsidii sprzedawałes? |
![]() |
#4165 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 02 2006
Lokacja: Białystok
Stan: Niegrający
![]() |
![]() sasiad kumpla ,kolezanki ciotki z do thais powiedzial dla [CHAR]Szymona of Carlin[/CHAR] ,ze Casspari ma nowego ownera
|
![]() |
![]() |
#4166 |
Guest
|
![]() @ Up
Kolejnego? xd |
![]() |
#4167 |
Użytkownik Forum
|
![]() OMG wchodze sobie po 3 dniach nie czytania a tu 9 stron WIELKIEGO NIC.
Gader nie mam nic do ciebie procz tego ze jak wchodze o 4 w nocy i widze cie online to odrazu wiem ze Bocik na Zolwiach :d Vany Hod wlacza bota zeby mu tanczyl w Dp zebym bal sie pojsc expic ![]() normalnie to jest jakies straszne;d ALe stwierdzam ze obsidia jest dobrym serverem bo gdy porobilem sobie 10 lvl na wiekszosci serverach German Pvp to tam jest wiecej BOTerow ![]() Dalanther Nie wiem kim ty jestes ale kims naprawde niezle przyjebanym. Piszesz jakies pierdoly i nie wiem o Ch.. ci chodzi Co do Saintu to sam bym nie ktorzych ujebal bo ich nie lubie i powinni byc wedlug mnie Hunted forever :d ale wiekszosc z Saintu walczy/chcialo walczyc/walczylo po to aby moc samemu grac na tym serverze. od 80 lvl do 124 expilem z otwarta vip lista,Exivowaniem Swe i expieniem w nocy ![]() z NG wielki szacunek maja Pephy,Azared Eagon,Skulter ba'Ulpa i Obijac. Wogule jak juz to bylo pare razy za jakis miesiac wyleci 60 % ludzi z NG, Z polakow pewnie zostanie Pephy czego mu zycze a tak reszta wypie.. bo nie potrzebne juz Mieso Armatnie. DO wszytkich co jezdza po Gaderze i jego udziale w wojnie to odjebac sie od niego plx. Wiekszosc z was nie gralo Knightami a co dopiero walczylo na jakies wojnie, taki EK ku... nic nie moze robic. na pierwszym Open battle biegalem i bilem z exori hur (po 50 chyba wchodzilo) Knight jest dobry tylko na masslogi,Boat trapy. a na Open battle bardziej sie przydaje jako ten co zbiera looty z Przeciwnikow;] Troche za bardzo sie rozpisalem,pewnie polowa tego nie przeczyta ale wiecie co ? MAM TO W DU..E ![]() ![]() Makon
01:20 Nitop [141]: fakt ![]() 01:20 Nitop [141]: z krakowa wrocilem dzisiaj 01:20 Nitop [141]: musialem zalogac bo telepalo mnie juz 01:20 Nitop [141]: xD |
![]() |
![]() |
#4169 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 02 2008
Lokacja: Morgana
Stan: Usunięty
|
![]() Wojnie mówimy papa ; ) A były szanse, ale cóż polacy tacy są.
#4170 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#4171 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2005
|
![]() takie małe wytłumaczenie dla ciekawskich : po prostu wyszlismy z wojny przez odejscie ludzi na xerene, a takze konflikty mlodego w gildii i obwinianie go za porazki itd ... ja nie mam ochoty walczyc a mlody juz tez wiec kolejny rok w pz dla nas jest bez sensu , i tlumaczenia spoko kiroy my sie wyplacimy i za pol roku sprobujemy juz do mnie nie trafily !! bo znowu bedzie tak ze kiroy hunted a reszta sie wyplaci poza ofc stara gwardia !! skoro nie ma zaangazowania w gildii nie widze sensu walczyc dalej ... a co do oceny mojej osoby to pozostawie to Rybie i reszcie nie licznej starej gwardii ktora walczy w tym gownie od samego poczatku !! zycze saintowcom wszystkiego dobrego i do zobaczenia w piekle
![]() |
![]() |
![]() |
#4172 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2007
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Ale Kiroy czy az tak bardzo jestes szanowany ze po wyplaceniu nie udupca cie po pierwszym lepszym expie? Z wieloma "polaczkami" ktorzy sie wyplacili prawie odrazu tak zrobili. Watch your back nigga
![]() |
![]() |
![]() |
#4173 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2004
Imię: Pephy
Gildia: Next Generation
Poziom mag.: 81
|
![]() nie gadaj ze koniec , bo massloga sobie przygotowaliscie
![]() |
![]() |
![]() |
#4174 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2005
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#4175 |
Użytkownik Forum
|
![]() Kasa była , ludzie byli.. To czego wam brakowało w tej wojnie że ją przegraliście?Comandera?
![]()
14:46 Bufind Xold [17]: morzesz otwierac dzwi z czerwona klamko 14:47 Bufind Xold [17]: takie do szkszynki pocztowej |
![]() |
![]() |
#4176 |
Guest
|
![]() Banished: until deletion because of real money advertisement
Vany hod, oj wydaje mi sie ze to juz 3 ban, 1st byl za pk, 2 za pk a teraz sprzedawanie pacca na trade oj oj : ( |
![]() |
#4178 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2007
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Signed.....
|
![]() |
![]() |
#4179 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2007
Lokacja: brać na piwo?
Imię: Parufka
Poziom: 6
|
![]() Shibor. Ja siedze na tym forum tylko po to żeby kręcić beke z tych ludzi co tu piszą. Pisze jakieś pierdolone głupoty a ludzie się tym stresują. Jaki normalny dorosły facet przejmowałby się tym że pisze sobie <sex> i tym spamuje. Każdy z czymś w głowie olałby to tak jak powiedział Ptak~. Bo co do tego co powiedział że nie czuta i olewa respect dla niego. Ale i tak go nie lubie bo zachowuje się jak jakiś super ktoś, i myśli że jest lepszy, a każdy z nasz jest taki sam, tylko że na swój sposób! Czasami tu napierdzielają takie durnoty, że jak mam lipny humor to wchodze żeby się pośmiać. Jak masz coś rozumu to przestań wreszcie docinać bo trafisz na "kogoś" kto dotnie Tobie i przestaniesz tu pisać bo zostaniesz objechany. Albo weź człowieku pić zacznij zebyś troche wyluzował. To tylko jebane forum z którego tak jak ja powinieneś kręcić beke, a nie stresować się i co chwile wchodzić żeby odpisać docinke. Pokaż że masz coś pod beretem i prosze jeszcze raz przestań z tymi beznadziejnymi docinkami
![]() "ZAMKNIJ PYSK! Znam takich jak Tyy! To dzieciaki, które chcą być jak my... Niby nic, ale chcesz też tak żyć, Ty... i cała resztach tych jak Ty!" Tede (Tadek) <sex> Cytuj:
I chciałam dodać że bardzo cuchnie ten serek i bardzo źle smakuje :/ Kolega powiedział mi że mam którąś z tych chorób: Wszawica, Kandydoza pochwy, Świerzb, Ziarniniak pachwinowy. I dodał że znając mnie to mam je wszystkie naraz. Czy mam się bać? ![]() <sex> |
|
![]() |
![]() |
#4180 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2005
Lokacja: Wrocław
Stan: Niegrający
Imię: FinNOT
Świat: ŚfińskiLand
Poziom mag.: 1
|
![]() ooooo to już pephy nie jest pedałem, który sprzedał Polskę? ;-/ Teraz narodowa akcja; "Pephy is good, pomóż bo mnie Swe bije." ;D
|
![]() |