![]() |
#4162 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2008
Lokacja: Bełchatów
Stan: Na Emeryturze
Imię: Yoork'ey
Profesja: Elite Knight
Świat: Morgana
|
![]() Cytuj:
Nie zapomnij, skąd tutaj przybyłem, nie zapomnij, gdzie się urodziłem, bo w pamięci jest siła zaklęta, więc pamiętaj synu mój... O kolorach białym i czerwonym, o symbolach orła i korony, bo w pamięci jest siła zaklęta, więc pamiętaj synu mój.. |
|
![]() |
![]() |
#4163 |
Użytkownik Forum
|
![]() Popiszę się umiejętnościami z matmy.
Uważam że jak stawiam po jednej stronie fruwających sobie na neutralu Arpens z napisem "bloodbrother of Eter", a po drugiej 20 wrogów to nie mogę ani postawić "=" ani znaku większości, w stronę korzyści z 20 wrogów... Wojna trwa już długo. Oni tego bladbradera mieli wpisanego od zawsze. Znowu problem matematyczny. Lepiej zaatakować wcześniej kiedy ktoś ma 20 leveli mniej, czy po roku? A teraz problem logiczny, który mam tutaj. Jeśli Arpens padają za samiusieńkiego Etera, to co zrobić z faktem, że Vincenzo ma mnie wpisanego w commencie i "co gorsza" jest moim kumplem, i ze jest tam paru ludzi co byli w Sibunie to hm, dlaczego nie lejecie Sibuny? Nie żeby mi to przeszkadzało, ale jeśli logika jest taka jak mówisz, to chyba wnioski są nader oczywiste ![]() |
![]() |
![]() |
#4164 |
Użytkownik Forum
|
![]() zapomniałeś o jednym punkcie '140ed sie pojawił i buja sie z rc' a o ile się nie myle nikt z sibuny sie nie wozi z rc chyba, że my o tym nie wiemy. a poreszta to chyba kazdy wie jakie imperek ma podejscie do wojny i nie trzeba sie tlumaczyc z tego co?
Nie zapomnij, skąd tutaj przybyłem, nie zapomnij, gdzie się urodziłem, bo w pamięci jest siła zaklęta, więc pamiętaj synu mój... O kolorach białym i czerwonym, o symbolach orła i korony, bo w pamięci jest siła zaklęta, więc pamiętaj synu mój.. |
![]() |
![]() |
#4165 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 11 2005
Lokacja: Polska
Gildia: No Pay No Play
|
![]() Cytuj:
Hmm pewnie rozni sie to tym, ze Ty jestes w pelni neutralny, nie mieszasz sie w ta wojne, jednakze Eter I Letko mieszkaja drzwi w drzwi wiec nie wiem jak Ty, ale ja na jego miejscu predzej czy pozniej doszedlbym do tej 'zabawy'. A wiec jezeli juz caly server dolaczy do zabawy, obawiam sie, ze .. Znam ludzi z NpNp i jezeli beda mieli zamiar zrobic masakre ( jakiej tu jeszcze nie bylo) to po prostu ja zrobia (Moje przypuszczenia) ![]() |
|
![]() |
![]() |
#4166 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 02 2008
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Xomerek
Poziom: 172
Skille: 92/91
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
@Sprawa z Arpensami Czy Letko bujał się z Nami czy tez nie... To atakując go naraziliście się na to, że pewnym ludzią mogłoby się to nie spodobać... Tak jak napisał Ipmerek... To nie było żadne logiczne posunięcie...
![]() |
#4167 |
Użytkownik Forum
|
![]() zważywszy na to, że sąsiaduję z depotem Ankrahmun jestem nieco przerażony tym, do czego prowadzi sąsiadowanie z ludźmi wciągniętymi w wojne
![]() Now serious: ok Nightre, Yoork'ey, troszkę lepiej rozumiem czemu nie Sibuna. Ale nadal nie czaję, czemu właśnie TERAZ Arpens. |
![]() |
![]() |
#4168 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 12 2007
Lokacja: Częstochowa :)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4169 |
Zbanowany
|
![]() Mysle ze mozna dyskutowac bez konca z tymi zolnierzami NPNP wiec to nie ma sensu....
Wciaz czekam na stanowisko shejqa, tylko ze akurat dzis jest caly dzien nieaktywny albo sie ukrywa ![]() |
![]() |
![]() |
#4170 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 01 2007
Imię: Knight Kudini
Poziom: 103
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4171 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 11 2005
Lokacja: Polska
Gildia: No Pay No Play
|
![]() Cytuj:
@Eter Shejq powie Ci dokladnie to samo co my wszyscy, no chyba, ze inaczej ujmie to w slowa ![]() No to tyle z mojej strony ![]() Ostatnio edytowany przez Prezes-Portas - 10-05-2008 o 15:19. |
|
![]() |
![]() |
#4172 |
Użytkownik Forum
|
![]() właśnie teraz dlatego, ponieważ nie chcemy popełnić tego samego błędu jak wtedy, gdy letko miał 90 lvl, wtedy mu daliśmy grać, ale jak teraz zabił nooba, który trzymał pz (eter czy miał, czy nie miał pz nie ma znaczenia), był z roxando na tym mini ob dla nas znaczy jedno, cokolwiek by roxando pisalo, to, że jakiekolwiek by arpens nie było prędzej czy później dojdzie do roxando
@edit eter wiesz mi lub nie ale nie jestem zwykłym żołnierzem npnp ![]()
Nie zapomnij, skąd tutaj przybyłem, nie zapomnij, gdzie się urodziłem, bo w pamięci jest siła zaklęta, więc pamiętaj synu mój... O kolorach białym i czerwonym, o symbolach orła i korony, bo w pamięci jest siła zaklęta, więc pamiętaj synu mój.. Ostatnio edytowany przez xBardolekx - 10-05-2008 o 15:22. |
![]() |
![]() |
#4173 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 15 11 2006
Lokacja: 3stewua
Imię: Tenshinkhan
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Flow
Poziom: 150
Skille: 95
Poziom mag.: 23
|
![]() Cytuj:
Tak btw. nie wypominajcie nam czy to bylo logiczne czy nie, wolimy robic to co myslimy niz lizac wszystkim silniejszym gildia na morganie dupe, by potem po wojnie wypier*alac ich z respa i inne takie. Polowa z was chyba zapomniala co to znaczy Dorlik albo Sliccery. Mi sie wogole zdaje, ze to jakby zostalo w glowach wielu ludzi, wczesniej byli ponizani przez RC , trzeba bylo lizac dupe albo wynosic sie na inny server, wiec teraz jak rozpoczela sie wojna, ass-licking do swoich "idoli" pozostal, nie wazne co by sie stalo ![]() Lol jak sie rozpisalem.. |
|
![]() |
![]() |
#4174 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 01 2008
Lokacja: Wejherowo
Imię: Lavio Cold
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Flow
|
![]() Cytuj:
Bo masz automatyczną sekretarkę. xD
![]() |
#4175 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
pffff Ty bys lepiej sie nie odzywał już ![]() ![]() |
|
![]() |
#4176 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2008
Lokacja: Sląsk
Stan: Niegrający
Imię: R----- Inferno
Profesja: Master Sorcerer
Świat: N----
Poziom: 76
Poziom mag.: --
|
![]() Zróbcie tak Sibuna Dojdzie Do NPNP a Arpens Do RC I nie będzie Głupich Tematów na Tym Forum xD Post No Coments
![]() |
![]() |
![]() |
#4177 |
Użytkownik Forum
|
![]()
![]() |
![]() |
#4178 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 02 2008
Imię: Xomerek
Poziom: 172
Skille: 92/91
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
A Ty nie masz kim grać?
![]() |
#4179 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 10 2006
Lokacja: UK
Profesja: Elder Druid
Świat: Aurea
|
![]() Ludize wiedza ze wy nie mozecie sprawowac wladzy patrzac na wasze zachowanie (random pk, support pk teamow itp) dlatego chetniej popieraja rc
|
![]() |
![]() |
#4180 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 01 2008
Lokacja: Krk
Stan: Niegrający
Imię: Sir Aravras/Ed Shot
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Zrobiłeś wywiad środowiskowy lub ankiete ,że mówisz w imieniu " ludzi " ?
|
![]() |