|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#4161 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 06 2006
Lokacja: Wawa
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
! Witam ! Trenic mozesz na slimach ( trenisz tylko na klonach ) , oczywiscie sickle i full def. ![]() Ps. A na czym ja moglbym trenic i gdzie moim 27 palkiem , skille 65 / 43 z 11 mlvl'em ?
3rd September - One of the biggest day in the World 50 Cent - Propobly the BEST raper in the World 2Pac - I hope that it is better there than here ![]() !!! " Get Rich or Die Tryin' " !!! Ostatnio edytowany przez BlackWolf - 29-01-2007 o 13:58. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#4163 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 01 2007
|
![]() Siemka! To teraz ja o coś spytam. Mam knighta na 23 lvlu, skille 65/65 i do końca ferii chce wbić 75/75 potem kupić pacc. Zastanawiam się czy wyrobiłbym na żółwiach bez większych strat na powierzchni lub poziomie -1. Czy to byłoby dla mnie nieopłacalne? Kumpel mówił mi, że mógłbym poexpic na tar-tombie na poziomie -1. Dałbym radę bez waste? A może scaraby? Proszę o pomoc, bo wiem, że kupię pacc na 100% bo na facc wszystko zajęte. A nigdy nie miałem pacc i nie szwendałem się po ankh. Moje eq to: crus helmet, crown armor, knight legs, medusa shield, fire axe/dragon lance i scarf.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4164 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#4165 |
Użytkownik forum
|
![]() up:
a mógłbyś dać mapkę jak dojść do scarabów? bo jak już mówiłem nigdy nie byłem w ankh i nie wiem gdzie są, a resp map nie działa ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4166 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 01 2007
Lokacja: Venore
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Pavel Knights
Profesja: Knight
Świat: Luminera
Poziom: 48
Skille: 76/74
Poziom mag.: 5
|
![]() Gdzie mam expic sorcem 20 lvl 17mlvl po desert quescie. W depo mam ~12.5k i nie wiem jakie runki za nie kupic i na co isc.Mam jeszcze Wand Of Pelagua i Wand of Dragonberth ?
P.S mam jeszcze bp manasow.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4167 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 01 2007
Imię: Major Fire Monk
Profesja: Royal Paladin
Świat: Unitera
Poziom: 35
Skille: 86/75
Poziom mag.: 12
|
![]() Witam. 30 lvl, paladyn, 71 dista, myślicie, że dam radę na guardach? Aha i na hellgate?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4168 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2007
Lokacja: Kozienice
Stan: Początkujący
Imię: Kyohoshi
Profesja: Elder Druid
Świat: Refugia
Poziom: 33
Poziom mag.: 28
|
![]() Gdzie moge expic moim 32 knightem skille 73/68 EQ: Crown Armor, Knight Legs, Dragon Lance/Fire Axe + Vampire Shield, Crusader Helmet, Leather Boots. Myślałem o EF ale nie mam BoH. Pomóżcie.
P.S. Tylko nie mowcie że soldy bo kopalnie sa zapchane. @down -.- To jest temat z cyklu "Gdzie expic?", a nie "Czy dam rade?". Ostatnio edytowany przez Harraton - 29-01-2007 o 19:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4169 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 01 2007
Lokacja: Sandomierz
Imię: Arktaron Sakrib
Świat: Harmonia
Poziom: 22
Skille: 49/45
Poziom mag.: 3
![]() |
![]() Witam
Mam prosbe czy moglby mi ktos powiedziec czy mam szanse na solo z orc berserkerem i beholderem ? Moje skille to atak 49(trenuje caly czas) def 45(trenuje caly czas) Ewentulanie moglby mi ktos powiedziec do ilu doskilowac zeby miec z nim sznase Moje eq: Warrior Helmet Scarf Medusa Shield Knight Armor Plate Legs(mam zamiar nabyc knight legs) Fire Sword(mam zamiar nabyc bright sword) Leather Boots Lub zebys cos dokupic I prosze o odpowiedz czy dam im rade na solo ewentualnei moge uzyc hmm Z gory dzieki za odpowiedz Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
![]() |
#4170 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2005
Lokacja: Włocławek
Imię: Donalt Musk
Gildia: Dark Imperium
Świat: Candia
Poziom: 60
Skille: 80/65
Poziom mag.: 15
![]() |
![]() MS(Pacc) , 40 level , 37 mlev , eq : boh ,b-robe, woi , hotm , vamp shield , plate legs !!
I mama pytanie : Gdzie moge szybko expić (sądze żę 30k/h było by już całkiem całkiem),aby exp był dobry i abym wychodził na 0 (może być też lekkie waste) czyli takie pogranicze waste I powiedzieć ew. ile wziąść sprzętu (czyt. runek i mf). na przykładowo 3h hunt Prosze o podanie kilku możliwości ! Prosze o pomoc! Z góry dziękuje i pozdrawiam. Pytam po raz 5(Kurde odpowiecie kiedyś? )
![]() |
![]() |
![]() |
#4171 |
Użytkownik Forum
|
![]() pytam jeszcze raz ....
![]() |
#4172 |
Użytkownik Forum
|
![]() Pytam jeszcze raz ....
![]() |
#4174 |
Guest
|
![]() No ja tam trenuje na rotach i mi dobrze idzie
![]() |
![]() |
![]() |
#4175 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 09 2006
Świat: Iridia
|
![]() tomby... reszte sam znajdz
![]() |
#4177 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 05 2005
|
![]() siema gdzie expic 33 knightem ze skilami 63/61 i druidem 15 lvl,12 mlvl,mam pacca
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4178 | |
Użytkownik Forum
Lokacja: Krupski Młyn/Tarnowskie Góry
Imię: Sister Of Kolczu
Świat: Celesta
Skille: rosną
|
![]() Cytuj:
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=70325 link do pradniku dla pala sa tam opisane kopalnie
![]() |
![]() |
#4179 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2005
Lokacja: Włocławek
Imię: Donalt Musk
Gildia: Dark Imperium
Świat: Candia
Poziom: 60
Skille: 80/65
Poziom mag.: 15
![]() |
![]() MS(Pacc) , 40 level , 37 mlev , eq : boh ,b-robe, woi , hotm , vamp shield , plate legs !!
I mama pytanie : Gdzie moge szybko expić (sądze żę 30k/h było by już całkiem całkiem),aby exp był dobry i abym wychodził na 0 (może być też lekkie waste) czyli takie pogranicze waste I powiedzieć ew. ile wziąść sprzętu (czyt. runek i mf). na przykładowo 3h hunt Prosze o podanie kilku możliwości ! Prosze o pomoc! Z góry dziękuje i pozdrawiam. Pytam po raz 6(Czuje że nie usłysze odpowiedzi)
![]() |
![]() |
![]() |
#4180 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2006
Lokacja: Anglia
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Sorcerer
Świat: Refugia
|
![]() gdzie expić 25 sorcem z prawie 27 m lvl