![]() |
#4161 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ładnie, ładnie
![]() ![]() ![]() A Maniacku jak ty puszczałeś takie fajne strzałki, co tak leca i robia bec w potfora...??...no bo ja też bym chciał pograc z czymś takim, napisz mi na priv, prosze. ![]() Ostatnio edytowany przez MuciaLucia - 23-05-2006 o 17:34. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#4163 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 10 2003
Lokacja: Elbląg
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Maniak Bleble
Profesja: Elder Druid
Gildia: Majestic Lords
Świat: Calmera
Poziom: 127
Skille: 22/28
Poziom mag.: 76
|
![]() Ej no nie robcie ze mnie dziadka
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4164 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 06 2005
Lokacja: Ostrzeszów
Stan: Niegrający
Skille: 13/37
![]() |
![]() Maniaczku
![]() Biliscie z burstów? + explo czy sd?
![]() |
#4165 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Poland (Gdańsk)
Profesja: Elite Knight
Świat: Nova
Poziom: 150
|
![]()
![]() |
#4166 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 09 2005
Lokacja: Łódź
Stan: Aktywny gracz
Imię: Kaczero
Profesja: Elder Druid
Gildia: Jeden siedem, siedem jeden.
Świat: Kalmera
Poziom: 666
Poziom mag.: 69
|
![]()
Co będzie później wie Sprawiedliwy Wszystko zależy od perspektywy Gdy płonie mały ognik to nikt go nie gasi By zyskać wiele musisz czasem trochę stracić Nie tylko brać lecz trwać też z innymi Dodać wystarczy, że i szczęście ma swój limit Nikt nie zna godziny i tak później czy prędzej Życie, nie ty wybierze ci następcę Więc niech pamięta serce, a przypomina słowo O tych którzy byli tu przed tobą ..." |
![]() |
![]() |
![]() |
#4167 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 05 2006
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() niezle niezle tylko czemu takie male skille na 61 81/79 cienko
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4168 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2004
Lokacja: New Jersey
|
![]() Cytuj:
EDIT: Na celescie nie ma nikogo kto ma 49 lvl i skille 91/90 ![]() RE DOWN: Cytuj:
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Skrzat - 25-05-2006 o 01:28. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4169 |
Guest
|
![]() Kayek poczytaj troche bardziej ze zrozumieniem on pwoiedzial ze co was sklonilo do gry na celescie a nie ze on tam gra i napisal ze dla niego jest bezsensowana gra na n pvp poniewaz nie ma huntowania
|
![]() |
![]() |
#4170 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 07 2003
Lokacja: Białystok
Imię: Ma'jok
Profesja: Royal Paladin
Gildia: nikt mnie nie chce :S
Świat: Unitera
Poziom: 45+
Skille: 74+/58+
Poziom mag.: 13
![]() |
![]() @milosz15
stawiaj kropki na końcu zdania, proszę. @topic fajne ssy tylko brakuje włączonych TAG'ów |
![]() |
![]() |
![]() |
#4171 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2005
Lokacja: Kalisz
Stan: Początkujący
Imię: Piter Ziom'al
Profesja: Knight
Poziom: 60
Skille: 90/91
|
![]() 91/90? bardzo słabe skille jak na 49 lvl.
edit. z innego tematu: "kobieta lekkich obyczajówa jakos ciezko uwiezyc ale ja tez mam niezle mam 95/91 na 49 ;-) " jakie ty masz w koncu skille? i zalozyles tutaj konto tylko po to zeby inni sie dowiedzieli? mi to niepotrzebne. Ostatnio edytowany przez Piotrek~ - 25-05-2006 o 15:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4172 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 04 2006
Stan: Aktywny gracz
Świat: Eternia
Poziom mag.: 5
|
![]() Prawie jak tutor ; d.
http://i2.photobucket.com/albums/y17...na/gmgmgmg.jpg I pojawil sie !: o http://i2.photobucket.com/albums/y17...mgmgmgmgmg.jpg Zgodnie z prosba z pierwszego screena ... http://i2.photobucket.com/albums/y17...ana/gmmgm2.jpg Efekt : Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4173 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2005
Lokacja: opole
![]() |
![]() 18:54 Lord Lion: ja peirdole
18:54 Sauronos: ..... 18:54 Veneos: lion, wy*******aj 18:54 Lord Strazhok: ten co w pizde dostal 18:55 Lord Lion: i jeszce raz dostanmie 18:55 Lord Lion: uwielbiam jeść bananyac lamusow 18:55 Lord Lion: co nie veneos AAh nie moge sie powstrzymac, wiec to tutaj napisze. Tak wygladaja urywki "rozmowy" z tymi panami jak nas spotkali na Dlach ![]() ![]() ![]() Chciałabym tylko powiedziec ze taki np Lord Lion własnie stracil w moich oczach wszystko co mial do tej pory, jesli w ogole cos mial. Chłopaki, jestescie dla mnie żałosni poprostu. A osoby, które pisza do Tomka jak to mu buzke obija sa poprostu smieszne. Panie Todevorze gdyby ktokolwiek z nas chcialby Ciebie wtedy tam, na miescie uderzyc to by to zrobil. A prosiłam żebyście sobie wtedy, tam ręce podali to powiedziałes "że ci reka gownem obrosnie" i ze Veneos ma cie "przeprosic" za wozenie sie pod dp? ![]() Jeszcze raz, jestescie żałośni. Dzieki niekórym, oni wiedza za co ![]() Cya in calmera, zeby nie bylo ![]() kocham Cie Veneosie ;* Ostatnio edytowany przez Emily Firehair - 25-05-2006 o 20:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4174 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 06 2005
Lokacja: Ostrzeszów
![]() |
![]() Hoohoo
![]() Co sie porobilo ![]() Juz od bardzo dawna wiedzialem ze "Lord Lion" to /./ ![]() ![]() On chyba sam wie ![]() Ale widze chyba bede musial przejsc sie na poczte ![]() Bo szkoda patrzec jak takie dziecko gra Lionkiem no ale ![]() Tod~ od poczatku kiedy zobaczylem cie na pohu wiedzialem ze jestes .. Ven ![]() Mysla ze wy.. w 30 to sie postawisz smieszne Niech wyjda w pojedynke ;D Gratz all $$ Dawac moree fotos Gratz Emilly ![]() Pozdro No i wogle ;*
![]() |
#4175 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 03 2006
Lokacja: Gdańsk
Imię: Nitromino
Poziom: 62
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() a ja wpadlem tutaj zasmiecic forum "mojim gwjezdnym NC !"
idep o bronksa tzn sie niewiem wyjebane mam nara ;p |
![]() |
![]() |
![]() |
#4176 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 11 2004
Lokacja: Wałbrzych...
Imię: Zul Uliczny
Gildia: No Mercy
Poziom: 86
Skille: 90/89
![]() |
![]() Zadko tutaj bywam, sam nie wiem czemu O_o moze dlatego ze niechce mi sie wzucac sskow ;P i tak nikt mnie juz niekocha ^^ Moze wkoncu zbiore sie na jakas pozadna seryjke sskow jak na poczatku tematu
![]() Todevor, fakt noob jakich malo skoro sam niepotrafi sobie poradzic z veneosem ![]() ![]() Objawem uzaleznienia od tibi jest fakt, Gdy spotykasz w miescie grupke Dresow, szybkimi myslami zastanawias sie ile daja expa, jaki loot i ile uh ci zejdzie ^^ tomke na bank chodzisz z minimum bp uh ![]() ![]() ![]() wniosek jest taki: takich "Gangstaaa!" jak Lion Czy Tod~ powinno sie olewac zimnym moczem, zimnym! bo po cieplym moga dostac Niedaj Boze orgazmu ![]() ![]() No i zeby niebylo to O_O http://img280.imageshack.us/img280/4164/ancients0gt.jpg
[.....Loading.....] please wait 10 hours PG mode in progress....Milosc z odwzajemnieniem to tak jakby slonce swiecilo na ans z dwoch stwon.. Filmik Wmv w moim wykonaniu: http://rapidshare.de/files/20189385/lolhaha*****.html tu link dla ludzi obawiajacych sie keya: http://rapidshare.de/files/20231358/lolhaha*****.html jest to Jeden z moich najlepszych projektow WMV. Photobucket by Czarek. http://s2.photobucket.com/albums/y27/Zulik/ Ostatnio edytowany przez Saviol007 - 25-05-2006 o 23:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4177 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2005
Lokacja: Kalisz
Stan: Początkujący
Imię: Piter Ziom'al
Profesja: Knight
Poziom: 60
Skille: 90/91
|
![]() oni chyba wyznaja zasadę, że w kupie siła, tylko nie wiedzą, że g.ówno śmierdzi :/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4178 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 03 2006
Lokacja: Gdańsk
Imię: Nitromino
Poziom: 62
![]() |
![]() Witam, dzisiejsza nagrode najwiekszego polskiego nooba wygral ........[ Werble ]...... Sija Astro !!!
Ten niedorozwiniety dzieciak biegal zamna w kopali z guardami tylko po to zeby zrobic mi na zlosc i zabrac troszke expa. A teraz jego opis na tibia.com Tibia jest wyrabana w kosmos. -mowi samo za siebie ;-P Kumple: -Bugs knight- kumpel z rl. -Balduco knight. -Crax Darth. -Oszusto ziom. -ciekawe ma znajomosci -Sir Grubby- kumpel z rl. Tibia i Calmera forever. -tam pomiedzy tibia i calmera chyba chcial napisac "and" o0 i to by bylo na tyle, cya ;-p |
![]() |
![]() |
![]() |
#4179 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4180 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2006
Lokacja: Żory
Stan: Na Emeryturze
|
![]() 40.000 Experiance
![]() ![]() ![]() 40 Fishing (Aktualnie 42) ![]() ![]() Upragniony 20 Magic (Aktualnie 23) ![]() ![]() Bax'Crow - retired ![]() Lord Xenturion - full game ![]()
Jeżeli nie wiesz co przedstawia ten obrazek. To znaczy, że nie wiesz co to prawdziwy futbol. Jeżeli nigdy ich nie widziałeś. To znaczy, że nie wiele w życiu widziałeś. Jeżeli nie znasz ich przydomku. To znaczy, że nie rozumiesz mnie. Jeżeli mnie nie rozumiesz. To znaczy, że... CZERWONE DIABŁY! NA ZAWSZE WIERNY! OD 1997 ROKU! You see dead Game. You recognized Tibia. It was killed by CipSoft. |
![]() |
![]() |