![]() |
#4161 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Stan: Na Emeryturze
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() Subkultury są dla jednostek słabych, emo nie są tu wyjątkiem, więc trzeba ich wytykać palcami i śmiać się z nich. Pomijam już fakt, że na tle innych subkultur, emo (razem z gothami) wypadają naprawdę źle...
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#4162 |
Blondynka
|
![]() Co masz do gothow? ; )
![]() |
![]() |
#4163 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4165 | |
Da Old school.
Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: Szpital dla psychicznie i nerwowo chorych Drewnica
![]() |
![]() Cytuj:
Ej, na tym drugim zdjęciu, które to Ty.? @Dr. Cemu uważasz, że osoba wyróżniająca się jest jednostką słabą.?
Jestem oazą spokoju, zajeb*** wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora. Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie. ![]() Poradnik "Jak dojść do Demony" Ostatnio edytowany przez Gelt - 12-05-2008 o 21:43. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4166 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@down Jest, bo sama sobie nie radzi, musi się otaczać swoimi odbiciami. Ostatnio edytowany przez Dr.Unknown - 12-05-2008 o 21:37. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4167 |
Da Old school.
![]() |
![]() Ale nie oznacza to, że jest to słaba jednostka. A i owszem, chyba każdy przez to przechodził ;-)
Jestem oazą spokoju, zajeb*** wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora. Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie. ![]() Poradnik "Jak dojść do Demony" |
![]() |
![]() |
![]() |
#4168 |
Blondynka
|
![]() Niekoniecznie.
Przykladowo pare lat temu spodobal mi sie pewnien styl... Ot tak go sobie wymyslilam. Po jakims czasie dowiedzialam sie, ze istnieje taka subkultura... Czasem jestem do niej zaliczana, czasem zas nie. Lecz nikogo nie udaje, nie staram sie do nich dostosowac. Po prostu lubie tak, a nie inaczej, wygladac. Nikogo nie udaje... A czesto wyrozniam sie z szarego tlumu ; ).
![]() |
![]() |
#4169 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
PS: Zaraz się ktoś w***** o offtop. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4170 | |
Blondynka
|
![]() Cytuj:
Zauwaz, ze jak ktos daje zdjecie, na ktorym jest w "emo" stroju (np) to od razu jest - emo. Nikt nie patrzy na charakter, a tym bardziej na poglady.. Podobnie jest z innymi subkulturami. A jakie jest zachowanie w subkulturze gotyckiej? Smutek? Nie powiedzialabym... To tylko pozory. Podobnie jest z emo... Co innego tak naprawde jest, co innego my "wiemy". @topic Bardzo ladne zdjecie glamri ; *
S. J. Lec Ostatnio edytowany przez Slythia - 12-05-2008 o 22:07. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4171 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4172 | |
Blondynka
|
![]() Cytuj:
Co do tego ostatniego.. Nic dziwnego, ze kojarzy sie ta subkultura ze "smutkiem". Na pierwszy rzut oka muzyka goth jest dosc... spokojna, smutna. Na pierwszy rzut oka. Zaglebiajac sie glebiej mozna zauwazyc swoj blad. Lecz nikomu sie nie chce... A po co? Przeciez latwiej jest osadzac po.. paru informacjach. Podobnie z emo. Przeciez to, co wlasnie obserwujemy, tak na prawde ma malo wspolnego z prawdziwym emo. Ale kogo to obchodzi...
![]() |
![]() |
![]() |
#4173 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Słabe jednostki to mało trafne określenie, to już nie są jednostki, tego są całe masy. @topic piękne zdjęcia ;p
![]() |
![]() |
![]() |
#4174 |
Da Old school.
![]() |
![]() Pięknym przykładem jest tu użyszkodnik xxx który po obejrzeniu TV wiedział wszystko o emo :-)
@Glamri Światowy człowiek.?;> @down Tylko surowe.
Jestem oazą spokoju, zajeb*** wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora. Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie. ![]() Poradnik "Jak dojść do Demony" Ostatnio edytowany przez Gelt - 12-05-2008 o 22:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4175 |
Użytkownik Forum
|
![]() gelt a jesz mienso krwiste czy nie?
![]()
![]() |
#4176 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2006
Lokacja: Olsztyn
Wpisy bloga: 1
Stan: Niegrający
Profesja: Paladin
Świat: Aldora
![]() |
![]() @marla666 i żywe barbi.
Ja mam coś takiego w klasie XD
"...zasiedli przy stole szkła pełnego pieczeni soczystej i kielichów wina pełnych, nie tykając jedzenia ni picia każdy wyciągnął małe, metalowe, błyszczące pudełeczko. Otworzyli i nabrali na palce szczyptę brązowego proszku. Przyłożyli palce do nosa i pociągnęli trochę mocniej niż zwykle." |
![]() |
![]() |
![]() |
#4177 |
Krzyżak
|
![]() @Gelt:
No lubię pozwiedzać... Puby... ^^ A tak naprawdę to tam poznaje się kulturę grup społecznych. To był akurat typowy brytyjski pub... A jak poszedłem do irlandzkiego na koncert... Ale się działo! ^^ Irlandzka muzyka, kapeli z Dublina w irlandzkim pubie, wśród prawie samych Irlandczyków i do tego irlandzkie piwo! Niepowtarzalna atmosfera. : ) @Slythia & Dr.Unknown: Pierdzielita Panie dzieju... : P Oboje i macie rację i jej nie macie. A byliście kiedy w Anglii? Tam to są dopiero prawdziwe emo... Slyth : * @EDIT: @Down: To spytaj jej o pozwolenie. : P Ostatnio edytowany przez Glamri - 12-05-2008 o 23:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4178 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4179 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2005
Lokacja: In da hell
![]() |
![]() Cytuj:
![]() @Drunk Ja ci dam buzi :* @Glamri No czesc niggasku - zdjecie calkiem calkiem ;-)
![]() |
![]() |
#4180 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 03 2004
Lokacja: Gliwice
Stan: Niegrający
Imię: Tomek
Świat: Real life
|
![]() Cytuj:
Chodzi mi o swoista mode na wysmiewanie konkretnie emo, ktorej ulegaja po koleji wszyscy w okolo, nie wiedzac naprawde o samych emo nic. PS. Jesli moderator chcialby usunac offtopic, to prosze uprzejmie o wyciecie go i pozostawienie jako nowego tematu. Ostatnio edytowany przez alienXX - 13-05-2008 o 14:45. |
|
![]() |
![]() |